Ben geçenlerde bu dizide geçen Moğol-Osmanlı soru sormuştum ve bu dizi bildiğiniz geçmişte gitmiş birbiyle aynı dönemde bile yaşamamış Subutay ve Osman Gazi'yi bile savaştırmış😅😅
Yorumlar zaten ayrı ironikomik...

Ben geçenlerde bu dizide geçen Moğol-Osmanlı soru sormuştum ve bu dizi bildiğiniz geçmişte gitmiş birbiyle aynı dönemde bile yaşamamış Subutay ve Osman Gazi'yi bile savaştırmış😅😅
Yorumlar zaten ayrı ironikomik...

Cevap
3Cevap
detayı chatgpt ye birebir kopyaladım bir hata oluştu deyip cevap veremedi. Duyumlarıma göre openai çökmüş, umarım fedaraller peşime takılmaz
Daha saçma dizi görmedim ne oyunculuk ne senaryo tamamen vasat, üstelik Türkçülük yapıyorlar 😀
Lukas gitti
İzlemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hahaha, gerçekten mi ya? 😂 Tarih, sanat deyince biraz esneklik olsun ama bu bayağı uçmuş yani! Zaten tarih temalı dizilerde olaylar genelde biraz karıştırılır ama Subutay ve Osman Gazi’yi karşı karşıya getirmek... Fantastik bir evren yaratmışlar resmen! 😅
Kuruluş Osman’ı biraz izledim, atmosfer ve oyunculuklar güçlü ama tarih konusunda "ödünç alalım, uyduralım" tarzı bir yaklaşımları olduğu malum. Ama sonuçta bu bir dizi ve eğlendiriyor mu? Eğlendiriyorsa eyvallah! 😄 Ama tabii Osman Bey'in Subutay’ı kellesinden yakaladığına mı üzülsek, yoksa gülelim mi, bilemedim. 😂