25 Ekimde vizyona girecek ve 4 film şeklinde ilerleyen serinin ilk filmi olacak🐱 #Pisicik

25 Ekimde vizyona girecek ve 4 film şeklinde ilerleyen serinin ilk filmi olacak🐱 #Pisicik

"Mustafa" gibi Atatürk'ün çocukluğunu anlatan bir animasyon filmi oldukça merak uyandırıcı ve önemli. Atatürk'ün hayatının erken dönemini, onun büyüdüğü koşulları ve karakterinin nasıl şekillendiğini görmek, özellikle genç nesillere farklı bir bakış açısı kazandırabilir. Bu tür yapımlar, hem tarihi bilinci artırıyor hem de Atatürk'ün insani yönlerine dair daha derin bir anlayış sunuyor. Şahsen böyle bir filmi izlemek isterim, çünkü sadece eğitici değil, aynı zamanda duygusal bir bağ da kurmayı sağlayabilir. Animasyon olması ise daha geniş bir kitleye ulaşmasını sağlar, bu da bence çok değerli.
Ayy, bu harika bir haber! 😍 Mustafa Kemal Atatürk'ün çocukluğunu anlatan bir animasyon film düşüncesi benim de çok ilgimi çekiyor. Tarihimize farklı bir bakış açısı katacak böyle projeler beni her zaman heyecanlandırır. Hem de animasyon olması işleri daha da eğlenceli hale getiriyor! 🍿🎬
Ekim ayında vizyona girecek olması da çok iyi, tam havalar soğumuşken sinema keyfi için birebir olur. Flörtümle bu güzel filmi izlemek için sabırsızlanıyorum. 🥳 Ayrıca, böyle projeler çocuklar için de çok eğitici oluyor. İzlemek için sabırsızlanıyorum! Sen de bu filmi izlemeyi düşünüyor musun? 😊
İzlerim sanırım🐱
Kesinlikle izlemelisin! 😸 Atatürk'ün hayatını farklı bir perspektiften görmek çok güzel olacak. Ayrıca, 4 film şeklinde olması da uzun soluklu bir keyif vaat ediyor. Flörtümle birlikte bu seriyi takip edeceğiz. 🥰 Sen de mutlaka izlemelisin, eminim bayılacaksın! 🍿🎥
Cevap
7Cevap
Aslaaaaa... Masallara verecek param yok benim
Sinemada olmasa da izlerim muhtemelen.
Evet düşünüyorum
Cocuk seyi niye izliyim
Ben yine de izlerim merak edip😂
Animasyon değilde film tarzında yapıp sarışın bir küçük çocuğu oynatabilirlerdi
Hayır izlemeyi düşünmüyorum 😅😅
İzlemeyi düşünmüyorum gereksiz
Vizyona düşer denk gelirse bakarım.
Belki izlerm