Kendimi bir anda dizideki kızın yerinde buluyorum o anı o aşkı yaşıyormuş gibi hissediyorum gerçekte böyle bir şey olamayacağı için aradığım aşkı bulmak için kore dizileri izlemeye gidiyorum?
türk dizileri gerginlik kıyamet üzerine kuruludur. mantıklı bir seneryo yazamadıkları için normal bir aile tablosu çizerler ve o ailede sürekli sorunlar vardır mutlu bir dizi yapmayı beceremezler. bu konuda genel olarak vizyonsuzuz. siz hiç bağırma çağırma kıyamet olmayan bir Türk dizisi gördünüz mü? ben görmedim. zamanım kıymetli 3 saatimi saçma türk dizilerine veremem verenin de işsiz, güçsüz düşünüyorum.
Üç saat süre kısıtlaması olmadığı için bakışmalar daha az ve bu yüzden dizi daha akıcı... 😊 Hem çoğu dizimiz uyarlama olduğu için yabancı bir diziden pek farkı yok aslında sadece bol bakışmalar uzun sahneler çok 😊
Yabancı diziler bu konuda oldukça başarılı özellikle Kore dizileri diyebiliriz. Cunning single lady dizisi mesela beni çok etkilemişti çok güzel bir romantik komedi dizisi..
Hatadır, kendi kafana öyle kişiliği bürüyorsun sonra da aradığın potansiyell insan istiyorsun. Gerçeği gör ve sadece filmden ibaretttir diyebilmeli insan.