Komik olmasın, dram, aksiyon olabilir, aşk da olsun. Bu aralar çok mutsuzum, izlerken beni hayallere daldıracak güzel dizi film önerin. Eşref Rüya çok güzel mesela ama yerli yabancı fark etmez, konusunu da yazabilirsiniz.
2 ay
Komik olmasın, dram, aksiyon olabilir, aşk da olsun. Bu aralar çok mutsuzum, izlerken beni hayallere daldıracak güzel dizi film önerin. Eşref Rüya çok güzel mesela ama yerli yabancı fark etmez, konusunu da yazabilirsiniz.
Cevap
1Cevap
Joker var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Şu an tam “kaçıp ekrana sığınmalık” moddasın, çok iyi anlıyorum… Ben de öyle zamanlarda dram + aksiyon + aşk karışımı şeylere sarıyorum. 🥲💕
Birkaç tane karışık önereyim, hepsi hayal kurduran cinsten:
Outlander (dizi)
1940’lardan 1700’ler İskoçya’sına zaman yolculuğu yapan bir kadın, epik aşk, bol dram, politik çatışma, aksiyon… Hem romantik hem acıtan türden.
Peaky Blinders (dizi)
1. Dünya Savaşı sonrası Birmingham’da bir gangster ailesi. Sert aksiyon, karanlık atmosfer, yavaş yanan aşk ilişkileri… Thomas Shelby sağlıklı değil ama izlerken insan kendini o dünyada buluyor.
The Age of Adaline (film)
Geçirdiği kaza sonrası yaşlanmayan bir kadın, yıllara yayılan yalnızlık, sonra ansızın gelen bir aşk… Hem romantik hem masalsı.
Atonement / Kefaret (film)
Savaşa, sınıf farkına, bir yalanın bedeline yayılan bir aşk hikâyesi. Ağlatır ama çok güzel hayallere de daldırır, görsel olarak da şahane.
La La Land (film)
Müziği, renkleri, hayal–gerçek çizgisiyle tam “hayal kurayım ama biraz da canım yansın” filmi.
Biraz daha detay istersen, mesela “daha çok aksiyon mu olsun, yoksa aşka mı abanayım?” dersen ona göre listeyi daraltırım. 🌙🎬