Netflix dizilerinin neredeyse tamamında gay aşklarla ilgili sahneler var. Olmasın demiyorum ya da olsun da demiyorum, sadece neden bu kadar farkındalık sizce? Türkiye'de bu kadar derin bir bilinç var mı bu konuda ya da çok mu bastırıyoruz insanları? Sizce toplumda gerçekten bu kadar yaygın bir ilişki türü mü yoksa film ve dizilerle özendirilmeye mi çalışılıyor?
Gerçekten yaşanan ilişkiler ve normalleştirme sürecine destek veriliyor.
Amaç ilgi çekmek ve özendiricilik.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yabancı dizilerde sürekli gay aşkların işlenmesinin sebebi nedir?
Artık genel olarak bu durum normalleştirilmeye çalışılıyor. Amaç bu. LGBT'ye destek olmaya çalışıyorlar. Ve bu nedenle ise topluma bunu normal bir şeymiş gibi göstermeye çalışıyorlar. Ve gayet de doğal. İnsanın hormonları farklılık gösterebilir. Sendeki, bendeki karşı cinse ilgi duymamızı sağlıyorsa, ondaki kendi cinsine ilgi duymasını sağlıyordur. Ya da ikisine de yaklaşımı aynıdır. Ancak bir tarafa belki daha pasif yaklaşıyordur belki daha aktif. Bunlar sadece dinen yasak olan şeyler... Ve bizim ülkemizin çoğu insanı ise taklitçi dindar. Aileden görme etraftan görme dindarlık yapıyorlar. Buraya da biraz değinmek isterim. HAYIR dindarlık böyle olmaz! Ailen Müslüman diye Müslüman olmak zorunda değilsin! Çevrendekiler başka bir dine mensup diye o dini kendi benliğin edinmek zorunda değilsin. MADEM SEN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA İNANIYORSUN O HALDE OKU! Bir çok kez belirtilen o kelimeye uy. Allah diyor ki; Akletmiyor musunuz? Hayır bizler akletmiyoruz bizler sadece taklitçi iman denilen terimi uyguluyoruz. Bu böyle değildir. Kuranı kerimi açıp anlamsızca okumak değildir. Hissederek ne dediğini bilerek okumaktır. Neden Türkçe Meal yapıldı? Bizler Allahın bize dediklerini bir de kendimiz ölçüp biçelim diye. Çünkü Allah araştırmamızı ve öyle inanmamızı ister. Etrafından duyduğunca değil. Kendi mantığınla hareket etmelisin. Şimdi gelip bana sanki kapalısın sanki cami hocasısın sanki hafızsın hayatında kaç kez Kuran okudun diyenler olacak. Hayır bir cami hocası bir kapalı bir hafız değilim ancak Kuran-ı Kerimi su gibi okuyabilen biriyim. Ortaokul İmam hatip mezunu olarak Arapça gördüm ama öyle değişik bir dildi ki anlayamadım evet Arapça bilmiyorum ancak Kuran-ı Kerimin mealini okuyorum. Daha bilmediğim çok şey var ve dindar değilim. Olmakta istemiyorum. Hala aklıma yediremediğim bir çok şey var çünkü. Onun dışında biz TÜRK HALKI OLARAK CAHİLİZ. Etrafımızdaki her şeye özeniyoruz. Kendi benliğimizi oluşturamıyoruz. Sadece etrafımızdakiler LGBT'yi yargılıyor diye bizler de yargılıyor
Subliminal mesaj veriyorlar yani güzel birşeymiş gibi gösterip İnsanların bilinçaltına işleniyor Türkiyede zaten bu konulara tepki gösteriliyor ki çokda haklılar din açısından baksalar biraz anlarlar Nefislerinini kurbanları oluyrlar 🥴 Türkiyede de zaten cinsellik açlık sorunları yaşanıyor , bu filmler kaldırılmalı ✋
1960'larda zencilerin ayrı tuvaletleri otelleri vardı şimdi her yere zenci yamıyorlar oscar falan ne varsa veriyorlar. ellerinden gelse witcher geralt karakterini bile zenci yapacaklar. eşcinsellik de aynı şekilde yeni patlayan bir şey. görmemişin çocuğu olmuş tutmuş bacağını ayırmış durumu yakında bir özelliği kalmaz bu kadar üstüne düşmezler. ismi MODERN family olan dizide eşcinsel çift olması fakat sürekli eşcinsellik ile dalga geçmeleri. trend yani bu yakında başka bir şey patlar şimdiye kadar bastırılan bu sefer de ona sararlar yoksa millet gay olsun insan ırkı bitsin çabası değil bu.
arkeofili.com/.../ Okudun mu yani 3000 yıl önce tv flim mi vardı da bu insanlar Bülent ersoy izleyerek mi trans oldu ya da hayvanlardada eşcinsellik var oturdu çekirdek çitleyip çifleşen Eşcinsel aslanları mı izlediler birazcık mantık lütfen boş argümanlarla soru sormayın eşcinsellik normal olan bir şey doğuştan gelen bir cinsel yönelimdir bunun görünürlüğünün sağlamak adına dizilerde karekter bulunmasında herhangi bir sakınca yoktur
Bu durum her toplumda var olan ve yaşanılan bir şey zaten. Özendirme amaçlı olduğunu düşünmüyorum çünkü kimse kimseye eşcinselliğe özendiremez. Sadece bazı ülkelerde eşcinsellik daha normal karşılanıyorken kimi ülkelerde de bastırılıp yok sayılmak isteniyor. Olay bu.
Rahat olun doğal bir durum sizde deneyin içinizdeki sapkınlığa kulak verin çağdaş toplumlarda hoş görülen bir durum imajını vermek kadını ulaşılmaz duruma getirmek kapitalis sistemin moda dünyasındaki akla fikre uymayan elbiseleri giydirdiği gibi tonlarca parayın verdiğimiz gibi birçift sol sağ ayakkabı yerine ikitane sol ayakkabı giyermisiniz giymessiniz ama moda olunca giyersiniz bir yırtık elbise giydirdikleri gibi kadın lar ulaşılmaz olunca erkekler birbirine yeter nekadar faklı ve ayrı fikirler istekler coğalırsa okadar toplumu sömürmek kolay olur özgürlük vadi verenler aslında küçük bir dünya içinde toplumları bölerek hapsediyorlar.. Buyüzden bençe
Bence saçmalık. İnternette çok küçük çocuklar izliyor bu dizileri. Bence etereseksuel ve homoseksüellik ikiside gosterilmemeli. Netflix p*rno sitesi gibi. Gayet açık her şey. Ben bile bir ara lez miyim diyr düşündüm gkrkfoefk. Böyle bir etkisi var.
İlgi çekme ve özendirme amaçlı yapılan şeyler bunlar. Kişiler neyi çok fazla duyar ve görürse o şey normalleşme sürecine girer. Örnek isteyen olursa ülkemizde şehit haberleri, insanların trafikte veya sokakta öldürülmesi, vatana ihanet ve terör olayları. Artık magazin gibi algılamaya başladık.
İliminati gibi bir tarikatın medya ayağıda olabilir netflx yani aramızda özendiricilik demeyenlerde olabilir ama bence özendiricilik çünkü normal aşkların ilişkilerin suyumu çıktıda iki erkeğin birbirine ilişkisi izletilmeye başlandı çok bastırmalarından belli oluyor zaten normal birşey olsa normalmiş gösterilmek için çabalanmaz zaten ayrıca normalde değil.
Türkiye'de toplum özenti. Yabancılar bunların farkında. Netflix vb şeylerde popüler dizilerde dinimize aykırı toplum ahlakını bozucu şeyleri konu alarak, Türk toplumunu bozmak niyetinde bunlar. Kültür geleneklerimizi, dini değerimizi yok etmek peşinde bu ahlaksızlar! Artık farkına varın. Netflix vb şeyler yerine yerli ve ahlaklı diziler, filmler izleyin
Hıcbıri diyorum. Gayet normal şeyler, ozenilecek şeyler var özenilmeyecek şeyler var. Herhangi bir erkek gaylere baka baka gay olmaz. Şu gericilikten vazgeçin, bırakın şu kısa dünyada herkes istediği gibi mutlu yaşasin. Bilmediğiniz, anlam vermediğiniz işlere maydonoz olmayın.
Öyle olsa sizde özenir yapardiniz bu hislerle hormonlarla alakali kimsede kalkip bir günde Gay olayim demez.. Normalestirmeye calisiyorlar iyide yapiyolar herkes istedigi gibi yasasin bananeki siz mutluysaniz gerisi bos.. Benim hic dikkatmi bile cekmedi normal geliyor bana demekki artik..
Uzunca süre tüm toplumun heteroseksüel beyaz ırktan oluştuğu gibi bir resim çiziyordu tv ve sinema... Farklı ırk ve inançlar olduğu kadar farklı cinsel tercihleri olan insanlarda toplumun parçası... Özendirme veya yargılama gibi bir kaygı olduğunu sanmıyorum... Basitçe toplumun tüm kesimlerini yansıtan bir durum bence
Cinsel bozukluk, sapkınlık. Nedeni de islam inancının yanında eşcinselliğin bildiğimiz çekirdek aile yapısına uymadığı ve onu yıkabileceği bu yüzden de üreme biçiminin değişeceği korkusu rol oynadığı düşünülebilir.
Özendirmekle ne alakası var gerçekten şöyle düşünenleri asla anlamıyorum. Gayet normal bir şey ve Netflix de dizilerinde buna yer veriyor bence çok hoş bizde gay kelimesini sansürlüyorlar nasıl bir homofobi barındırıyorlarsa artık içlerinde...
Bence olması gerekeni doğal bir olguyu insanlık tarihinin bir gerçeği olan eşcinselliği tuhaf bişey gibi göstermek yerine normal gösterilmesi en doğrusu
Dünya nüfusu hızla artıyor ve doğumlar daha fazla oluyor. Bazı karaktersizler ise bu nüfus kontrolünü ele almak için ya Arap baharı ile Suriye'de savaş çıkarır ya da böyle kah. pece oyunlar ile gençlerin beynini etkiler. En basitinden söylüyorum bugs bunny'in, avcı slvester ile dalga geçtiği sahnelerde bazen onu dudağından öperdi.
Eşcinsellik bir cinsel tercih olmakla beraber semavi dinlerin hepsinde, manihizm, budizm, konfiçyus öğretilerinde de reddedilen bir yaklaşımdır. Bence özendirmeye çalışmak yanlıştır.
Gay veya lezbiyen özellikle sempatik sevimli gösterilmeye çalışılır. Yavaş yavaş millete bunu yedirmek kabul ettirmek için. Her yıl milyonlarca kişi katılıyor artık bu kervana.
Bazıları özendirme falan diyecek belki ama özendirmekle alakası yok çoğu toplumda bu var zaten öyleyse heteroseksüeller ilede ilişkilerin gösterilmemesi lazım
Çünkü bunu kabullenmiş toplumlar oluşları bizim gibi içten içe olmak istediğimiz ama olamadığımız hayatları yaşayıp bunu da gayet doğal olarak görmeleri bana göre
Tamamen özendirmek. Erkeklerin ayarlarıyla oynadılar mk. Piyasaya yeni i*neler kazandırmak derdindeler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Filmlerde normal ya da anormal seks sahneleri için izlemek istemiyorum, o nedenle hiçbir filmde seks mevzuarı cinsellik olmamalı. Amacım sürükleyici vs vs bir film izlemek, onun bunun götürmesinden birşey öğrenmem
İğrenç lik başka bir şey değil Ar Haya Kalmadı Zina Yapmak Günah ken Sapıkça ilişkiler çok Yanlış Gay miş Homoymuş Sapıkça şeyler Yazıklar Olsun iğrenç Sapıklara Allah'ın Laneti Sapıkların Üzerlerine Olsun Amin...
En İyi Cevaplar