Aşk dizi/filmlerinde başroller hep aşırı güzel veya yakışıklı kişilerden seçiliyor. Biraz daha tipsiz kişilerden mi seçilmeli artık?

Aşk dizi/filmlerinde başroller hep aşırı güzel veya yakışıklı kişilerden seçiliyor. Biraz daha tipsiz kişilerden mi seçilmeli artık?

Soru canım. Nedenine gelecek olursak da güzellik herkese göre değişir yani birine çirkin demek senin güzellik standartlarına uymadığı içindir. Başkası beğenebilir ve o yüzden kınıyorum bu söylemini. Modellikten çıkan tipler daha kasıntı olduğu için oyunculukları sıfır olduğu için samimiyetsiz oluyor evet
evet onlar daha samimiyetsiz geliyor da yani ifade edecek başka kelime bulamadım kusura bakmayın :D
Cevap
5Cevap
Hayır gerçek hayatta tipsizlerin sevgilisi olmuyor
öyle seçilirse izlenmez arkadaşım senaryo çöp millet güzele yakışıklı bakıyor o yüzden asla izlenmeyeceği için yapmazlar
:/ halbuki çok yapmacık böyle
yapmacık evet de gel bunu izleyiciye anşat deli ediyorlar
Fikrimi sorsalar siradan insanlari oynatmalari daha samimi gelir.
bana da öyle geliyor
Evt hep ayni yüzler ve ayn kasinti li satafatli aşklar la gidiyor diziler. son model arabalar mekanlar harcamalar. acikcasi bu değişmeli. Bizde ya zengiz kiz fakir oğlan var ya da zengin çocuk fakir kiz😂hic normal bir ask yok hep para pul lux hayat😂o yüznden aska türk dizisi izlemem. yabanci kanallarda çok güzel ask dizileri var tercihim onlar
bence çok gereksiz bir uğraş, hiç samimi gelmiyor
Bunlar tipsiz değil ki
erkek olan kıza göre öyle kalıyor gibi
O sana göre öyledir
aşk filmi sevmedğm için her türlü saçma zaten
oo oğlak burcu havası sezdim :D
Evet daha iyi olur öyle
Bence kesinlikle evet
izleyen olmaz
insanlar daha çok kendilerini bulmaz mı dizide :/
Hayir alakasi yok
Hayir izlenmez bence