Ben Solgun Karanfil'in film olmasını isterdim kafamda canlandırdığım yüzler uyuşur mu merak ediyorum.
Okumayanlara tavsiye ederim, gaddar olan beni bile ağlattı namıssız. Not; aşk meşk kitabı değil. Genel konu soykırım.
Okumayanlara tavsiye ederim, gaddar olan beni bile ağlattı namıssız. Not; aşk meşk kitabı değil. Genel konu soykırım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kitap değil de oyun var bence serious sam oyunun filmini yapmalılar. kitap olarak da insan ne ile yaşar
Konusu nedir reis
orta dünya .
yüzüklerin efendisi öncesi
Orta dünya severim
oku ama biraz ilk başda karmaşık gelebilir.
bu arada sen ih ç antalyada bulundun mu akdeniz hukukda sana benzeyen biri vardı . merakımdan sordum kusura bakma
Yok değilim ama güleyim de başıma gelsin inşallah 😂 hedefim o
akdeniz hukukmu hedefin yoksa sadece hukukmu
Hukuk
tamam başarılar dilerim. ben 1 sınıfta bıraktım çok derste kaldım diye. bu sene ikinci bölüm denicem.
ikinci bölüm için
Bunu film yapsınlar
Beni bile azdırdı namıssız
Knki senin fantezini seveyim emi
Olabilir
Silmarillion'dan uzun soluklu dizi çıkar ama amazon gibi tecrübesiz ve beceriksiz firmalara kalırsa ilk sezondan havlu atar. Zaten genelde kitaptan filme uyarlamalar bir kaç istisna filmler dışında güzel değil.
Film olamaz okuduklarımdan belgesel olur en iyi ihtimalle
Niye
Roman kafa açar. Ben pragmatistim. Bir şey okuyorsam o işime yaramali. Harlen coben orman miydi neydi son okuduğum roman. Ne kattı hic Bi şey
Evet var Silmarillion
Tom Sawyer
Harry Potter
Ulan djjdjdjd
Martin Eden