Filmi çekilse
harika olur diye düşündüğünüz
Kitaplar var mı ?
harika olur diye düşündüğünüz
Kitaplar var mı ?
Stephen King'in bu kitabı.
link
Fakir adamın biri, ucunda çok büyük para ödülü veya ölüm olan bir yarışma programına katılıyor.Adam 1 ay boyunca onu öldürmeye çalışan avcılardan kaçacak.Her gün, kendini kameraya çekip programa posta aracılığıyla göndermek zorunda.Birkaç gün kala ölüyordu galiba.Bu açıdan da sürpriz son siyebiliriz.Genelde filmlerde hep kazanırlar çünkü.
metal fırtına, gişe rekoru kırar bence
Mesela link filmi çekilse çok güzel olurdu , Grange nin son kitabı Sisle Gelen Yolcu kitabı müthiş bir film olurdu hatta ben başrollerini bile düşünüyorum ...
Piraye-canan tan.olabilir
Cevap
25Cevap
stephen king yüzyılın fırtınası kitabın filmini çekilmesini isterdim. tv filmi gibi çekilmiş ama gene doyamadım 257 dakika halada izlerdim o derece severim filmi :D yeni versiyonu çekmelerini isterdim tekrar izlemek için :))
Hürremin filmini yapsınlar diyecemde Demet Altınyelekoğlunun... Entrikaları 2 saate sıkıştırmak gerçekten imkansız olurdu =)
Uçurtma Avcısı'nın filmi çekildi ,şimdi yazarın diğer kitabı Bin Muhteşem Güneş'in filmi çekilecek diye umut ediyorum.Umarım olur. :)
azeroth dünyasında geçen bir fimi merakla bekliyorum. var bir proje ama henüz ortada birşey yok. drizzit do urden'in hayatını anlatan güzel bir film olmasını da çok isterdim.
Markus zusak- hic kimse siradan degildir... bnce kesinlikle bi filminin olmasi lazm
İslam dünyasındaki yiğitlerin mesela Hz Ömerin, Osmanlının güzel filmi çekilse ne güzel olurdu...
Bin muhteşem güneş, uçurtma avcısı ve aklından bir sayı tut'un filmini yapsalar müthiş olur bide elif şafak iskender'in
Tess Gerritsen in cerrah ve çırak olay bence.. <3 diğerlerinide çekse dizi bile olur.
thirst serisi olablir twilight saçmalığından sonra iyi gider bence
Şibumi mesela... Olmazsa Yüksek Topuklar... As Maça da olur...
Leyla biraz olsun vicdanı olan insan etkilenir tecavüzler,işgenceler sonbulmasada azalır filmi izlendikten sonra
Murat Mentes - Dublorun Dilemmasi
Glenn Meade - Kar Kurdu
Trevanian - Sibumi
uçurtma avcısı , bin muhteşem güneş , khaled hosseini
Grange - Şeytan Yemini
Michael Palmer - Beşinci Tüp
Glenn Meade - Buz Kapanı
jean christophe grange-Şeytan yemini... Kesinlikle harika bir film olurdu...
gece yolu ve eroinle dans güzel olurdu en azından boşuna olmazdı
simdiye kadar kitabini okuduktan sonra izledigim tum filmlerde hayal kirikligi yasadim kitap gibi olamiyor bence ya da denk gelmedi
kıyamet manşer günü ölümden sonra diğer boyuta geçme gibi ama böyle dini belgesel gibi değil basit anlatımlı sürükleyici film işte
Elif şafak aşk
Sinan yağmur Aşkın gözyaşları
Stephen King - Kubbenin Altında
Lisa Gardner-Saklambaç süper polisiye olur bence.
Kristin Hannah- Gece Yolu
simyacı , çin işkencesi
cem yılmaz nasrettin hoca fılmını ceksın
göçebe- Stephenie Meyer
Onu yapıcaklarmış zaten, okurken acaip güzel hayal ettim inş mahvetmezler kitabı
çalıkuşu ve hush, hush serisi
Hush hush serisi için teklifte bulunmuşlar kadın kabul etmemiş
Bılıyorum :( ama umudu kesmıyorum..
metal fırtına, gişe rekoru kırar bence
kızıla boyalı saçlar...
Soğuk bir gazoz ister misin yavrum?
Bay 365 mi neydi o da rekora gider bence.
simyacı bomba olurdu, bir de tutunamayanlar .
ELif Şafak, Aşk.
Suç Ve Ceza :)
Ne şike bitti Ne sevdam
''Şeytan'ın Labirenti'', ''İt Adası'' olabilir.
Pucca kesinlikle
Silmarillion
Metal Fırtına
kamasutra .s
kuranı kerim sallahu aleyhi ve sellem
böyle buyurdu zerdüşt
tabiki var olmazmı
Grinin 50 tonu
Onun tarzinda onlarca film var. Mesela Sekreter.
cin ali serisi
yüz fırça darbesi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar