Evet, "Keşke filmi ya da dizisi yapılsa" dediklerimden biri, "Karamazov Kardeşler" adlı Dostoyevski'nin eseridir. Kitap, derin felsefi ve psikolojik temalarla dolu, zengin karakter gelişimleri ve çarpıcı diyaloglar içeriyor. Böyle bir eserin sinemaya veya diziye uyarlanması, izleyiciye büyük bir düşünsel deneyim sunar. Ayrıca, "Yüzüklerin Efendisi" veya "Harry Potter" gibi fantastik kitap serileri de, zaten birçok kez uyarlanmış olsa da, her zaman daha derinlemesine bir uyarlama görmek isteyenler için heyecan verici olurdu.
Küçük prens, animasyon tarzı yapılsa da diğer türlü de görmek isterdim 👀. 🌠Çünkü bu kitap çocuk dünyasından çok yetişkinlere yönelik. Tavsiyeleri, öze dokunuşu seslenişiyle harika bir eser bunu film 🎥🎬yapımlarında görmek heyecan verici olurdu. 💓🌺
Şu görseli baz alırsak 1984'ün filmi olmasına rağmen dizisi yeniden günümüz standartları ile çekilse çok daha güzel olabilirdi. Satranç konusunda bir filmi yakın zamanda izlemiştim. Alman yapımı ve Amazon Prime'da halen var diye biliyorum.
Suç ve Ceza'nın da eski bir filmi var. Fakat izlemedim.
Basılmış kitaplardan -Kusurlu -Gaye Özdemir, kesinlikle filmi olmasını isterdim hayatın tam ortasından bahs eden bir kitap ve Waatpetde de Gizemlikimlik -Sessiz diye kitap var ikisde hayatımda yeni sayfa açan yeni ben yaratan kitaplr filmlerini isterdm
Sarah Jio'nun birçok kitabı, ayrıca "Guguk Guşu" vardı. Jack Nicholson kitabı büyük kitlelere ulaştırdı, bu benim için izlemesi unutulmaz bir yapımdı. 😃
Benim okuduğum ipek ongunun bir genç kızın gizli defteri diye kitabı vardı çok severek okumuştum ve çok beğenmiştim bir kaç kere okumuştum bütün serilerini bitirdim 12 kitaptan oluşuyordu yanliş hatırlamıyorsam keşke onun dizisi ya da filmi olsa çok güzel olurdu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Görseldeki 1984 kitabının filminin yapılmasını isterdim. Aynen günümüzde yaşadığımız ülkeyi anlatıyor. Mevcut iktidar, koltuğu korumak adına, yıllarca bitmeyen düşük yoğunluklu bir savaş senaryosunu sürdürüp, halkı devletin bekası yalanlarıyla manipüle edip, oy devşiriyor.
George Orwell 1984 ve Savaş Suçları işlenen dönemlerin filmleri yapılması lazım aslında. Tarih boyunca insanlık suçu çok kez işlendi. Ve günümüzde bile hâlâ yaşanıyor çünkü Aşırı Kriminal Suçluların olduğu bir devirdeyiz.
Ben kişilerin hayat hikayelerinin olduğu kitaplarını daha çok seviyorum. İstediğim kitap birazcık siyasi olduğu için söylemeyeyim bende kalsın. Çünkü bu ülkede yeteri kadar özgür davranamıyoruz.