Elif aşkına sahip çıktı diyelim zeyd ile ciddiyetsizdi ama zeydin elife olan koruyucu davranması onu bu karar üzdü elif sedat ile olur mu derseniz eskisi gibi olacağını samimi duramayacak gibi elife elenir sedat zaten gitmek isteydi simgeye yönelmezdi sedat tam şerefsiz diyebilirim elife üzüldüm
Kameralar önünde yaşanan sizce ne kadar gerçekçi olabilir. Kimin oyun oynayıp oynamadigini bile biliyor muyuz? Bence kimin kime evet ya da hayır dediğinden ziyade bu durumu dışarda ne kadar ileriye goturebliyorlar. İlk defa başladıginda ilk yayında 2 bölüm izlemiştim meraktan. Saçma sapan nedenlerden kavgalar karar değiştirmeler, sevdiğini soyleyip ertesi gün ayrılmalar. Şaka olmalı diye düşündüm. Bilmiyorum... Çok saçma geliyor. Bunların bir de taraftarları dimi. Gerçekten komik.
Zeyd tutarsız bir tipti. Tam kendini düzeltmiş gibi gözükürken gitti sadece. Elif'i o da üzecekti yani pek değişen bir şey olmadı.. Sedat'ın kalması da iyi değil tabi ki ama amaaaaan öf
ben zeydi ilk bölümden beri sevmiyordum ergen gibi tavırları var bence elif çok güzel zeydle olmazdı sedatla daha çok yakışıyorlar ve sedatı seçtiğine göre ondan hoşlanıyor olmalı
ElSED elgöt ne biçim isimlendirme bunlar ya? Ne itici öğğğk kimden nereden öğreniyorsunuz bunları ya. Ayrıca Zeyd ne biçim isim a... m.. k kimliğinde zeyd mi yazıyor şimdi bunun.
elsed gibi şeyler ship isimleridir yıllardır var dünyada niye ilk defa duymuş gibi yapıyorsunuz ayrıca Zeyd isminin anlamı artmak çoğalmak anlamına gelir ve Zeyd adı Hz. Muhammet Mustafa Peygamberin evlatlığının da adıdır
İnsanlar kimseye küfür etmeden programı izliyor takip ediyor ve kimseye zararları yok ama sen saygı duymuyor saçma ve pis şeyler yazıyorsun kim ergen belli
@ppreambule Programdaki kadınların hepsi kendilerini satın alınmayı bekleyen süs köpeği olarak gösteriyorlar. Parasını vererek o kadınlara her şeyi yaptırabilirsin. Bunu kendileri söylüyor zaten. Çok iğrenç bir şey. Hiç kadın olarak bu kadar aşağılamalarına nasıl kızmasyınız anlamıyorum.
İzlemiyorum da reelslerde denk geldim bir gün Zeyd ile tanışma yolu bir gün gitsin Sedat gelsin hep oyunculuk sergiliyorlar. Bu tarz programların yabancı olanları da aynı hepsi ajanstan zaten
Elif kadar bencil Bi insan yok elifin 19 yasinda olduğuna artik inaniyorum çok dengesiz sedatla iyi bir iliskisi olmaz sedat bunu kullaniyor evet zeydle guzel Bi ilişkileri olabilirdi zeyd hep koruyordu bunu en kotu yakın arkadaş olurlardi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gurursuz elif 😂😂 bu arada bu saçma şeyi izlemiyorum sosyal medyada bunlarla dolu olduğu için görüyorum asla da izlemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadinlar yine sasirtmadi, güç kimde ise onu seçti.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bu tür yayınları izlyenlerin dünyanın en boş ve en gereksiz insanları olduğunu düşünüyorum
Genelde beni yanlış anlarlarda. Kurban olayım. Bunlar ya da başkası ilişkiye başlamış başlamamış devam etmiş etmemiş ne önemi var? Birde analiz yapar gibi bunları düşünenler var. Bana komik geliyor kusura bakma 😀