Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu sadece erkeklere özgü bir durum değil kadınlarında bu ve buna benzer ilişkiler yaşadığını söylemek isterim. Ama belli kişilerin tutup ve davranışlarını baz alarak o halde bütün erkekler böyledir demek fazla ön yargılı ve sağlıksız bir düşünce kaldı ki seneiaryo gereğince yaşanmış bir olayı alıp bütün erkeklere örnek göstermek ne kadar vicdani o da ayrıca tartışmaya açık.
Kaldı ki filme her ne kadar yabancı da olsam ilk zamanlar Elif'in de Ali için günlerce ağladıktan sonra polata aşık olması kendi doğrularından vazgeçmesi gibi bir çok örnek var ikisi de aynı şeyin laciverdi oluyor. Sizin bakış açınıza göre bütün kadınları filmlerdeki toz pebme dünyaya göre bir kalıba soksak hiç bir kadınla doğru düzgün ilişki yaşayamacağımız gibi ortada güven ve farklılık gibi hiç bir şey olmaz.
Her bireyi kendi özünde değerlendirmek burca, yaşadğı yöreye etnik kökene ya da ırkına göre bir kalıba sokmak biraz cehalet barındırıyor. Sağlıklı ve doğru çıkarımlar dış etkenlerden en çok sıyrılan beyinlerin ürünüdür. Polat kötü örnek Mecnun iyi örnek olsun ikisini de üzerime almıyorum ben kendi şahsına münhasır bir bireyim ve kişilerin doğruları da yanlışları da sadece kendilerini bağlar.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDünya onun etrafında dönen başkalarının hiç önemi olmayan, Ali Ali diye delirir intihara kalkar daha ölümünün üstünden yıl geçmeden gider Polat ile takılmaya başlar. Mafyaya bir ton laf söyler sonra gider mafya avukatı olur. Polat Alemdar polislerden kaçmak için bunu mecbur öpmek zorunda kalır adama tokat atar üstüne bir ton ben dudaklarını mühürlemiş... vs. şeklinde trip atar ama birkaç bölüm sonra sırf eski sevgilisini kızdırmak için gider adamı öper. Kardeşi Eren mafyadan hediye aldı diye yine bir ton laf eder ama mafya Polat kendisine kırmızı araba alınca hemen yelkenleri suya indiren kadınları özeti midir?
Ya da Eyşan var bilir misin? Ömer'i sırtından vurup, onu polise iftira ile verip hapise arttırıp, sonrasında en yakın arkadaşı ile evlenen. Evliyken Ezel adında birine aşık olan biri kadınların özeti midir?
Bence hayır. Genelleme yapmayınız lütfen. Karakter ve şahsiyet tesadüf değildir, herkeste bulunmaz. Beş parmağın beşi bir olmadığı gibi ne erkeklerin ne de kadınların hiç biri aynı değildir. Teşekkür ederim.60 Yorumla
+1 yılsaçma bir özet olur çünkü her yerde elif diyor bi kız vardı elifin arkadaşından önce polis gelirken seni seviyorum elif demişti yani unutamıyor ama yalnız da olmak istemiyor yoksa aha o öldü bitti yenisine geçiyim gibi bir özet değil ama normal şartlarda da sen birinden ayrılınca başkasını sevebiliyorsan aşık olabiliyorsan erkeklere de bu örneği vermen saçma olur
10 Yorumla
- Magazin konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Ali öldükten sonra daha yılı dolmadan büyük aşkını unutup Polat'ın kucağına koşan Elif gibi düşün. Hatta Polat Elif gerçekten öldükten sonra yıllar sonra Leyla'ya aşık oldu. Elif ise Ali'nin yaşadığını öğrenmesine rağmen Ali'yi seviyorum diye diye aç gözlü gibi Polat'ı da elinde tuttu.
31 Yorumla- +1 yıl
Oha bunca sene sonra 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
89Cevap
Bir şey yaşanıyorsa bu karşılıklı olur sadece bir tarafı suçlamak saçma ve haksızlık olur neden bilmem Polat karakteri bu anlamda çok suçlanıyor insanlar tarafından karşınızda bir insan var ve gerçek hayata göre yorum yapmak gerekir ve de erkeklerin düşünme şeklini ve doğasını bilerek yazmak gerek haksızlık yapılıyor bence çok partner girdi diyorsunuz ama yatırım yaptığı iki karakter var Elif ve Leyla diğerleri Ahu İnci ve Ebru. Ahu ve İnci'yi net sevmediğini söyledi istemedi ama Ebru'da sevmeyi denedi evlendi unutamadı beyni Elif'i unutmadı sonuçta yarım kalmışlık ve travma var görevinin sonucundan kaynaklanan bu konuda kızılabilir zira Ebru karakterine haksızlık yaptı ama bu da onun hatası yapacağını düşündü olmadı daha sonra hayatına Leyla girince cidden samimi oldu duruldu sevdi tekrar söylüyorum insan bu hayatta bir kez sevmez ve onunlayken diğerlerinde yaşadığı travma yoktu ciddi ciddi iyileşme süreci yaşadı hazır olunca olayın genelinde iki kişi oldu hayatında diğerleri sadece figüran oldu dediğim gibi insan doğasıni iyi anlamalı gerçek hayata göre yorum yapmalı Polat'ın kafası Elif'in ölümüyle türbülansa girmiş bu yüzden iyileşene kadar çeşitli insanları hayatına almış iyileşince de tek bir kişiye bağlı kalmış o yüzden haksızlık yapmayın karakter açısından karışık bir insan yorumlanırken tek boyuttan değil çok boyuttan bakılmalı ben kızmıyorum çünkü gerçek hayatta böyle insan zira bu adamın yaşadıkları kolay değil çok çok zor tam anlamıyla gerçek hayatı yansıtmış zaten erkeklerin doğası kadın düşünme şekliyle açıklanamaz bundan dolayı eksik kalıyor yorumlar
13 Yorumla- +1 yıl
Ek olarak Elif de çok sağlam pabuç değildi Polat'la takılırken hep Ali Ali dedi ne zaman yaşadığını öğrendi o zaman Polat'a mavi boncuk dağıttı en sonunda da ben seni değil Ali'yi istiyorum dedi o da gerçekten Polat'ı sevmedi ben iki türlüde bencillik görüyorum bu açıdan da Elif'in pulları dökülüyor maalesef
- +1 yıl
Üzerinden yıllar geçmiş çok aradın mı bunu ☺️
Merhaba!
Birinci konu, Polat Alemdar'ı normal hayattan kopuk bir süper kahraman gibi göstermemek için dizi ve senaryo gereği bir kaç ilişki yaşattılar. İkinci konu, evet Polat Alemdar Elif'i öldükten sonra onun en yakın arkadaşı ile çıktı ama ne yapsaydı yani çıkmasa mıydı? Ölenle ölünmez diye bir laf var. Tamam Elif onun kalbinde her zaman ayrı bir yerde oldu ama bu adamın da sevmeye sevilmeye ihtiyacı var. Polat'ın Elif'in en yakın arkadaşı ile çıktığını yazıyorsunuz mesela ama dizide son olarak evlendiği eşi Ebru'ya dil sürçmesi ile Elif demesi ve bu nedenden dolayı yaşadığı sıkıntıları neden yazma gereği duymuyorsunuz? Siz evlenseniz ve Allah korusun eşinizi kaybetseniz hayata mı küseceksiniz? Bir daha hayatınıza kimse girmeyecek mi? Bu konunun kadını erkeği yok. Ölene her zaman saygı duyulur, hatırası kalpte gönülde yaşatılır ama ölenle ölünmez..310 Yorumla- +1 yıl
İnsanlar karısı veya kocası öldükten sonra evlenebilir. Ama karısının veya kocasının en yakın arkadaşıyla evlenmesi anormal bir durum. İnsan daha önce de göz mü dikti diye bir düşünür.
İkinci olarak da gerçekten daha eşinin ölümünden 1 ay, 6 ay sonra evlenmiş erkekler de gördük. Kadınlar da evleniyor ama erkekler kadar hızlı değil. Birde birçok erkek eşi olmadan duramıyor bu yüzdendir ki koşa koşa evlenmeye gidiyorlar. - +1 yıl
İnsan Allah korusun eşini kaybettikten sonra gönlü başka birine ısınıyorsa ve karşı tarafta bunu istiyorsa evlenebilir. Yok eşinin arkadaşı yok şu yok bu. Ne farkeder? Sanki adam eşi hayattayken mi onun arkadaşına evlenme teklifi ediyor? Neyin kafası bu Allah aşkına? Birazcık kafa yapınızı değiştirmeye bakın bence ikiniz de..
- +1 yıl
Yahu neden kocasının hatırasına saygısızlık olsun? Eşi onu eminim ki sevmiştir ve hep mutlu görmek istemiştir. İnsanlar birbirinin esiri olmak için değil, birbirini mutlu etmek için evlenir. Sizin anlamak istemediğiniz nokta tam da bu.. O zaman karasevda olup ayrılanlar da bir daha sevmesin, evlenmesin. Böyle bir mantık olabilir mi? Evliliği kafanızda çok fazla kalıplara sokuyorsunuz.
- +1 yıl
Eşini kaybettikten sonra gönlü hemen bir başkasına ısınabiliyorsa zaten eşini sevmemiştir.
+1 yılHerkes şunu bir kere çok iyi bilsin ki bir veya birkaç gece bir şey yaptı diye bunu bütün erkeklere veya bütün kadınlara yıkmak çok doğru bir hareket değildir Bu sadece genelleme de ve genelleme içeren bir harekettir yani Polat Alemdar bu şekil yapmış Diye Bütün erkekler aynıdır Demek gerçekten biraz hani kimse kusura bakmasın ya da kendi üzerine alınma sana ortaya söylüyorum cahilane Bir harekettir
30 Yorumla- Magazin konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yıldizi veya film karakterleri üzerinden erkeklere vuracaksak eğer, aynı şekilde kadınlara da bazı ithamlarda bulunabilir miyiz?
mesela skyler white karakterini bilenler illa ki vardır. neler yaptıklarını anlatacak değilim, bilmeyen varsa diziyi izlesin, muhteşem bir dizi. her neyse konumuza dönelim. şimdi skyler white baz alınarak tüm kadınlar böyledir dersek doğru bir genelleme yapmış olur muyuz?
veya eyşan karakterini baz alırsak, tüm kadınlar eyşan gibidir demek kabul edilebilir olur mu?
genelleme yapan insanlara uyuz olurum. söyleyeceklerimin silinmeyeceğini bilsem çok daha sert örnekler vermek isterdim.10 Yorumla
+1 yılBence duygulariniza kapilib yanlış anlıyorsunuz. Erkekde kadında eşi öldükden sonra evlene bilir. Bunu bütün dünya cümle cahan biliyor kabul ediyor. Hatta öyle bir durum oluyor ki kız kardeşi öldükden sonra abla kocasıla evleniyor ya da tam tersi bunlar hayatin isi illaki bir bozukluk bulmaya gerek yok Allah tum niyetleri biliyor insan kendisi iyi niyetli olmaya bakmalı. Eğer Poladı sembol olarak görüyorsanız o zaman bilersiniz ki o hep Elif Elif diye yüreyinde söylendi. Onu bırakın müslümanız Allahın Resulu ( selam olsun ona) bile ilk karısı Hz. Haticeni çok sevdi hep onu hatırlardı ama Hz. Aişeyi de karısı olarak kabul etdi. Her ne olursa olsun bu bir erkeğin ve ya kadının gerçekden sevmediği anlamına gelmez. Eşi öldükden sonra kadında erkekde evlene bilir evlenmek istemiyorlarsa o onlarin kendi şahsi kararı her kes öyle yapmalı diye bişey yok. Evlenen kadınlara kötü bakıyorlar meselesi de geride kalmış cemiyyetin düşüncesi yanılmıyorsam en çok Hindistanda var öyle bişey
00 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Aşk hayatında bir insana sadık kalmak sevmek değer vermek önemli bir nokta, ama erkeklerde kadınlarda şunu iyi biliyor ki ölenle ölünmez böyle olsaydı evlendikten sonra eşi ölen hiçbir insan başka bir insan ile evlilik yapamazdı ve bunu erkek kadın olarak da ayırmak doğru bir yaklaşım olmaz.14 Yorumla- +1 yıl
@UDixon Eskiden de yoktu ki kardeşim 🙂
- +1 yıl
@UDixon Tam tersi ama sağolasın 🙂
- Magazin konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılKurtlar Vadisi 97. bölümde bitmişti güzel kardeşim.
Bundan sonraki bölümler Kurtlar Vadisi değil, başka bir dizi.
Elif' in ekmeğini yediler hep ilerleyen bölümlerde.
Bir mafya çetesi vardı, bu çete çökertildi, Hesap soruldu ve dizi sona erdi. Bu kadar basit.
Oyuncularıyla, senaryosuyla, müzikleriyle zamanının ötesinde kaliteli bir diziydi. Böylesi bir heyecan bir daha zor gelir. Perşembe, Show TV...
cut.20 Yorumla - Magazin konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBir dizi var, Eşkiya dünyaya... İsminde.
Başrolü eskiden Necati Şaşmaz ile Kurtlar Vadisinde idi.
Ara ara görüyorum dizisini, adamın evliyken bile kırmadığı ceviz kalmıyor, bir de izlenme rekorları kırıyormuş. Bence bizler ölen sevdiğinden sonra başkasını seven adamla genelleme yapmayalım da, dizilerdeki az evvel bahsettiğim gibi ahlaksızlıklara tepki gösterelim. Sonra özeniyorlar...00 Yorumla Magazin konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yahu hani dizinin başında "tamamen hayal ürünü "diyor ya. Bu olaya bakma sen
Hamit Tarhan'a bak sen. Karısının ölümüne o kadar üzülmüş ki Makber'i yazmış ama sonrasında taziyeye (yanilmiyorsam) gelen bir kadınla evlenmişti. 😊Bu hayal ürünü de değil.
Evlenen kadın da var erkekte. Kimin ne yaşadığını bilmeden neden ne için , şartları bilmeden peşin hüküm vermek de hata olur10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmayım ama eski sevgilimin arkadaşıyla çıkmam. Aynısının laciverti işte 😂
00 Yorumla
+1 yılHerkesin özetidir
o aralar sevdi acısını çekti tamam
ne yapsın ölene kadar yas mı tutsun?
bence burda anlatılmak istenen elifde olsan hint kumaşı değilsin 😅
ama polatda adam değil -bknz: yengeye elif dedin usta10 Yorumla- Magazin konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılFilm seneryosu ile hayatı bir birine karıştırmayalım desem de hayat devam ediyor ve kimse kimseye mecbur da değil, kimse vazgeçilmez de değil, tapulu mal da değil. Aşkı nerede ve kim de bulur isem gider alırım. Bu konuda kimseye de hesap vermem.
10 Yorumla Magazin konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kadınların sorunu bu sanırım. İlişkileri hep televizyonda gördükleri gibi sanıyorlar. Bu yüzden toz pembe saçma hayallere dalıp aptalca isteklerde bulunuyorlar. Bunu savunma olarak söylemiyorum. Sadece size baktığımda gördüğüm bu
00 YorumlaElif'i, Polat'ı falan bilmem. Emir, Feriha'yı unutup Güneş ile hayatına devam ettiği günden beri aşka olan inancım yerle bir. Herkes unutuluyor. Kimse, kimsenin hayatında kalıcı bir iz bırakmıyormuş onu anladım.
10 Yorumla- Magazin konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılHadi siz kızların istediği olsun bütün erkekler böyle olsun
O zaman peşimizi bırakın
Babanız olmasa dünyaya gelemiyordunuz hatırlatırım erkek erkek bozmuşsunuz kafayı
Ne iyi adamlar var görmezsiniz00 Yorumla
+1 yılMerhaba, sizin de dediğiniz gibi"Elif öldükten"sonra yapmış bunu. Yani bunda bir yanlışlık yok. Ölen insana sadık kalınmaz, eğer öyle olsaydı dul kalan kimse tekrar ilişki kurmazdı
10 YorumlaMagazin konusunda 819 cevap paylaştı. Ya ALLAH aşkına ben ölseydim sanki Elif aynısını yapmayacaktı. Bana çamur atmayin burada
10 Yorumla- Magazin konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s +1 yılSadece erkeklere yüklemek anlamsız bence günümüz ilişkilerinin özeti... bugün birbirine ölüp yarın başkasına ölüyor millet... eskisi gibi büyük sevdalar yok
00 Yorumla
+1 yılErkeği kadını yok. 30 lu yaşlarda eşlerden biri ölürse, hayatta kalan 70 yaşına kadar yaşayacaksa, 40 yıl yas mı tutsun! Yalnızlığa mı gömülsün! İnsanlar sosyal varlıklardır. Doğalarına ayrıkırı... Önemli olan birlikteyken mutlu edebilmek, aldatmamaktır
02 Yorumla- +1 yıl
O zaman elif diye ağlamasın
- +1 yıl
tamam...
İlk 97'de Elif'in tek arkadaşı Canan'dı, pusuda çıkan arkadaşlar tombaladan son anda çıktılar.
Eğer pusuda Canan'a tıklamadıysa, arkadaşlarına atladı sayılmaz..10 Yorumla
+1 yılEvet. Ama bu işlerin doğal seyri de böyledir biraz. Ölenle ölünmez. Gerçek sevgi de ölmez. Polat’ın Elif’i de hiç ölmedi yüreğinde be diğerlerine de hissettirdi hep. Hepsini izlememiş olsam da…
20 Yorumla
+1 yılMakberi yazan Abdülhak Hamit Tarhan bile karısının cenazesinde tanıştığı kadınla evlenmiş hepsii aynı ölenle ölünmez kafasındalar yâni.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer ilişkisinden sonra yine Elif’e dönüyordu ama, kızına bile Elif adını vermişti.
https://youtu.be/IX6mKpzTQXc30 Yorumla- Magazin konusunda 27,1b cevap paylaştı.
+1 yılElif'in en yakın arkadaşı yüz vermeseydi olmazdı. Kadının en büyük rakibi yine kadındır. Ölüsü de bir dirisi de.
20 Yorumla
+1 yılKadın olsun erkek olsun herkes koşar. Genel olarak insanların içi bozuk... Yalnız hemen koşması iyi değil biraz zaman geçmeli sjsjsj
00 Yorumla- Magazin konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılElif öldükten sonra 4 karı almasına rağmen son bölüme kadar elif elif diye inleyen polat erkeklerin özetidir gülüm hadi Allah'a emanet
20 Yorumla Ona bakarsan Elif Polat'ın Ali olduğunu bilmediği halde sevgili oldu onla eskiyi unuttu hemen onu napcaz 😏
10 Yorumla
+1 yılTurk dizisi tabii ki de sacma sapan carpik iliskiler olacak bizim millet bayilir bole aldatma kocaya kacma islerine 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalık. Filmlerden yola çıkıp kadın karakterleri de tüm kadınlarla yüzleştirmiyorsak erkekleri de, ölümsüz kurgu karakteri Polatla karıştıramayız. Bu tip sorular kadınları kadınlara göre yalnızlaştırabilir :)
00 YorumlaMesele tc erkekleri tc kızları özetiyse ve bu dizilerden örnek alınıyorsa bizimde Eyşan gibi bir örneğimiz var
00 YorumlaPara için sevdiğini satın en yakın arkadaşıyla evlenen Eyşan'a kadınlarıın özeti diyebilirmiyiz?
Genellemeyin çok ayıp lan.00 Yorumla- Magazin konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılHep böyle diziler yüzünden milletimizin ahlakı bozuldu zaten😑 iyiki de bitmiş
10 Yorumla
+1 yılAma Elif öldü oyuzden normal buluyorum ama Leyla değil Ebru favorim di 🎀
36 Yorumla- +1 yıl
Evet ya orda salaklık yaptı
- +1 yıl
Bu kadar ciddiye almana gerek yoktu
- +1 yıl
Önemli değil
+1 yılGerçekten ya. Surekli kız değişmesinden dolayi diziden soğudum
13 Yorumla- +1 yıl
Kadınlarda akıl yoktu 😂 kendilerini son zannederek geliyorlar hiç olup gidiyorlar
+1 yılCidden ha. Sevgilin/Eşin oluyor ve sen başkasina koşuyorsun bu nedir abi
00 Yorumla- Magazin konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek aynı değildir ve sonuç olarak bir dizi bacım o
00 Yorumla
+1 yılİnsanları aynı kefeye koymaya çalışmak saçmadır her türlü insan vardır
00 Yorumla
+1 yılBen böyle saçma sapan şeylerden de sınırsız nefret ediyorum nefffreeeeett.
00 Yorumla
+1 yılSenarist zekası adamın ab-ı hayat suyu içmesine değil de buna mı şaşırdin😂😂😂😂😂
00 Yorumla- Magazin konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEn yakın arkadaşı hevesliyse vermeye adam ne yapsın
10 Yorumla Evet hakikaten de öyle yaptı hatta son mafya dizisi edho dada işler öyle yürüyor😃
00 Yorumla
+1 yılSize böylesi yaranır çünkü adam gibi seven yaranamaz.😄
00 Yorumla- Magazin konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılYok sen ölürsen bende ölürüm nefes alamam sensiz ben olamamki külliyen yalan 😂😂
00 Yorumla
+1 yılAynen öyledir. Bugün ölsen yarın başka kadını alırlar.
00 YorumlaMagazin konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ali Candan’dan sonra Polat ile arkadaş olan Elif hakkında bir yorumunuz var mı Hanımefendi...
20 Yorumla
+1 yılErkekliği kurtlar vadisi gibi ergen dizilerinden öğrenmişse olabilir. Herkes için geçerli değil
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar birileri bunu fena üzmüş teselli verinde ağlamasın artık.
00 Yorumla
+1 yılPeki Elif'in yakın arkaşı olduğu hâlde güç için Polatla çıkan arkadaşına ne demeli?
20 YorumlaMagazin konusunda 19,9b cevap paylaştı. Sibel Kekilli de kadınların özetidir diyebiliyorsak, Polat Alemdar erkeklerin özetidir diyebiliriz tabii
15 Yorumla- +1 yıl
Off naptin ya sen ölü bütün Türk kızları 😂
- +1 yıl
Öldü 😂
- +1 yıl
Ama gerçek yazdığın yorum katılıyorum
yaa sorma ona yavsıyan kadın kımın ozetii sankı kendı cınsıyle cıkıyo :))
00 Yorumlaeliften sonra birini sevse iyi de kaç kişiyi sevdi ya.. yakışmadı polata
20 YorumlaErkeklerin değil ama ortaya çıkarılmak istenen erkek modelidir.
00 Yorumla
+1 yılBu dizi zaten ha var mı böyle var ama genelleme yapmak çok gereksiz
00 YorumlaAdam yapınca karizma yok efendim bilmem ne biz olunca herkes kardeşim diyor anlamış değilim, d
00 Yorumla
+1 yılelifin ölünce bile trip atması kızların özeti herhalde xd
20 Yorumla- Magazin konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılMemati:usta sen ne dedinnnnn
Polat: ne dedim memati
Memati: yengeye elif dedin
Polat:👀20 Yorumla
+1 yılBence insan aklındakiyle Yaşar yanındakiyle ölür o da Elif gibisini aradı ama bulamadı... agaaaa
20 YorumlaMagazin konusunda 3,7b cevap paylaştı. Boşver sen böyle şeyleri düşünme derslerine çalış 😃
10 Yorumla
+1 yılPolat 4 5 kizin ardindan en son yine elifin mezarina gitti. Erkeklerin adil ozeti bu
20 Yorumla- Magazin konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılDizileri boşver. Türk erkeklerinin örneğini Tarkan'dan görebilirsin. Her haltı yiyip gidip masum (büyük olasılıkla bakire) kızla evlendi.
30 Yorumla - Devamını Gör (108)
Devamını Gör(153)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem