Yeni yarışmacı Batuhan, geldiği gibi Elif'in arkasında durdu. Sedat'ın inişli çıkışlı belirsiz hareketlerinden sonra Batuhan kararlı tavrıyla göze girdi sanki. Sizce elbat ilişkisi olur mu? Bu arada Kısmetse Olur Sedat yaş kaç bileniniz var mı?

Yeni yarışmacı Batuhan, geldiği gibi Elif'in arkasında durdu. Sedat'ın inişli çıkışlı belirsiz hareketlerinden sonra Batuhan kararlı tavrıyla göze girdi sanki. Sizce elbat ilişkisi olur mu? Bu arada Kısmetse Olur Sedat yaş kaç bileniniz var mı?
Bugün ablam yüzünden biraz izlemek zorunda kaldımda saçma geldi bana daldan dala atlıyorlar gibi. Ayrıca evlenme programına gittiğin zaman o programdaki birisine gerçek anlamda aşık olduklarını sanmaları bile çok trajikomik.
iki günde couple oldular zaten nasıl olacak ki öyle olsa bizde her girdiğimiz ortamdan birini bulurduk
Kıza cidden çok yükleniyorlar. Birbirlerine hiç bu kadar yüklenmiyorlar kızı çekemiyorlar. Sedat simgeyi tanımak istediğini söylüyor elif ağlıyor. Sonra batuhan geliyor dansa kaldırıyor. Elifin aşkı yalan muhabbetine geliyor konu. Napsın kız canım sedatın peşinden mi koşsun başkasını tanımak isteyen birinin. Ne sinir bozucu bir bölümdü en son bölüm ya. Kısmetse Olur Sedat yaş 25 bu arada.
Sedat ve elif gerçek hayatta 3 senedir sevgiliymiş aslında 🤣 işte programın kurgu olduğunun kanıtı. O yüzden Batuhanla çok efsane ilişkisi olduğu zannedilse bile yalan yani sadece zannedilecek.
yaaa gerçekten mi? insan gerçek sevgilisine böyle şeyler yapar mı sedat in tolga out oldu bende
Cevap
13Cevap
Bu programı nasıl izleyebiliyorsunuz hiç anlamıyorum. Bir sürü izlenecek dizi program var. Çok eğlenceli programlar var 😄 bu programı ise zaten instagram kısa videolardan ordan burdan o kadar çok görüyorum ki izlemiş kadar oluyorum. Hiç oturup 2 saat izlemem 60 sn'de özetleyenler varken.
bende 2x hızlandırıp izliyorum öyle bile çok yavaşlar
Elif gerçekten de çok toy bir kız nasıl davranacağını bilmiyor kendini ifade edemiyor pek az ve öz konuşuyor fakat o evde daha fazlasının olması lazım.
Batu'dan da gerçekten etkilendiğimi düşünmüyorum sedata gelirsek o kadar dengesiz ki ne iki arada bir derede kalıyor ama aklı hala elifte. Simgeyle ilişkisi aşırı samimiyetsiz.
Simgeyi de yorumlamıyım yoksa yorum çok uzar
artık kısmetse olur kusucam ya 🤦🏻♀️ ya nasıl bu kadar popüler oldu bu seviye yerlerde beyin hücrelerini öldürücü amipleltirici program ya 🥺 gerçekten bu dönemin insanı değilim gerçekten 1950’ler amerikasında yaşamalıydım
Kısmetse olur insanların ilişkisi mi kaldı bir dert yanlış anlamayın ama izliyorsunuz ama keyiften izleyin inanıyor musunuz gerçekten bu tür programlara
Tam bir ergen programı 1 kere açıp bakmadım bile. Saçmalık burada ki aşklara inanan var mı insanlar buraya nasıl bir kafayla çıkıyor acaba. Hele izleyenler 🙄
Rabbimin verdiği güzel beyni böyle boş şeylere yormak. da varmış bu kerhanenin klasmanin medyadaki kurgusal versiyonu. Ne bir de iki işimi birleştirmek mi tanırım siz gerçekten var mısınız ergen amipler
Elbat ne a... m... k şöyle isimlerin ilk harflerini yarrrrak kürek bitiştirmiyorlar mı aşırı sinir oluyorum. Alacaksın ağızlarının üstüne kürekle vuracaksın.
Bugüne kadar Sedat dediğim için benim başım eğilmedi benim başım koptu
Elif'te saçmaladı bayağı bu bölümde
Hayır ağladıktan sonra böyle yapması çok kalitesizceydi bence ya da acemeliğine yorayım kalitesiz de demeyim
Yaş değil de tecrübe ile alakalı ben de ondan 1 yaş küçüğüm ama bu kadar sessiz kalacağımı sanmiyorum
Kanka insan ilişkileri konusunda çok toy demeye çalıştım evet doğal ama bu ev doğal insana cehennem
Batuhan elif ile yakıştı. Sedat konuşmuyordu kız çok sıkıldı. Birebir reel bir ilişki değil yarışma sonuçta. ilerisi kaosta olabilir
Bence Batuhan çok yüzeysel bir tip ya elifi de pek sevmiyorum ama elif bugün ağlayınca hassas bir kişiliği olduğunu anladım ama egoluda bi değişik kız tam çözemiyorum. Sedat ne kadar mal olsada daha ciddiydi bence bu çocuk bana çok laubali geldi
Bunlar neden ondan ona gidiyor, neden birinde sabit kalmıyor? Ama asıl soru şu bence neden bu saçmalığı insanlar izliyor? 😅
iQ düşüren bu hayatta bir sürü şey var zaten bir de bununla uğraşamam
18 tane varoş insanın bir evde toplanması sonucu ne olur? adlı bir çalışma.
Ya şu Sedata o kadar çok nefret ediyorum ki anlatamam, ama şu Batuhana da pek güvencim yok
Olur hemde çok güzel olur Aybüke-Tolga dan sonra favori çiftim olur gibi
Kimin eli kimin cebinde belli olmayan çocukça bir kurguyu izlemiyorum.
Batuhan tam bir f... cker a benziyor, uzun soluklu olacağını düşünmüyorum.
kurgulanan tv programlarınla yaşıyorsanız
cidden hayatınızı gözden geçirin
İzlemiyorum izleyene de saygı duymuyorum daha ağır ithamlar kullanırdım da malum kurallar
Sedat favorimdi çok düştü gözümden yanlış erkek seçimlerim göz dolduruyor her zaman olduğu gibi
En İyi Cevap