Diziler & Filmler Ayşegül neden Toygar dururken Selim'i seçti? Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Toygar gibi bir ikon karizma beyefendi varken selim nedir ya😑 Ayşegül neden Toygar dururken Selim'i seçti? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Çünkü aklı yoktu.. aslında günümü türk kızlarına benziyor :D 0 0 Yorumla
meraklıbimelahat Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Domuşuk selimi hiç sevmiyorum iyyyyy toygarciydim bende 3 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Gençken yanlış insanları seçeriz çünkü büyüyünce çok pişman olur ama 1 0 Yorumla
bayandogruuu12 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Toygar birazda başlarda kötü lanse edilmişti sonradan sevdik ama selim baş köşeyi kapmıştı 0 0 Yorumla
Adsızyorumcu Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Toygar okula sonradan geldi diye hatırlıyorum 1 0 Yorumla
Alfia Takip Et Master Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Ben olsam Toygar'ı seçerdim. Çakma adaşım yanlış yaptı :d 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kim olduklarını bilmiyorum ama sağda ki daha karizma. 0 7 Yorumla lasttime9876 +1 yıl @Siyahkadife yaşın doğru mu Yorumla Siyahkadife +1 yıl @lasttime9876 70 yaşındayım! Yorumla lasttime9876 +1 yıl @Siyahkadife dalga geçme Yorumla Siyahkadife +1 yıl @lasttime9876 sen 103 yaşını koyarken geçmişsin. Yorumla lasttime9876 +1 yıl @Siyahkadife gel doğrusunu söyleyeyim Yorumla Siyahkadife +1 yıl @lasttime9876 Gelmiyorum bir yere. Yorumla lasttime9876 +1 yıl @Siyahkadife peki Yorumla
-Afroditimsi Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Tipi yüzünden bence sadece tip var adamda başka bir şey yok 0 0 Yorumla
Hayal7467 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Bende olsa toygarı secerdım selim biraz pasif toygar daha çok sahiplenici erkek gibi 0 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 380 cevap paylaştı. Max Ayşegül zekası işte. 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 13,9b cevap paylaştı. Aşkn gözü kör 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çünkü aklı yoktu.. aslında günümü türk kızlarına benziyor :D
Domuşuk selimi hiç sevmiyorum iyyyyy toygarciydim bende
Gençken yanlış insanları seçeriz çünkü büyüyünce çok pişman olur ama
Toygar birazda başlarda kötü lanse edilmişti sonradan sevdik ama selim baş köşeyi kapmıştı
Toygar okula sonradan geldi diye hatırlıyorum
Ben olsam Toygar'ı seçerdim. Çakma adaşım yanlış yaptı :d
Kim olduklarını bilmiyorum ama sağda ki daha karizma.
@Siyahkadife yaşın doğru mu
@lasttime9876 70 yaşındayım!
@Siyahkadife dalga geçme
@lasttime9876 sen 103 yaşını koyarken geçmişsin.
@Siyahkadife gel doğrusunu söyleyeyim
@lasttime9876 Gelmiyorum bir yere.
@Siyahkadife peki
Tipi yüzünden bence sadece tip var adamda başka bir şey yok
Bende olsa toygarı secerdım selim biraz pasif toygar daha çok sahiplenici erkek gibi
Bu hep böyledir
Max Ayşegül zekası işte.
Onlar kim
Evcilik oyunu mu
Aşkn gözü kör
Uysal diye
canım çünkü
Kim bunlar