Reklam teklifleri yağan #YalıÇapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun kaşesi ikiye katlanarak 10 milyon TL’ye çıktı.

Reklam teklifleri yağan #YalıÇapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’nun kaşesi ikiye katlanarak 10 milyon TL’ye çıktı.

Linç kültürü o kadar ezberden ve otomatik ki, insanların yazdıkların acı acı gülüyorum. Yahu size ne arkadaş. Torpille devletin önemli kurumlarında çalışan, senin benim vergimi yiyen bir sürü kan emici var. Kadın popüler bir oyuncu ve bahsi geçen para ne kadar yüksek olursa olsun talep etmekte bir sakınca yok. Markalar zarar edeceği bütçeler ayırmaz reklamlara, demek ki hesap kitap yapılmış ve geri dönüşünün karlı olacağı hesaplanmış. Bize de oturup kızın başarısını takdir etmek kalır. Sevmeyen de izlemesin linçlemek hastalıklı bir davranış.
Kime ne isterse ister niye milleti durmadan elestiriyorsunuz. Başkası daha çok para kazanıyor diye neden kariyerini karalamaya, kişiliğine laf atmaya hak etmediğini defalarca kez söylemeye kalkıyorsunuz?
Fesat bir milletiz, kıskanç ve haset. Ama burada olmasa da başka yerlerde bu paraları birileri kazanıyor. İşte bu yüzden gelişemiyoruz sürekli başkalarının hayatlarına müdahale etme güdümüzden dolayı!
Bizde okuyup, o kadar emek verip aylik ortalama 10 bin-15 bin lirayla gecinmeye calisalim. Ki bu devletten aldigimiz para. Özel sektorde bazi mesleklerde devletin verdigi bu miktari bile vermiyorlar. Bizde okuyup, aydin olalim, milletimize, cocuklarimiza hizmet edelim diye yirtiniyoruz. Yazik bize.
Bizim emeğimizin saltanatını sürüyorlar zaten, onları bu konuma ne yazık ki bizler getiriyoruz
Oturup izleyen saflar sayesinde oluyor evet, izlemezseniz çekilemez bile
@AgustusOctavianus turk milleti cok seviyor tv izlemeyi. Diziler boyle, futboldaki paralari da erkekler kazandiriyor. Oturup o maclari izlemeseniz ne kaybedersiniz mesela? Adamlar 2 top pesinde kosturup milyarlarca parayi kaldırıyorlar. Ve futbolcular zaten derslerinde basarisiz, baska bir halt ve iş bilmeyen tipler oluyor. Kadinlar cogunlukla bu dizilere erkeklerde futbol izleyerek, maclara giderek cok para kazandırıyor bunlara. Sonra bu tiplerde gelip onca yil okumus doktoru ayagina cagiriyor, evine özel öğretmen falan çağırıyor cocugu icin. Yazik gercekten. Cogu devlet memuru, asgari ücretlisi bu pahalilikta bu miktar gecinmeye yetmedigi icin ek iş arar ve yapar oldu. Tum zamanımızı gecinmek icin harcar olduk. Ama bunlar bolum basi 500 bin aliyorlar. Reklâmdan 10 milyon. Sonra bagis yap dediginde zaten ortalikta yoklar. Bu 10 milyonu paylasan oyuncu, sarkici gormedim ben. 200 bin,500 bin falan anca. Yine bu zor durumlarda da biz halk olarak cebimizdeki 3 kr parayi veriyoruz, cocjklar kumbaradaki parayi veriyor bunlar o kadar paralari olmalarina ragmen onu bile vermiyorlar. Gercekten yazik
Futbol izlemiyorum zaten bile, sadece kadın voleybol takımını destekliyorum milli, başarı ile temsil ettikleri için ülkeyi ve evet çok çok az futbolculara göre kazançları
Aynen
Iyyy yorumlara bak fakirler döktürmüş yine. Tabikide isteyecek, kimsenin hayrına iş yapamaz. Kalitesien güzelliğine laf etmişsiniz kız güzel, kalitesiz bir olayı da hiç olmadı. Seven sevsin desteklesin neyi batıyor size? Kıskanç insanlar ekseriyetle kendi kalbine göre hayat yaşıyor bu bir gerçek.
Cevap
38Cevap
Evet kariyeri için güzel oldu ama çok abartılan sıradan bir oyuncu hatta oyuncu bile denmez o derece
Bakalım bu kadını daha ne kadar şişirecekler.
Yaptığı dizi bomboş ve leş. Hep aynı şeyleri oynamaktan bıkmıyor. En son geçen shorts videolarında karşıma çıktı bir sahnesi, izlerken aşırı cringe oldum. Sırf güzellik algısına uygun diye ünlü işte
sadece bir reklam için, vay be! türkiye'deki çoğunluk bu meblağıyı tüm hayatı boyunca göremez. düşünsene, 8500 alan birisin, yılda 100k ediyor düz. 50 yıl çalışsan kazandığını toplamda 5 milyon!
Az bile istemiş. Fiyatlar böyle deli gibi artmadan önce 1-2 milyon isteniyordu. O zaman 1 milyonla neler yapılırken şimdi 10 milyonda neler yapacak? Reklamda büyük paralar var gerçekten az bile.
İyi de bir oyuncu değil aslında
Hatta o mavi gözleri olmasa çok aman aman güzel bir kız da değil.
Mert Afra'dan ayrılırken hayatındaki en doğru kararlardan birini verdi...
Saçma sapan bir dizi, şişiriyorsunuz böyle oyuncuları, sonra maddi konudan muzdaripsiniz, yok çok fazla alıyor, ediyor. Aşırı tezatlık var.
Bunun ne özelliği var 10 milyon istiyor. Ona bakılırsa ozmn tiktoker kızlar daha çok almalı. Artık tvyi kim izliyor bu devirde bi dedemle annem izliyordu dedemde öldü
Bundan daha güzel oyuncular var
Niye bu böyle parladı bilemiyorum bence oynadığı dizi feritle felan alakalı güzellik değil
herkes bomboş saçma vs yazmış siz de olun siz de kazanın ordan laf atmak kolay hakkı ki alıyor boş yapmayın
Makyajsız halinden bunun gibi çok saf güzel kız var Karadeniz’de
Buna 10 milyon ₺ kimse vermez 1 milyon bile vermezler kaşarın teki
1 milyona daha güzel. kiz bulur oynatirdim bunlar kafayı yemiş
Bu şişirme ile yakında patlar, iyi güzel kız ama fazla abartılıyor
abartı artık bu kadarı ona bu kadar vereceğine kaç kişiyi oynatır reklamda
O diziyi ve oyuncularını gereksiz yere abartıyorlar
Ünlüler ve yaşantılarıyla ilgilenmiyorum bana bi yarar sağlamıyor çünkü🤷♀️
Evet çok iyi oyuncu ve yali çapkınında harika oynuyor
Kesinlikle doğru bir karar vermiş tebrik etmek lazım
Ne güzel kendisini en iyisine layık görüyor. Yolu açık olsun
İnsanlar doyumsuzdur. Bugün 5 ister, yarın 10. Diyecek çok bir şey yok açıkcası.
Kiyririk kivanc bile bunun 10 katini istiyor. Bu kizin tek bakisi 10 milyon eder. Kizlari anlamiyorum cekemiyorlar resmen. Sonra da kadin haklari falan fisman.. once kendi kendinize sahip cikin biraz
Vay arkadaş millet bu yaşta paranın dibine dibine vuruyor bizde o yaşa gelince 10 bine köpek gibi çalışalım
10 milyon tl ne yapıyor gerçekten boş balon başka bir şey değil insanlar bu kadar abartmasa kazanamaz.
Ara talep meselesi. Bana göre bunu hak edecek bir fiziği veya oyunculuğu yok. Ancak günümüzde popülerliğe bir şekilde ulaşınca insanlar uçuk rakamlar istiyor , bu da sosyal medyanin , etkisini gosteriyor
Bugün birini gördüm markette bu kizdan kat kat güzeldi.
Ama ilahi adalet
10 milyon verecek enayiler varsa çatır çatır alacak tabi. Burada eleştirenlerin böyle bir imkanı olsa kim reddeder?
piyasada cok daha guzeller var memleketde sucuk bilr olmus 300 lira kasarin kilosu 200 ama git sor markete dam var mı abi yok der neden sokakda bedava cunku
Oyunculuğuna göre değişir hak eden var hak etmeyen bu kız bin katini hakediyor
Kiz güzelini yeteğini kulanarak daha fazla para istiyor iste
Vay a q millet ne paralar kazanıyor biz daha telefon faturamızı ödeyemiyoruz...
bu kızı ortaokuldan tanıyorum dokumaya selam olsjn sfghsghsgh
Çok donuk ve soğuk bir tip. Sokakta görsem 10 tl vermem şımarıklığa bak 10 milyon tl istiyormuş
Bızene veya sanane bundan ya Baska işiniz yok mu cidden bızene kı kazansa bize mi yararı var
bu kadar parayı kim nerden kazanıp da bunlara yediriyor.
Sadece bir reklam çekimi için 10 mılyon TL mi istiyor😳😲🤣yuh cüş oha. Hangi kafayla ne yapıyon tehlikeli sahne de mi oynuyon
Olm 10 milyon TL ne 10 milyon TL ye 20 tane dükkan açılır yuh ya para yoksulu gariban
Bu kız guzelligini kullanmıyor o kadar yönetmenle bende yatsam 15 milyon isterdim
Bu takma dişliyi bana bir adam ettiler başıma azıcık gözü çakır diye hiç bir güzelliği yok
Bakalım bu kadını daha ne kadar şişirecekler.
Böyle embesiller olduğu sürece daha çok kazanır
Bunu konuşmak bize ne katacak? Kocaman bir 0
Alsınmezara götürür belki 😂😂😂😂
Bu kız aşırı itici güzel ama
Eleştirenler dizi iZlemeyin kazanamasınlar
Hic tanimiyorum kendisini
Ortalama daire fiyati abartmamak lazim
20 alsın o kadar linclediler kadını
250gram 10m ediyor demek
Bu kızı bi ben mi beğenmiyorum ya
Olmuştur illaki...
Biz üç kuruş bulamıyoruz bay be