Diziler & Filmler Sizce kurtlar vadisi pusu'ya geçmeli miyim? İbrahimSe Takip Et Xper 4 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İlk 97 bölümün bitmesine az kaldı pusuya geçmeli miyim değer mi vadici kardeşlerim? Güncellemeler+1 yıl Konu dizi/film olacaktı pardon Sizce kurtlar vadisi pusu'ya geçmeli miyim? Cevapla Bölüm Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Prlioe Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Pusu vadiden daha iyi zaten 0 9 Yorumla İbrahimSe +1 yıl Kimisi derin devlet ağırlıklı diyor kimisi geçme diyor kararsız kaldım dizinin asıl konusu derin devlet aslında mantıklı olan geçmek Yorumla Prlioe +1 yıl O dediğini pusu anlatıyor knk hatta filmde küreselciler ve dolar sistemi dahi anlatıldı Yorumla İbrahimSe +1 yıl 200 küsür bölüm boru değil ama değer izleyecem çünkü efsane bir dizi dünyanın en iyi dizisi Yorumla Prlioe +1 yıl Ezel falanda diyolar da kurtlar vadisini hiç bir film tutmaz pusu ilk yayınlandığında o dönemler 6 yaşındaydım babamlar izliyodu ne günlerdi be😂 Yorumla İbrahimSe +1 yıl Ezel bence çöp ve senaryosu kurtlar vadisi'nden alınma zaten en büyük olayı adamın yüzünün değişimi ama kv-kvp öyle değil her bölümünde efsane popüler sahneler var Yorumla Prlioe +1 yıl Ulan mematinin tssagı etmez ezel polatın çakırın ne anlatıyorlar mk😂 Yorumla İbrahimSe +1 yıl Yok ihanetmiş eyşanmış ramiz dayıymış laz ziyanın s, kinin kılı etmez ramiz dayı Yorumla Prlioe +1 yıl İhanetin en büyüğünü memati gördü çakır öldükten sonra pusat orspu nesrin mematiye düşman kesildi yediği kabı hatırlattı asıl ihanet odur işte: ) Yorumla İbrahimSe +1 yıl Adam düğününde öldü ihanete uğrayarak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pusu vadiden daha iyi zaten
Kimisi derin devlet ağırlıklı diyor kimisi geçme diyor kararsız kaldım dizinin asıl konusu derin devlet aslında mantıklı olan geçmek
O dediğini pusu anlatıyor knk hatta filmde küreselciler ve dolar sistemi dahi anlatıldı
200 küsür bölüm boru değil ama değer izleyecem çünkü efsane bir dizi dünyanın en iyi dizisi
Ezel falanda diyolar da kurtlar vadisini hiç bir film tutmaz pusu ilk yayınlandığında o dönemler 6 yaşındaydım babamlar izliyodu ne günlerdi be😂
Ezel bence çöp ve senaryosu kurtlar vadisi'nden alınma zaten en büyük olayı adamın yüzünün değişimi ama kv-kvp öyle değil her bölümünde efsane popüler sahneler var
Ulan mematinin tssagı etmez ezel polatın çakırın ne anlatıyorlar mk😂
Yok ihanetmiş eyşanmış ramiz dayıymış laz ziyanın s, kinin kılı etmez ramiz dayı
İhanetin en büyüğünü memati gördü çakır öldükten sonra pusat orspu nesrin mematiye düşman kesildi yediği kabı hatırlattı asıl ihanet odur işte: )
Adam düğününde öldü ihanete uğrayarak
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!