Diziler & Filmler Sevgiliniz kurtlar vadisi izlersen ayrılırm derse tercihiniz😅? onnumara_ Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sen daha dogmadan laz ziya 3000 kişiye racon kesiyordu😅 Kurtlar vadisi Sevgilimm Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgiliniz kurtlar vadisi izlersen ayrılırm derse tercihiniz😅? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Sevgilim 0 1 Yorumla onnumara_ +1 yıl Ayni anda 3 soruma nasıl cevap yazdn sen
BiricikMinicik Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Kurtlar Vadisi izlemiyorum ama beni böyle saçma bir tercihe zorlarsa Kurtlar Vadisi'ni seçerim ve gider inadına izler, kendisinden de bizzat ben ayrılırım. Çekemem ben böyle saçma sapan insanları. Hayatımda da istemem haliyle. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevgilim
Ayni anda 3 soruma nasıl cevap yazdn sen
Kurtlar Vadisi izlemiyorum ama beni böyle saçma bir tercihe zorlarsa Kurtlar Vadisi'ni seçerim ve gider inadına izler, kendisinden de bizzat ben ayrılırım. Çekemem ben böyle saçma sapan insanları. Hayatımda da istemem haliyle.
Ayrılırım