Arkadaşlarım hep saçma sapan aşk dizileri izliyor ben kurtlar vadisi
gülüyolar bana. Sizce kıro muyum?
gülüyolar bana. Sizce kıro muyum?
Kv'nin 2003te çekilen ilk 97lik kısmını geçen sene 2 kere başından sonuna kadar bitirdim. 4 5 ay kadar önce yine başladım 2 hafta içinde bitirdim diziyi günde ortalama 7 8 bölüm izleyerek, beğendiğim bir dizi. Kv pusuyuda takip ediyordum tv de yeni bölümlerinin yayınlandığı zamanlar ilk bölümden itibaren hiç kaçırmazdım her perşembe günü saat 9da başlıyordu dizi. Sonra ihtiyarlar falan vardı dizide eski bir türk yapılanmasıymış o bölümlere kadar izledim ersoy ulubey, davud tataroğlunun liderlik ettiği 4 büyük ailenin ölümünü falan gördüm sonrasında bıraktım pusuyu izlemeyi ilk çikan vadiye yöneldim karahanlının testerenin laz ziyanın çakırın olduğu vadiye yöneldim.
Kurtlar vadisini her Türk vatandaşı izlemesi lazım hani film dışarıdan mafyacilik filmi gibi gözüküyor fakat ülkemizdeki yaşanan olayları kaybolan 128 milyar dolarları vb. Şeylerin nereye gittiğini apaçık gösteriyor
Cevap
28Cevap
Müzik veya dizi-film zevkine karışan insanlardan uzak dur bu seni ötekileştirmez. Kendini iyi hissetmen önemli izlediğinde zevk alıyorsan ve seviyorsan sorun yok. İnsanların her dediğine kulak asılmaz. Kimseyi dinleme , sevdiğin şeyi yap. ben öyle yapıyorum.
Bir bölümünü bile izleyemedim bırak bir bölümü beş dakika. O kadar sıkıcı ve yoğun karanlık ve full erkek ki
Sen Erkek gibi Kız sın Ondan İzleyebilirsin Güzel ... Yanlız Arada da Aşk Filimleri İzle Kendin İçin
Hey allahım, şimdi de kurtlar vadisi izlemek moda oldu. Bi daha ülkece neyi moda yapıcaz acaba? Bu kadar sürüye takılmayın
Saçma aşk dizeleri izleseydin daha mı iyi olurdu birde kıro ne alaka
Bende anime izliyom bebe diyolar takma kafaya
Değilsin tabi ki 👍🏻
Değilsin kvp edho maraşlı ekip1 söz gibi dizilere hastayım ben
Zevk meselesi.
Ben bütün tv dizilerine gıcık oluyorum mesela izlemem asla.
Kurtlar vadisi bi efsanedir izlemeyen çok şey kaybetmiştir.
Sen kadının dibisin dibi
Ilk 70 bolumden sonra izliyirsun krosun
Hayır sevilecek kız tipisin merak etme. 🥳 Sksks
Hayır.
Çek hadi silahi 1 vs 1 atalım sjsjjs
Su an bende izliyorum Cevat kumandanı yakıyor
Kurtlar vadisini seven bir kizla hemen evlenirim
Herkes bir kere izlemesi gerek
Sonunu düşünen kahraman olamaz kizim.
Hayır izleyebilirsin bende merak etmiyor değilim
İzle sende)
memati fc