Sana ağa dedik, büyük bildik bi bildiği vardır dedik emir almadan iş yapmaz dedik, bizi aleme madara etmez dedik, sen bizi kepaze ettin.😄

Fav karakterimin dünyadaki en haklı sözü "Biz bir günde mi para sevdalısı olduk? bir günde mi paraya taptık? ülke sevdasından kimler hangi siyasiler bizi uzaklaştırdı? devlet görevlisine kurşun sıkar hale nasıl geldik?" Diyor. İnşallah provakatif paylaşım sayılmaz
Kim diyordu onu
Pala
Doğru ya unuttum bi an :D
Cevap
6Cevap
Senin abinde varya nahhh bu kadar var
😄😄😄
Ben bilmiyorum ki hiç abim olsa dökülürdü valla baştan sona kaç kere izledi bilmiyorum sayamadık artık 😒😅
Copy paste yapaydın bi tane 😏
O tombalacı şişkosuyla çok geziyorsun Necmi, ikiniz bir İstanbul'a sığarsınız da, bir mezara sığmazsınız..
Ulaaağğnn deyişi efsaneydi Ziya abimizin. :D
Bu da efsaneydi bak. :D
Pala: o çocuğu hatırlıyorum. Omar aşiretindendi. İsmini de çıkaracağım…
Faruk: kaçmış gelmiş işte ağa, bize ne adından
Pala: boş boş konuşma lan, aşiretten kaçan türkücü olur, mafya olmaz!
niye daha önce çok mu iyi yerlerdeydik. daha önceki gelenler nerelere çıkarmıştı da bu indirdi. fransa turnuvasında batıran kimdi
Peki sorararım sana; Ozan Kabak,
Kerem Aktürkoğlu
Taylan Antalyalı
Abdülkadir Ömür
Halil Dervişoğlu
Altay Bayındır. Bu adamlar neden 1 dakika bile oynamadı. Neden strateji ve hırs yapılmadı? Daha önceki konumumuz ve daha önceki teknik adamlar da iyi değildi fakat hiçbir teknik adam, çakma filozof kadar leş strateji yapmadı.
ben bu iyi demedim ki. hepsi aynı dibe dibe götürüyor. o zmnki kadrolar da kötü değildi. ama teknik ve idari ekipler kötüydü. türk futbol mantalitesi kötü. sadece gazla çalışıyoruz. dmk ki artık onunla da çalışmıyor. milli değil takımlar bazında da dökülmüyor muyuz. buyrun türk futbolu cenazesine. merhumu nasıl bilirdiniz. acımız büyük
O zamanki futbolcular'da hırs ve inanç vardı. Mesela dün, ilk 6'ıncı dakika'da golü yedikten sonra takıma baktım baya bi düştüler. Ardından hemen ikincisi geldi. :D
Hoca sağlam olacak ki, öğrencileri de olsun ama bitiğiz her şekilde.
işte imam cemaat olayı. kimse sorumluluğu üzerine almıyor. italya maçının etkileri bunlar. düşünce sistemleri felç olmuş. sahada ne yöne gideceğini bilmeyen nerde ne yapacağını bilmeyen insanlar var. uçamayan kuşlar gibi. zaten bizim genel olarak pas sorunumuz var çözemediğimiz. yana geriye verilen paslar. o paslar bir türlü ileriye çıkmaz. hee bizim çocuklar hee. sizin çocuklar artık
madem güneş tepeden doğdu bundan sonra gölge ayağımizin altıdir😂
Seni yapandan daha iyi yapmışsın lan it! Abuzer kömürcü
Ahahsjdjs :D
Devlette benim, gelenekte benim, yenilikte benim aslanım
Sen Kimsin Benim Yerimde Olacaksın Lolipop!
Bula bula bunu mu buldun 😄
Bıdı bıdı yapma kral kalıbının adamı ol işini yap
Memati : Aşk beni öldürür istemem
Ben ömrümde böyle kahpelik görmedim
Kime ait?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?