Diziler & Filmler Filmleri dublajlı mı altyazıyla mı izliyorsunuz? jackjacobjohn Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hala dublajlı izleyen var mı Filmleri dublajlı mı altyazıyla mı izliyorsunuz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Filmleri tabi ki de altyazı izliyorum. dublaj çok kötü çünkü duyguları ve mimikleri tam alamıyoruz 0 3 Yorumla jackjacobjohn +1 yıl İstediğim yorum u Barış_LonelyForever +1 yıl Teşekkürler :) jackjacobjohn +1 yıl 😊😊😊
Black1710 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Geneli alt yazı biraz daha ingilizce geliştirmek için ama bayıyor takip etmesi daha sonra dublaja dönüyor 😂 0 2 Yorumla jackjacobjohn +1 yıl Ne alaka Yorumla Black1710 +1 yıl Sıkılıyorum sonra alt yazıdan dublaja dönüyorum takip etmesi zor geliyor Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Anadil seviyesinde İngilizce bilmeyenin, altyazı film izlemesi hanzoluktur yavrum. Elbette dublaj izliyoruz 0 0 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Dublaj hayatta izlemem iğrenç oluyor. altyazılı veya altyazısız izlerim 0 1 Yorumla jackjacobjohn +1 yıl Bencede Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Buz devri, asteriks ile oburiks, deadpool gibi efsaneler haricinde dublajdan nefret ediyorum 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl İzlediğim filme göre değişiyor ya. nadiren yavaş akan bir filmse bu aralar ingilizce de izliyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Film izlemiyorum zaman kaybı gibi geliyor ama izlediğim zamanlarda da bazen dublajlı bazen altyazılı izliyorum değişiyor 0 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. altyazıyla izliyorum, dublajlı izleyemem 1 0 Yorumla
ekmcn3 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Altyazılı izliyorum 1 1 Yorumla ekmcn3 +1 yıl Dublaj hiç sevmem Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı. Filmleri dublajlı dizileri altyazılı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Filmleri tabi ki de altyazı izliyorum. dublaj çok kötü çünkü duyguları ve mimikleri tam alamıyoruz
İstediğim yorum
Teşekkürler :)
😊😊😊
Geneli alt yazı biraz daha ingilizce geliştirmek için ama bayıyor takip etmesi daha sonra dublaja dönüyor 😂
Ne alaka
Sıkılıyorum sonra alt yazıdan dublaja dönüyorum takip etmesi zor geliyor
Anadil seviyesinde İngilizce bilmeyenin, altyazı film izlemesi hanzoluktur yavrum. Elbette dublaj izliyoruz
Dublaj hayatta izlemem iğrenç oluyor. altyazılı veya altyazısız izlerim
Bencede
Buz devri, asteriks ile oburiks, deadpool gibi efsaneler haricinde dublajdan nefret ediyorum
İzlediğim filme göre değişiyor ya. nadiren yavaş akan bir filmse bu aralar ingilizce de izliyorum.
Film izlemiyorum zaman kaybı gibi geliyor ama izlediğim zamanlarda da bazen dublajlı bazen altyazılı izliyorum değişiyor
altyazıyla izliyorum, dublajlı izleyemem
Altyazılı izliyorum
Dublaj hiç sevmem
Orjinal dilinde seviyorum.
Dublajyerine göre izliyorum
Alt yazılı kesinlikle
Altyazı tabiki
Altyazılı tabiki
Altyazılı izliyorum
Sesi kapalı izliyorum
Filmleri dublajlı dizileri altyazılı
Altyazi