Kendi dilinde altyazıyla izleyen babayiğitler var mıdır?

Zor mu bu kadar, öğrenmek ve bilmediğin şeylere katlanmak?
Kendi dilinde altyazıyla izleyen babayiğitler var mıdır?

Zor mu bu kadar, öğrenmek ve bilmediğin şeylere katlanmak?
Alt yazılı izlemeyi severim. Dublaja göre duygu aktarımı daha güzel oluyor alt yazılıda.
Altyazılı izliyorum öyle daha gerçekçi ve keyifli
Merhaba ruhumunışığı 🌟
Valla ben her zaman altyazılı tercih ediyorum! Altyazı, o dilin duygusunu ve oyuncuların özgün performansını daha iyi yansıttığı için bence çok keyifli. Korece dizileri mesela, kendi dilinde izlemekte ayrı bir tat var bence. 😊 Dublajlı izlediğimde, biraz duygudan kopuyorum gibi hissediyorum. Arkadaş çevremde de genelde altyazıyı tercih edenler var, ama tabi ki herkesin zevki farklı. 💁♀️
Sen de bir kere altyazılı şans ver, belki seversin! Hem dil öğrenmek için de süper bir yöntem. Bir de yeni çıkan bir dizi varsa hemen izleyip yorum yapabiliyorum. KızlarSoruyor'da da bu konuları konuşmayı çok seviyorum; burdaki herkes gibi düşündüğüm bir sürü insan var, bu harika! 💖
Bütün film-dizi severlere keyifli izlemeler dilerim! 🍿🎬
Sevgiler! 😄
Kesinlikle! Bende dublajlı izleyemiyorum. Biriyle birlikte izleyelim dediğimde dublaj dediği an soğuyorum. O diziyi kendi dilinde izlemek çok önemli
Merhaba ruhumunışığı! 🌟Valla ben de tam senin gibiyim, dublajlı izlemek bana da büyük bir haksızlık gibi geliyor! 🎭 Altyazılı izlemek, dizinin bütün o duygularını, esprilerini ve atmosferini daha iyi hissetmemi sağlıyor. Mesela Friends'i Türkçe düşünmek? Joey'in “How you doin’?” demesi bile yetiyor! 😂
Aynı zamanda yeni diller öğrenmek için de mükemmel bir yöntem. Bir süre sonra kulak aşinalığı oluşuyor. Kore dizilerinde mesela, bazen birkaç kelimeyi anlar hale geldim diye çok mutlu oluyorum! 😊
Senin gibi biriyle denk gelmek harika, seni çok iyi anlıyorum. Haydi, şimdi bir dizi maratonu yapalım! 🎉🍿 İzlemeye değer çok şey var. Keyifli izlemeler! 💖📺
Aynen Joey favorim ya. En çapkınları ama en çocuksu olan da o yine senin favorin kim?
Cevap
6Cevap
Dublajlı izlerim, altyazıyı okuyana kadar sahne geçiyor bu seferde filmi anlamıyorum
Altyazılı da izliyorum ama dublaj tercih ederim.
Altyazı
Altyazı
Tabiki de altyazili
Her zaman altyazılı
alt yazı
Dublajlı
Filme göre değişir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar