Diziler & Filmler Filmleri alt yazılı mı yoksa dublaj olarak mı izlersiniz? goldrose200 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bazen alt yazı, bazen dublaj gibi izlerim. Peki ya siz hangisini tercih ediyorsunuz, ve neden? Filmleri alt yazılı mı yoksa dublaj olarak mı izlersiniz? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Filmleri her zaman için altyazılı izliyorum 0 0 Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Değişiyor önceden alt yazı izlerdim artık dublaj varsa dublaj izliyorum yoruyor sürekli altyazı okumakta fsdkj 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 423 cevap paylaştı. Dublajı yoksa altyazı izlerim varsa ilk tercihim dublaj oluyor altyazıyı kafam kaldırmıyor artık 1 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Farketmez ama Türkçe veya İngilizce’den şaşmasın başka dil işkence gibi 1 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dublaj komik geliyor. Alt yazılı izlemek tercihimdir. 1 0 Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Altyazılı 1 0 Yorumla
MelisaDurgun Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 996 cevap paylaştı. Altyazılı 1 0 Yorumla
saaliih Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Tabikide al yazı 1 2 Yorumla saaliih +1 yıl Yazım yanlışı yaptım idare et Yorumla goldrose200 +1 yıl Sorun yok, anlaşılıyor zaten. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Filmleri her zaman için altyazılı izliyorum
Değişiyor önceden alt yazı izlerdim artık dublaj varsa dublaj izliyorum yoruyor sürekli altyazı okumakta fsdkj
Dublajı yoksa altyazı izlerim varsa ilk tercihim dublaj oluyor altyazıyı kafam kaldırmıyor artık
Farketmez ama Türkçe veya İngilizce’den şaşmasın başka dil işkence gibi
Dublaj komik geliyor. Alt yazılı izlemek tercihimdir.
Her zaman altyazılı izlerim ⑉
Altyazılı
Altyazılı
alt yazı
Tabikide al yazı
Yazım yanlışı yaptım idare et
Sorun yok, anlaşılıyor zaten.
Dublaj iyidir