Diziler & Filmler Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ArLin aşkında Araz'ın Aylin'in peşinde koştuğu günleri görecek miyiz? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Araz'la Aylin arasındaki uyum güzel. Araz'ın dengesiz ve Gizem'e takıntılı halleri olmasa. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ArLin aşkında Araz'ın Aylin'in peşinde koştuğu günleri görecek miyiz? Cevapla Dizi Soruları Aşk Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. Görürüz 0 0 Yorumla
TꪊƝiȿș Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Arka sokaklardan ayrılan rıza baba dahil olacak diziye. Hepsine operasyon çekecek. Hatta garip kontta geliyormuş mesutun şapkasıyla birlikte. Kesin bilgi 0 1 Yorumla annesinisevmeyenkız1 +1 yıl Kaynak Yorumla
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Araz gibi hırsız bir it, mahalle serserisi, Aylin'e yakışmıyor. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl aralarındaki uyum güzel ama
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 499 cevap paylaştı. Araz tam bir şeref yoksunu, bi Gizem bi Aylin, ama gör bak en son Yaverle sevgili olacaklar 0 3 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl akdjkadjaj aynen he o Yaveri de harcar Yorumla agresifpanda69626 +1 yıl Yaveri küçümseme, az daha Kıvancı zımbalıyodu Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl ahahaha hatırladım :D Yaverin kendine has bir tarzı var Yorumla
KeşfedilmemişbirRuh Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 71% +1 yıl Bu diziyi ilk başlarda çok izlerdim ama sonra sarmadı bıraktım. 0 4 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl ben bayağı seviyorum Sadigül sonra arlin tabi arada sarmadığı zamanlar oluyor Yorumla KeşfedilmemişbirRuh +1 yıl Kızılcık şerbeti izlemeye başladım. Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl onuda izliyorum fena sardııı Yorumla yemekyemekcokguzel +1 yıl Beni de sarmıyor artık ya 26 da kaldım ilerlemiyor daha djsjjxsnjx Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 801 cevap paylaştı. Bence kullanıyor bu kızı. Hareketleri falan çok yapmacık geldi bana. İlerleyen bölümlerde belki gerçek aşka dönüşür. 0 1 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl gizemi düşünüp ayline mesaj attı, erkeklerin özeti gibi asjajsak Yorumla
_P_U_S_A_T_ Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Serdar OrtaçBülent Serttaş" Gelsin hayat bildiği gibi yapsın, haber gelmiyor yardan " şarkısından isim kapmislar😅😅😅🤣 0 0 Yorumla
annesinisevmeyenkız1 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ben mirkete çok üzülüyorum olan ona oluyor 0 2 Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl mirket üzümlü kekim. bu hikayede yanan o olacak Yorumla annesinisevmeyenkız1 +1 yıl Aynen öyle Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Görelim görelim aşk 🧡 pıtırcıkları 0 0 Yorumla
_Akşamyıldızı_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Başkalarının ne yaptığını pek önemsemiyorum 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 375 cevap paylaştı. Tövbeler olsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Görürüz
Arka sokaklardan ayrılan rıza baba dahil olacak diziye. Hepsine operasyon çekecek. Hatta garip kontta geliyormuş mesutun şapkasıyla birlikte. Kesin bilgi
Kaynak
Araz gibi hırsız bir it, mahalle serserisi, Aylin'e yakışmıyor.
aralarındaki uyum güzel ama
Araz tam bir şeref yoksunu, bi Gizem bi Aylin, ama gör bak en son Yaverle sevgili olacaklar
akdjkadjaj aynen he o Yaveri de harcar
Yaveri küçümseme, az daha Kıvancı zımbalıyodu
ahahaha hatırladım :D Yaverin kendine has bir tarzı var
Bu diziyi ilk başlarda çok izlerdim ama sonra sarmadı bıraktım.
ben bayağı seviyorum Sadigül sonra arlin tabi arada sarmadığı zamanlar oluyor
Kızılcık şerbeti izlemeye başladım.
onuda izliyorum fena sardııı
Beni de sarmıyor artık ya 26 da kaldım ilerlemiyor daha djsjjxsnjx
Bence kullanıyor bu kızı. Hareketleri falan çok yapmacık geldi bana. İlerleyen bölümlerde belki gerçek aşka dönüşür.
gizemi düşünüp ayline mesaj attı, erkeklerin özeti gibi asjajsak
Serdar Ortaç
Bülent Serttaş
" Gelsin hayat bildiği gibi yapsın, haber gelmiyor yardan " şarkısından isim kapmislar😅😅😅🤣
Ben mirkete çok üzülüyorum olan ona oluyor
mirket üzümlü kekim. bu hikayede yanan o olacak
Aynen öyle
Görelim görelim aşk 🧡 pıtırcıkları
Gormuyxez izlemiyorum cunku
Görüyoruz ya zaten 😄
Sevgili olabilir ikisi
Takılmayın bu kadar görürsün her halde
görürüz
Başkalarının ne yaptığını pek önemsemiyorum
Tövbeler olsun
Sevmedim bu ikiliyi