Diziler & Filmler Tuzak dizisi Umut & Ceren çiftini nasıl buluyorsunuz? Sizce Ceren gidecek mi? Ojeminrenginebak Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ceren çok havalı değil mi? Umren çiftini nasıl buluyorsunuz? Tuzak dizisi Umut & Ceren çiftini nasıl buluyorsunuz? Sizce Ceren gidecek mi? Cevapla Dizi Soruları Çift Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. İzlemiyorum ama gider 0 0 Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Çift görmekten bıktım bir dizide de çift dışında bir şey olsun 😄 türk dizileri hep çift çift çift bilim kurgu getirin ulannn 😄😂 0 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Bir iki bölüm baktım ama beni sarmadı izlemiyorum 0 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 446 cevap paylaştı. Bensu Sorala bayılırım kızın öyle bir farklı havası var ki bayağı etkiliyor 0 0 Yorumla
Selver1244 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl Ikiside kötü akın in kaderimin oyunu diye dizisi vardi bu kanalda asiye ile cemal karakteri iyiydi sadece 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 513 cevap paylaştı. Şahane bir çift ama maalesef diziyi bitiriyorlar 0 0 Yorumla
ksjfurkfjsbzhxrj Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Benim için o hala Miran ya da Cemal 0 2 Yorumla kendalliste_ +1 yıl mirannn Yorumla Ojeminrenginebak +1 yıl Miran miran Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 497 cevap paylaştı. İzlemedim hiç 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İzlemiyorum ama gider
Çift görmekten bıktım bir dizide de çift dışında bir şey olsun 😄 türk dizileri hep çift çift çift bilim kurgu getirin ulannn 😄😂
Bir iki bölüm baktım ama beni sarmadı izlemiyorum
Bensu Sorala bayılırım kızın öyle bir farklı havası var ki bayağı etkiliyor
Ikiside kötü akın in kaderimin oyunu diye dizisi vardi bu kanalda asiye ile cemal karakteri iyiydi sadece
Diziyi izlemiyorum
Şahane bir çift ama maalesef diziyi bitiriyorlar
En son izlediğim dizi ezeldi
Benim için o hala Miran ya da Cemal
mirannn
Miran miran
Umarım gitmez giderse Türk halkı kahrolur
İkisi de itici
Alakasız iki kişi
İzlemedim hiç
İzlemiyorum
Gidecekk