#YalıÇapkını dizisinde #SeyFer aşkı sizce nasıl ilerleyecek?

#YalıÇapkını dizisinde #SeyFer aşkı sizce nasıl ilerleyecek?

Hangi aşktan bahsediyorsunuz allasen diziyi pek izlemem ara ara bakıyorum. Tek bildiğim , şu baş karakterdeki çocuğun karısı evi henüz terketmemişken eski sevgilisini tutup da gidecek baska yeri yok napiyim diye evine getirip karısının dibine soktuğu. Saçmasapan diziler yapıyorlar. Gerçek hayatta bu durum yaşansa ortada aşktan maşktan bahsetmemiz mümkün olmaz. Karısını gerçekten seven aşık değer veren adam eski sevgilisini o eve sokmaz. Gidecek başka yeri nasıl olmaz anası babası yok mu? Cidden Türk milleti her haltı izliyor diye saçmaladıkça saçmalayıp aşkı cok yanlış tarif ediyorlar. Şu dizi gerçekte yaşanmış olsa şu adamın karısına duyduğu ask değil olsa olsa takıntı olur
En nefret ettiğim Türk dizisi. Erkek evli olduğu halde sevgilisini eve getiriyordu kuma gibi bir de hamam sahnesi var ıyyy yani bunu izleyenlerin beynine tüküreyim resmen kadınları aşağılamak için her şey var bu dizide
Cevap
26Cevap
Ben izlemiyorum ama ilerleyebilir
Tv dizisi izlemiyorum, bir tek yargıya bakıyorum o da sezon finaline girdi.
Aşko Seyran ile Ferit sence cidden oturup bir mantık süzgecinden geçirince aşık iki insan gibi duruyorlar mı? Daha çok psikolojik sorunlar yaşayan iki insanı canladırıyorlar bence.
Çoğ şükür tv izlemiyorum 🤢 1 2 denk geldim berbat boylesine bu kadar aldatan hakaretler eden bi insana bi de fan sayfaları açmıyorlar mı şok oluyorum 😁

Çok güzel bir bölümdü İnşallah aşkları güzel geçer
Finali sızdırılmış finalde seyran feriti terketcekmiş feritte seyran onu terketti diye intihar etcekmiş
Evet ya ölmeseydi keşke
Sey dediğiniz üni okumaya çalışan kız ise eğer (ismini unuttum diziyi takip etmiyorum ) bence çocuk git gide iyi bir karaktere dönüşür sonunda da mutlu mesut geçinir giderler.
Zengin erkek ve fakir kız vardır kesin dizide. Türk dizilerinin klişesi, bunlar finalde sevişir ve herkes mutlu mesut yoluna bakar
Diziyi izledim de tam istediğim gibi ilerledi. En doğrusunu yaptılar o dörtlü , umarım bundan sonrası da onlar için harika olur
Ben bıraktım izlemeyi. Sadece fragman bakıyorum. Boşandılar mı noldu? Bu mu aşk hikayesi? Saçma.
Bu diziyi izlemedim ama yorumlayan birinin videosuna denk gelmiştim gerçekten berbat bir dizi tam türk yapımcılarından beklendiği gibi..
Şeytanın yasadg şeyleri smdi pelin yaşayacak ama bu süre zarfnda feritle seyran hep gorusecek en sonunda isteyerek ikisi evlenecek
Aşırı saçma bir dizi bence. Klasik türk dizisi işte nolcak?
Bi ara YouTube'dan izliyordum, sonrasında unuttum. Nasıl gelişiyor şu an bilmiyorum.
Boşandılar galiba... Çok can sıkıcı, çok da tepki alıyor, birleşeceklerdir elbet ama bakalım ne zaman.
of hem toksik bir aşk hem de dolu dolu aşk dfkfsklfdsf
arkadas bu dizilerdeki ask mesk isleri buraya kadar geliyor mu yaa..
Bu dizi kadar bunaltıcı dizi görmedim hasta dizisi gibi insanı boğuyor
Bilmiyorum ama, boşandıklarini öğrenince diziden soyudumm😕
Tek derdimiz bu mu ya sencede?
Rezil rüsva ezik dizi
Hiç izlemedim bilgim yok
halis ağa evlatlıktan reddecek
İzlemiyorum ama çocuk yaparlar gibi geliyo
bence kız hamile kalıp zorunlu bi şekilde evlencek
Valla hiç umrumda diil
Final sahnesi güzeldi
Kaçırdı kızı.
Çok uzadı dizi baya izleyici kaybetti 😎