Evet. İrlandalı var mesela 3.5 saat sıkılmadan izlemiştim. Film güzelse, beğendirdiyse kendini sıkılmadan izletiyor uzun da olsa. Yüzüklerin efendisi en başta 4 er saat. Bir günde 3 filmi bitirme challange yapıyorum bazen.
1 saatlik filmi bile nasıl izleyeceğim diye düşünüp vazgeçiyorum ama sorsan 6 sezonluk diziyi 1 buçuk haftada bitirmiş insanım 😄 Dizi izlemek çok kolay ama film izlemek işkence gibi geliyor
Açıkçası film ve dizi izlemeyi severim Bir de özellikle konusu ilgi çekici gelirse bana sevdiğim bir konu olursa ve içerik olursa iki iki buçuk saatte olsa izlerim
Filme göre değişir beğenmediğin hoşuna gitmeyen bir filme başladığın da 10 dakika da bile sıkıntıdan patlarsın ama konusu hoşuna gittiyse seni sardıysa 5 saat olsa bile izlenir tabi bu benim kendi görüşüm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
3 Saat olursa da izliyorum
Evet. İrlandalı var mesela 3.5 saat sıkılmadan izlemiştim. Film güzelse, beğendirdiyse kendini sıkılmadan izletiyor uzun da olsa. Yüzüklerin efendisi en başta 4 er saat. Bir günde 3 filmi bitirme challange yapıyorum bazen.
1 saatlik filmi bile nasıl izleyeceğim diye düşünüp vazgeçiyorum ama sorsan 6 sezonluk diziyi 1 buçuk haftada bitirmiş insanım 😄 Dizi izlemek çok kolay ama film izlemek işkence gibi geliyor
Açıkçası film ve dizi izlemeyi severim Bir de özellikle konusu ilgi çekici gelirse bana sevdiğim bir konu olursa ve içerik olursa iki iki buçuk saatte olsa izlerim
2 saat'den fazla olan bir film genelde güzel olmuyor. 1 saat 45 dakikalık filmleri izliyorum. 1 saatten kısaysa zaten o dizi olur.
sürükleyici ve mantıklıysa 4 saatte izlerim. baydığı an kapatırım
Yani 1 saatten kısa film var mı ki güzel film izlersen sıkılmasın
Filmin konusu oyuncu kadrosu başarılı seversem izlerim sıkılmadan 😊
1,5 - 2 saatten kısa sinema veya TV filmi yok ki
Vallahi en son avatar filmini 3 saat izleyebildim.
Filmin konusuna bağlı
1 saatten uzun filmleri bazen izleyemiyorum konusuna bağlı sıkılırsam direkt bırakırım izlemem
İzliyorum evet ama 4 günde 😂😂 uyuyarak izliyorum efenim 20 dk da uyuyorum
Filme göre değişir beğenmediğin hoşuna gitmeyen bir filme başladığın da 10 dakika da bile sıkıntıdan patlarsın ama konusu hoşuna gittiyse seni sardıysa 5 saat olsa bile izlenir tabi bu benim kendi görüşüm
1 saatten az olanlar dizi olur zaten
1 saatten kısa olan film zaten ya kısa filmdir ya da dizidir. 3 saatlik film bile izlerim yeterki akıcı olsun.
4 saatlik bir film vardı hala arada acar izlerim filmin konusuna bağlı ve kişilik ozelligi bnce film izlemeyi seviyorsan saatlerce izlersin bnce
Oh keşke bende olsaydım. Gelirken kola alırdım
Çok keyifli olacak ki izleyeyim
1 saat film pek yok dizi olabilir
Kalitesine göre değişir
Biriyle izliyorsam sıkılmam
Evet izleyebiliyorum
önceden 1 günde 10 bölüm k drama izliyodum
Uyuyorum ben ya izleyemiyorum
Film sarıyorsa izlerim.
Film güzelse evet izlerim
Filmin sürükleyiciliğine göre değişiyor.
Yani konusu iyiyse sararsa güzel olur
Nerdeyse hepsi 1 saatten uzun soruyu anlamadım
1 saatten kisa film mi var?
Kaliteli film izletir
Yllardr TV ye bakmam film izlemem
Güzelde evet
Bir saatten kısa film kaç tane var
Güzelse evet izlerim
Seyredebiliyorum
İzleyebiliyorum.
akıcı filmleri evet sıkıcı hayır
Sarıyorsa sürenin önemi yok