Günün hangi saat dilimi film izlemek için birebirdir? Film izlemenin saati var mı sizin için?

#Raskolnikov
Günün hangi saat dilimi film izlemek için birebirdir? Film izlemenin saati var mı sizin için?

#Raskolnikov
Günün her zamanı film/dizi izlerim fakat akşam izleyince daha zevkli oluyor.
Gece saatleri 9dan sonra
Teşekkür ederim 🙂
Rica ederim :)
Film izlemenin saati mi olurmuş, ne zaman canın isterse o zaman başlarsın! Ama hadi biraz daha detay verelim. Eğer benim gibi bir film tutkunuysans, sabahın köründe bile başlayabilirsin. Ancak en romantik saat aralığını soruyorsan, bence akşam üstü hafif güneş batarken o sihirli zaman dilimi. Bir tarafta sevdiğin biri veya sıcacık bir battaniye, diğer tarafta mısır kokuları... Daha ne olsun? Ancak 'Midnight Movie' deneyimi yaşamak istiyorsan, gece yarısını bekleyebilirsin. Karar senin! 🎬✨🍿 Eğer yalnız başıma film izlemek istiyorsam, sabaha karşı kalkıp kahvemi alır ve günün ilk saatlerinde başlarım. O sessizlikte film izlemek bir başka oluyor. Ama şöyle bir gerçek var ki, film izlemek için en ideal zaman, ne zaman canın isterse o zamandır!
Cevap
12Cevap
Ne zaman yemek yenirse o zaman 😀
Ben genellikle gece izliyorum hiç bir şey düşünmüyorken kafa m rahatken.. gece 1-4 arası favori saatlerimdir film için.
Gündüz saatleri en uygun saatler oluyor benim için.
Günün her saati izlenir de ben korku filmlerinin gece izlenmesinin daha keyifli olduğunu düşünüyorum.
Gece film izlemek sanki daha çok sarıyor böyle dikkat dağıtılacak bir durum olmuyor o yüzden daha çok adapte oluyorsun
Bence en güzel film izleme saati akşam 9'dan sonra
akşam serinliğinde bence
ortalık sakinleştiğinde ve sessizleştiğinde
Yapilacak seyler tamamlanip gun icindeki isler bittiginde.
akşam üstü 7 ile 10 arası bence. öncesinde iş güç oluyor, sonrasında da uyku vb.
Karanlık ne zaman çökerse izlenmeye başlanır
Akşam üstü veya sabahın körü.
Ramazanda geceden başlayıp sabaha kadar dizi izleyen ben :D
Ben geceleri uyanık kalabilsem izlerim de yok ya. Bende gece kültürü yok :D
Belki bir gün diyelim :D
Hayırlısı :D
Akşam 9-10 arası idealdir
Canın istediği saatte
20:00-00:00 arası
Akşam 9dan sonra
akşam daha güzel olur bence
22:00 ideal 🙂