İzleyeceğiniz filmin süresi önemli mi, izlemeye başlamadan önce süreye dikkat eder misiniz? Yoksa önemli olan akıcı bir şekilde ilerlemesi mi?

Filmin süresi önemli değil izlediğin zaman sarıyorsa zaten bitmesin devam etsin diye beklenti içerisinde olursun şahsen böyle düşünmek. Örneğin film demişsinizde ben yabancı diziden örnek veriyim en son the witcheri bitirdim 2. sezonu. ve 3. sezonun çıkmasını baya baya bekliyorum
Akıcı olduğu zaman 2,5-3 saat bile olabilir.
Bir Harry Potter serisini izlerken 3 saate yakın sürenin nasıl geçtiğini anlamaz insan mesela. Ya da kaliteli bir kaç Hint-Hollywood yapımında da aynısı olabilir. Ya da beğendiğimiz yerli yapımlarda da öyle bence.
Ama bazen 1 saat bile sürmeyen öyle film-diziler varki; insan izlerken içi kararıyor ve canı sıkılıyor.
Yani biraz bu tür durumlara bağlı.
Eig için teşekkür ederim 😊
Rica ederim 🌸
Güzel, nette sürekli olumlu yorumlar alan ve konusuyla ilgimi çeken bir film olursa süresine bakmadan izlerim. En son bu şekilde The İrishman filmini izlemiştim. 3 saat 23 dakika falandı. Onun dışında 2 saatten fazla süreli filmleri izlemiyorum..
Rica ederim 🌸
Cevap
12Cevap
Film güzel olsun yeter ki batman filmini izledim 3 saat idi.
Batman de güzel ama✨
Evet Robert Pattinson çok yakışmış filme
Fantastik ve bilim kurguysa 4 saat sıkılmadan izliyorum. Matrix serisini bir gece de izlemiştim 6 saat ama normalde 2-3 saat olmalı
İrlandalı ve justice league yi bir oturuşta izledim farketmez.
Uzun mu sürüyordu onlar 😂
bak bakalım popom ağrımıştı film bitiminde dskf
İrlandalı yetti 😂3.5 saat nedir 😑 ben sıkılırım 😂
Cıks fikrim var mesaj at bana
Bilim kurgu, Macera, aksiyonda maksimum 3 saat ideal. Dramda 2 saat yeterli fazlasını kafam kaldırmaz.
Justice league 4 saat ti ve izledim. İyi film 5 saat dahi olsa ilerlemesi ile sıkmadan kendisini sıkmadan izletir.
Akıcı ilerledigi sürece 4 saate kadar izlerim. Avengers End Game izledim 3 saat sürmüştü yanılmıyorsam.
1 saat 45 dakikayı geçmemeli diye düşünüyorum. 3 saatlik filmler nöronlarımı çıra gibi yakıyor 😷
Bir süredir hevesle beklediğim bir filmse 4 saat civarı olabilir. Düşük puanlı ve düşük bütçeli bir film ise 1.5 saati geçmemeli mümkünse.
Bazen süreye bakıyorum eğer film alıcı bir şekilde giderse süreyi unutuyorum
2 saati geçmesin mümkünse, 1 buçuk saat çok ideal.
1,5 saat şimdiki filmler 2-3 saat sürüyor
Evet maalesef uzun olunca bende sevmiyorum 😑
Bahubali
2 saatten falaydı 😂🤦🏿♂️
Önemli olan akıcı olması
60-65
Dizi daha izliyorsundur o zaman 😂
Evet yabancı diziler güzel oluyor
Sen ne tür seviyorsun
Genelde yabancı dizilerde bilim kurgu ve macera ağırlıkta olanları seviyorum 🥳
Netflix in varsa ınto the night ve onun devamı yakamoz s 245 i izle
İzledim ikisini de 😂
Çok hızlısın 😀
Elite yi izledin mi
Evet onu da izledim 😂
O biraz tarzın DEĞİL de
Nerden biliyorsun 😂 Modern Family izleyebilirsin sende izlemediysen komik baya
Tamam izlerim benim dediğim + 18 gibi elite
Olsun 😂
😂 yani o tarz da hoş
Hadi sana bir şarkı no face no name no number YouTube dan dinle
Hiç dinlememiştim. Güzelmiş beğendim 😂🤩 teşekkür ederim 🌸
Rica ederim benim gibi eski parçalar 😂😂😂💐
Estağfurullah 😂 sözleri güzelmiş, anlamlı
Evet severek dinlerim
Eski müzik grupları daha güzel geliyor bana
Ben yatıyorum sana iyi geceler kendine iyi bak gün içerisin de kısmet olursa görüşürüz tatlı rüyalar 🌺
2 saat.
bir bucuk iki
1.5 saat
Akıcı olmalı
1 saat yeterli.. :))
2 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?