The Sopranos dizisinden uyarlama, Show TV'nin yeni projesi olan Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un partneri Serenay Sarıkaya oldu. Özge Özpirinçci'nin adı geçiyordu ama iptal olmuş. Dizide kalabalık bir ailenin hikayesi anlatılacak, mafyavari bir konusu varmış. Kerem Çatay imzalı..

Enerjileri şahane, çok iyi bir ikili olmuşlar.
Bence olmamış bu ikili.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
40Görüş
Bir can yaman değil 🤪🤪🤪
aynen abi can yamana kimse laf edemez alemin kralı o :D
o kim mk
@hellodarknezz CAN YAMAN işte
dağ ayısı
@hellodarknezz Kıskanmak çekememezlik herkes de var onun gibi herşeye sahip olsam beni de çekemeyen çok olurdu :D
ben niye onu çekemiyim :D kıvanç her şeye sahip ama bayılıyorum ona :))
@hellodarknezz İşine gelmediğini çekemiyorsun vardır bir bildiğin ne diyeyim :D
ne jfdjhf
@hellodarknezz En doğal tepki ne :D bilmem acaba nedir nedir
Serenay Sarıkaya, kesinlikle iyi bir oyuncu değil. Bazı insanların kariyerleri, yeteneklerinden bağımsız ilerliyor. İzlediğim tüm rollerinde aşırı derecede abartılı oynayan bu zat, bu kariyeri kesinlikle haketmiyor. Daha cast aşamasında fiyasko...
Aynen üstad sen daha başarılı birisindir bence :D
Ne kadar sığ bir cevap. Allah aşkına yazacak daha iyi bir şeyin yok muydu? Zorla kendini biraz. Dur, IQ su düşük birine anlatır gibi anlatayım sana.
1) benim oyuncu olmak gibi bir iddiam yok
2) oyuncuların hedefi, seyirci kitlesini tatmin etmektir. Sonuçta seyirci karar verir, işini iyi yapıp yapmadığına.
3) ben de seyirci olduğuma göre kişisel değerlendirmemi müsade et de sana sormadam yapabileyim.
4) belki inanmayacaksın ama serenay hanımın senin gibi avukatlara da ihtiyacı yok.
aynen okumadım bile ıq düşük benim. d
Bu Sarıkaya nedense erkek partnerlerle uyum sağlıyor Bence bu dizide de uyum sağlayacaktır Ben bu kıza güveniyorum Kıvanç Tatlıtuğ desen zaten başarılı Umarım bu dizi tutar
Kızın oyunculuğunu eleştirmeyi bırakın ya Demet hande gibi tipler oyunculuk yapıyor bu sektörde serenaya laf atmayın yuh artık
Bu ikili süper olur gerçi Kıvanç yaşlandı ama neyse.. Ben daha önce partner olarak Kıvanç Serenay I istemedi diye duymuştum.
Sette de dudaklarını bu şekle sokacağını düşünmüştür.
Bana daha çok eşi kıskanmış olabilir gibi geldi çünkü Serenay farklı diğer kadın oyunculardan.
Serenay Sarıkaya'da bir aura olabilir. Ama güzel bir kadın değil. Gerçi Kıvanç Tatlıtuğ'un eşi de pek güzel sayılmaz. Ama adam zeki, evlilik için güzel kadını ben de tercih etmezdim. Bakan olur, iltifat eden olur istemem yani.
türk dizileri hiç değişmiyor. hep bir yakışıklı erkek güzel kadın etrafında dönüyor dizi. boş boş senaryolar.
güzel kadın yakışıklı erkek her zaman tutmuyor konu kurgu kamera vs önemli göreceğiz yakın zaman da.
Sopranos dediniz tüylerim diken diken oldu. Şimdi beklenti içerisine girdiğim için büyük ihtimal beğenmeyeceğim bakalım görelim
Kıvanç abim yakar yine ortalığı yakışır kız olsam kesin Kıvanç abime verirdim ya ama o istermiydi bilmiyorum gföföfömdmsjsja 😂😂
Adama yürüdün yavaş 😂
@Zemherri111 Galiba öyle oldu biraz glföföfödmkas
Serenay Sarıkaya 'yi itici bulan bir tek benmiyim acaba erkek olarak merak ediyorum?
Bu Serenay'ın dudakları niye öyle?
Kızlar şu hareketi yapınca fena itici oluyorsunuz. 😏
Serenay’ın oyunculuğunu beğenmiyorum Kıvanç böyle bir partneri haketmemiş
Bu adam oynuyorsa o dizi izlenir uzun zamandır dizi izlemiyordum
Serenay bana hep soğuk geliyo ya ısınamıyorum bı türlü
Sevmiyorum serenayin oyunculuğunu soğuk buluyorum. kıvança şahane oyunculukta. Olmamış
Uyumlu olmuş tabi ama senaryonunda büyük etkisi olucak.
mükemmel uyumlu olmuşlar bence. ikiside çok şeker.
Yok bence yaşıkmamış güzel ve yakışıklı olmak illa ikisiyle uyumlu olacak diye bişey yok
Bence iyi olmuşlar, bi bihteri aradı ama gözüm.
evli olmasaydı serenayın yeni sevgilisi kıvanç olurdu. kimle çalışsa onunla sevgili oluyordu :) şu da bir gerçek bence serenaya en çok yakışan çağataydı