Tatlı bir tören ve ardından eğlence olmuş. Bence tek eksik kıyafetleri. Şaşalı bir gelinlikten bahsetmiyorum ama bence en azından arter parti elbisesi gibi bir elbise tercih etmeliydi. Adam da deri ceket Converse yerine şık bir gömlek ve pantolon giyebilirdi.
013 Yorumla
Soran+1 yılalmışlardı aslında ama sanırım vazgeçtiler.
Soran+1 yıliyi de ortam yok ki
Soran+1 yılyani sadece nikah ortamı partilenecek bir şey yok ki
Soran+1 yıltercih meselesi. bence böylesi çok daha güzel ve uyumlu olmuş.
Soran+1 yılistersem belirtirim.
Soran+1 yıliticisin
Soran+1 yıliyi günler.
En İyi Cevaplar
+1 yılKız zaten prenses gibi olduğu için giydiği elbise gelinlik gibi durmuş. Ama onun yanında deri ceket... Yakışmamış bence. En azından biraz daha spor takım olabilirdi. Öte yandan mutluluklar diliyorum. Sade nikah isteyen kızlar candır. Eşim sade nikah isterse düğün için ayırdığım parayla ona bir araba alabilirim.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de çok hoş olmuşlar. deri ceket ayrı hoşuma gitti benim.
Bence çok iyi bir şey. Evliliklerinin onuruna sokak hayvanlarını evsiz insanları esirgeme kurumundaki çocukları sevindirsinler daha iyi. Belki şov olarak algılanmasın diye gizlice yapmışlardır bilemeyiz. Sadelik herzaman güzeldir
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle katılıyorum keşke herkes böyle düşünse ve yapabilse
+1 yılGüzel olmuş sade gösterişsiz tam yapmak istediğim nikah töreni çifte ömür boyu mutluluklar mühim olan evliliğin nasıl sürdüğü şaşalı gösterişli düğünleri nikahları oldum olası sevmem
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Magazin konusunda 643 cevap paylaştı.
+1 yılValla tatlıymış. Böyle sade nikah ile evlenen kız vardı da biz mi evlenmedik.
10 Yorumla Valla benimde konuştuğum sevdiğim biri var hayatımda. Bizimde fikrimiz sade bi nikahla dünya evine girmek. Çünkü şu an sadece bi düğün salonu 10-15 bin gibi bi fiyat. Gelinlik çekim pasta yemek vs vs derken saçma sapan insanları doyurmak için 50 bin gibi bi para gidiyo sonra öde babam öde. Ne gerek var? O parayla kendimize çok güzel bi balayı düşünüyoruz :)
10 Yorumla
+1 yılSaçma sapan düğünlerden on kat daha iyidir. En saçması da kredi çekerek evlenenler, neden yani? Neden evlilik hayatlarına borçla başlamayı tercih ediyorlar, anlamış değilim. Hoş ben evlenenleri de anlamıyorum ama konumuz bu değil tabii ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de haklısın. insanların gösteriş merakı yüzünden tamamen.
Sadece nikahla evlenmeleri bu dönemde güzel olmuş ama günlük bir giyim tarzı ile olması hoşuma gitmedi. Dünya evine adım atmışsın sen o gün için özel bir elbise giysen olmaz mı?
09 Yorumla
Soran+1 yıldavet tarzı bir şey yapacaklarmış
Soran+1 yılherkesin dini inancı bir olmak zorunda değil. :))
Soran+1 yıldini de olmayabilir. herkesin hayatı o kadar farklı ki
Soran+1 yılbiz nişanlımla ikimiz müslümanız elhamdülillah kilise düğünü olacak. türkiyede de imam nikahı düşünüyoruz.
+1 yılEskiden ünlüler düğünlerinin gösteriliş yapardı artık gösterişsizliklerinin gösterişini yapıyorlar. Bunu düşünüyorum. Değişmeyen tek şey gösteriş yapmaları 🤷♀️🌸
06 Yorumla
Soran+1 yılben burada gösteriş göremedim.
- +1 yıl
Olabilir bu benim fikrim.
Soran+1 yılhaklısınız saygı duyuyorum :))
- +1 yıl
Teşekkürler 🌸
- +1 yıl
Evet beklediğimiz gibi yurt dışında gösterişli bir düğün de yapıldı demek ki her gördüğümüze inanamamak gerekiyormuş 😂
Soran+1 yıltürkiyede yapıldı düğünü
+1 yılTakip ediyordum kızı, yaşına göre çok olgundu uyumları da çok tatlı görünüyordu, sevindim. Bana bu kadar sadelik de ters ama kendileri mutluysa sorun yok :)
10 Yorumla
+1 yılHayatında insan bir kere evleniyor. O güne sadelik yerine en azından bir beyaz gömlek, siyah pantolon ve gelinliğe benzer beyaz elbise giyebilirlerdi.
09 Yorumla
Soran+1 yılelbisenin cinsiyetçi olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Nasıl yani
Soran+1 yılyani mesela elbise kadınla özdeşmiş bir şey
- +1 yıl
Evet özleşmiş birsey ama kadın fenomen parası çok var. Fenomen oldugu icin bu nikah çok sönük kalmış.
Soran+1 yılbence fenomenlikle alakası yok bu durumun bu arada eşinin kazandığı çok daha fazla. ben bu süreçlerden geçiyorum şu an ve o kadar yorucu ki. en sonunda nişanlımın annesine bıraktım o ilgileniyor.
- +1 yıl
Doğrudur. Ama onla biz kendimizi kıyas edemeyiz. Sonucta o kız fenomen demi takipçileri var eminim çok tepki gelmiştir. Yorucu olabilir ama hayatında bir kez oluyor güzel olması için yorulacsksın ki karşılığı güzel olsun bence fenomen olmasına rağmen çok basit olmuş.
Soran+1 yılbence fenomen olmak başkasını memnun etmek demek değil. valla bir hafta öncesine kadar çok çabalıyordum ama istemediğim bir şey için uğraşmaya gerek yok nişanlımın annesinin zevki de tam benim tarzım o istiyorsa o yapsın ben de giderim. türkiyede kınam olacak mesela onu ben yapacağım.
- +1 yıl
Tabikide değil ama fenomensen sana gelecek en kötü eleştiriyi kabul edeceksin. Sizi tebrik ediyorum her gelin yapacağı birsey değil yani başka gelin olsa karıştırmak istemez sonucta kendi düğünü olacak kayınvaildenşz ile zevkler aynı olabilir ama kendi el emeğiniz olması daha güzel diye düşünüyorum.
Soran+1 yılay yok ya zaten 11 yıldır falan tanıyor annesi beni de az çok bilir bir kere oluyor mutlu olsunlar sonuçta bir tane çocukları üzmek istemem. hem muhtemelen düğün günü iyi ki diyeceğim. teşekkür ederim yorumların için.
+1 yılBir bunlara bak bir de Dilan Telkok Berkay Hardala bak çok komikler 2 sene içinde 100 kez evlendiler sürekli düğün vs
01 Yorumla
Soran+1 yılçok boş geliyor bana çok yıpratıcı bir süreç çünkü
+1 yılDillere destan düğün yapacak durumda olup da böyle gösterişten uzak bir nikah yapmalarını çok tatlı buldum ve takdir ettim.
01 Yorumla
Soran+1 yılevet yılın düğününü de yaparlardı isteseler. çok hoş olmuş. aslında sadelikleri özenli bir sadelik.
Vaaaay be. Şu sadeliğe bakarmısın. Ey güzel Allah'ım şu kandil gecesi hürmetine şöyle evlenmeyi nasip eyle.
02 Yorumla
Soran+1 yılben de ediyorum aynı duayı
Bilmedigim tipler ama en güzeli sade evlilik masrafsız bosu bosuna neden para harcayacaksın borca gireceksin bir düğün için
03 Yorumla
Soran+1 yılvarlıklı insanlar aslında bu kişiler ama tercih etmemişler ben de bu süreçlerden geçiyorum o kadar stresli ki en mantıklısı bu.
Soran+1 yılbenimki mecburiyete bindi artık ama 2 düğün değil de tek yapacağım gücüm yeterse.
+1 yıl10/10 nefret ettiğim bir gram faydası olmayan akrabalar için düğün edip aç karınlarını doyurmak istemem
10 YorumlaHic hos degil cok basitlestiyorlar bu tur özel anlari
12 Yorumla
Soran+1 yılben de evleneceğim ve maalesef düğünlerle. evli misiniz bilemiyorum ama bu süreçleri planlamak o kadar zor ve yorucu ki. bu yüzden size katılmıyorum
+1 yılbiz ne cok kisinin yalılarda saraylarda super lüks dugunlerle evlenenlerin bir yil dolmadan bosandigini gördük.. inşallah bir ömür birlikte mutlu olurlar..
07 Yorumla
Soran+1 yılüstüme alındım benim de düğünüm o tip bir düğün umarım mutlu oluruz.
- +1 yıl
Allah bir ömür sana ve eşine birlikte bir yastığa baş koyarak mutluluk ve sağlık nasip eder inşallah..
Soran+1 yılamin çok teşekkür ederim. size bir şey danışmak istiyorum ben düğün istemiyorum nişanlım da yani nötr olsa da olur olmasa da olur kafasında ama onun ailesi istiyor ben de annesine dedim ki siz yapın biz geliriz sence ayıp olmuş mudur
- +1 yıl
rica ederim..
ben şöyle düşünüyorum.. şimdi türk geleneginde eskiden gelen bir nişanı kiz tarafi düğünü erkek tarafi yapar düşüncesi var.. son yillarda bu düşünce ortadan kalkti.. ( bence de nişan düğün organizasyonlari maddi ve manevi anlamda ortaklasa yapilmali , yapilacaksa )
sizin durumunuzda sen açık açık soylemissin istemiyorum diye.. burada evlenen kisilerin istekleri esas tutulmali.. yani senin ve nisanlinin istekleri esas tutulmali.. buna ragmen onlar illaki düğün yapılacak diyorlarsa düğün organizasyonunu tek başlarına kursunlar.. sizde dedigin gibi düğüne gelirsiniz.. bu noktada ben senin ayıp ettigini düşünmuyorum.. aksine onlar senin istegin haricinde hareket ettikleri icin onlar ayip ediyor.. ama buna kafayi takma sen.. onlar düğün organizasyonunu kursunlar.. sizde katilirsiniz.. ancak burada şuna dikkat edin bence.. düğünde sen ve senin tarafindan düğüne katılan yakinlarin asla asık yüzlü olmayın.. eger asık yüzlü olursaniz nisanlinin ailesi bu durumu ileride siz evlendikten sonra sana karşı kotu amacli kullanmaya kalkabilir.. '' zaten sen düğünde de asık yüzlüydun , düğün dede yüzün gülmedi , sana düğün yaptik sen kıymet bilmedin , sen kıymet bilmezsin '' vb. suclamalarla karsilasabilirsin.. bu sebeple düğünde sakın asık yüzlü olma.. ağzının ucuyla da , içinden gelmese bile '' düğün için harcadiginiz emek için teşekkür ederim '' diyiver düğünden sonra.. bak yeni bir yuva kuruyorsunuz , bu sebeple kalpler kırık olmasın.. ama senin bu aşamada yaptigin bir ayıp yok..
Soran+1 yılyok kırmam zaten benim ailemden pek birileri olmayacak düğün türkiyede değil diye. ilerde çocuklarımıza öyle anılar göstermek istemem. zaten oğullarını severek onları kendi anne babam yapmış oluyorum. biraz laf arasında gelin hanım damat bey sizin düğününüz oturmak yok derim muhtemelen öyle yani. şu an aşırı pozitifim ondan da böyle diyor olabilirim bilemedim.
- +1 yıl
hayırlısı olsun.. mutluluklar dilerim..
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılAaaa tam benlik bende diyorum normal kiyafetlerle gidip imza atayim ama iste bakalim
20 Yorumla
+1 yılTanımam etmem ama sadece bir nikahla evlenmeleri güzel olmuş. Evlilik dediğin böyle yapılmalı. Boşa kaynak israfı öbür türlü.
00 Yorumla
+1 yılValla çok iyi 🤷 darısı düğün meraklısı ailelerin çocuklarının başına 🤦🏻♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılay amin.
çok yakışmışlar son zamanların en zarif gelini olmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılben de bayıldım. benim düğünlerim var maalesef fotoğraflarını gösterip nişanlımı ikna etmeye çalışacağım.
+1 yılEn azından beyaz elbise giyebilirdi çok sade beğenmedim
10 YorumlaGüzel ve zarif bir şekilde evlenmişler abartıdan uzak olup bu kadar mutlu olmaları ne güzel.
10 Yorumla
+1 yılEn azından beyaz bir elbise giymeliydi. Bu şekilde hoş olmamış. Tabi kendi tercihi mutlu olsunlar.
00 YorumlaSanki yoldan geçerken bi evlenelim demis sade beyaz elbise giyebilirmis bence ben tercih etmem
00 Yorumla
+1 yılBu ikiliyi hiç sevmiyorum. Çok itici geliyorlar. Ama mutluluklar ne diyeyim 🤷♀️
00 Yorumla
+1 yılBen de böyle evlenmek isterdim valla gelinlik ve damatlık kadar saçma bir şey yok.
00 YorumlaBen bir elbise giyerdim ama bu benim günlük hayatta da tarzım olduğu için galiba kot hiç sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılBenim bildigim nikah zaten boyle olur sonra kına gecesi düğün falan
00 Yorumla
+1 yılUmarım moda olur kurtuluruz düğün denen saçmalıktan.
00 Yorumla
+1 yılHayirli olsun. Olmadi soyle sade mutevazi karakterli hatun evlenemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAy gercekten tam istedigim gibi sizde boyle dusunuyosunuz sanirim
17 Yorumla
Soran+1 yılevet de yapamayacağım maalesef
Cevap sahibi+1 yılAileler dimi canim
Soran+1 yılbenim ailem yok zaten nişanlımın ailesi saygın insanlar düğün tarzı değil de kokteyl tarzı olacak ama lüks olacak hiç de içimden gelmiyor ben de dedim ki nişanlımın ailesine siz hazırlayın ben giyinip gelirim.
Cevap sahibi+1 yılValla canım ne desem bilemedim hayırlısı olsun hakkında inşallah cok mutlu olursun
Soran+1 yılteşekkür ederim umarım olurum o günü silmek istiyorum tarihten. tanımıyorum çünkü hiçbirini ırkçılık falan olacak muhtemelen ama seviyorum katlanmalıyım
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarin falan olsa aslinda kendini okadar yalniz hissetmesin daha eglenceli geçebilir senin için
Soran+1 yılçoğunluk onlardan olacak ve ciddi bir ortam benlik değil yani
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBoyle kizlar ile evlenilir işte bizim Türk kızları masraflı
019 Yorumla
Soran+1 yılbu kız da türk kızı
Cevap sahibi+1 yılPolina Türk mu
Soran+1 yılevet türk
Cevap sahibi+1 yılSen bu şekilde evlenmek ister miydin
Soran+1 yılilk evliliğim bu şekilde oldu zaten. şimdi tekrar nişanlıyım ben istemiyorum ama nişanlım ve ailesi istiyor kabul ettim sanırım ama istemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılİlk evliliğin mievlenip ayrıldın mı yani
Soran+1 yılölüm ayırdı ayrılmadık.
Cevap sahibi+1 yılAllah rahmet eylesin
Soran+1 yılsağ olun
Cevap sahibi+1 yılBenimde maddi durumum yok bu şekilde sade bir evlilik düşünüyorum olursa
Soran+1 yılinşallah nasip olur. maddi durumla alakası yok bence o kadar stresli bir dönem ki. ben saldım artık ilgilenmiyorum
Cevap sahibi+1 yılOyle ya kizlar hep paralı erkek arıyor
Soran+1 yılbence mutlu olmak önemli ama mantıklı kararlar alınınca para bir şekilde kazanılıyor.
Cevap sahibi+1 yılParanın değeri yokkki
Soran+1 yılparanın değeri var. ama parayla mutlu olamazsın parasız da mutlu olamazsın.
Cevap sahibi+1 yılIste biz birikim yapana kadar değeri eriyor
Soran+1 yılsıfırı görmedim ve tl kazanmıyorum bilemiyorum.
Cevap sahibi+1 yılHaklisin neyse rahatsızlık vermeyim iyi geceler
Soran+1 yılyok rahatsızlık vermediniz
+1 yılÖzensiz ama önemli olan mutluluk Allah mesut etsin inşallah
10 Yorumlasen sormasaydın bulamıcaktık hayatınız da h görmeyeceğibiz insanalrı neden gündeminiz yapıyosunjz
01 Yorumla
Soran+1 yılnikahları hoşuma gitti. ilginizi çekmiyorsa yorum yapmayabilirsiniz.
+1 yılGüzel işte benim istediğim de aynen bu şekil ötesi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılocc sevgilime bende sade bi nikah icin yalvariyorum ama istemiyor
00 Yorumla
+1 yılNasıl bu kadar sade ve öz bir düğün olduna şaşırıyordum ki gelin yabancıymış türk kızı olsa adam borca girer yuva kurulduğu gün dağılırdı
01 Yorumla
Soran+1 yıltürk kızı zaten beraber yaşıyorlardı. bir diğer şey de düğünleri de olacak.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah mutluluklarını daim eylesin. Bana nasip olmadı ama herkes evlensin sevğdiğiyle mutlu olsun.
00 YorumlaBu düğün gelinlik Müslümanların icadı insanın kafasını ağrıtıyorlar koyun gibi fare gibi bakın ne güzel abartmadan gösterişsiz olmuş mutluluk budur işte
00 Yorumla
+1 yılBizde o şans yok illa ilkel gelenek ve dayatmalar olacak
00 Yorumla
+1 yılTC kızı olsa kır düğünü ister
11 Yorumla
Soran+1 yıltc kızı zaten.
+1 yılGelinlik giymek her kızın hayalidir 🥰
13 Yorumla
Soran+1 yıldeğildir. hiç heveslisi değilim.
- +1 yıl
Benim de düğünüm çok sade oldu ama evimin köşesinde düğün fotoğraflarımı görünce tekrar o anı yaşıyorum gelinliğim de duruyor halen. Bilmiyorum ben böyle şeylere önem veriyorum biraz tercihe kalmış
Soran+1 yılbana şey gibi geliyor iki tane şarkabanı oynatıyorlar gibi.
Açıkçası güzel fikir ama neden Edirne
11 Yorumla
Soran+1 yıldamatın memleketi.
Çok tatlılar ya böylesi daha hoş olmuş
20 Yorumla
+1 yıl6 aya kadar bosanirlar
012 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Bunların her şeyini bilirim gülüm
Soran+1 yılkimsenin özel hayatını bilemezsin
- +1 yıl
Bilirim kadınım, göreceksin yemin ederim 6 aya kadar bosanirlar
Soran+1 yılsjhskjhfdfh çarpılacaksın cücük oğlan
- +1 yıl
Kurban olduğum..
Soran+1 yılablasının gülü
- +1 yıl
Yaşın 45 mi
Soran+1 yıl67
- +1 yıl
Oyssss yerim yerim
Soran+1 yılıyyy
- +1 yıl
Hava soğuk gece üşüme üzerini ort
+1 yılbunla mı evlenmıs mahsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılinsanların seçimi neden küçümseniyor ki? gözlerinden mutlulukları okunuyor. gerisi lafıgüzaf.
+1 yılhelal olsun kıza hiç bir şey istememiş
07 Yorumla
Soran+1 yılbu düşünce çok saçma ya illa istemek bir kadına indirgenmemeli. bizde de nişanlım meraklısı. düğünde somurtup otururum artık
- +1 yıl
ama kadınlar istiyor bunu sizde bal gibi biliyorsunuz
çok şey istiyor bazıları
bak bu kıza gelinlik bile istememiş
evlenen biz olsak ve gelinlik alınmayacağını bilse gelin adayı hemen surat hemen ayrılalım falandı filandı
Soran+1 yılelbise aldılar aslında da hatta 2 gelinlik aldılar sonradan vazgeçtiler sanırım. bence türk kadınlarında (kültüre çevreye yapışanlar) sidik yarıştırma olayı daha hakim diyelim.
- +1 yıl
evet öyle de denebilir
onun var benim neden yok
var olan olmayana caka satar malıyla övünür
neden böyle bir yarış içindeler bilemem
yok ama ya ben sevmiyorum böyle düşünceleri böyle işleri
Soran+1 yılben de sevmiyorum ilk evliliğimde beyaz bile giyinmemiştim. şimdi bunda onun ailesi için yapıyoruz. insanlar hayatına bakamıyor hep bir kıyas ki bu devirde instagram için çocuk yapanlar varken ay aman allahım
- +1 yıl
çok yazık valla ne diyeyim
sirk gösterisi gibi evlilikler var
Soran+1 yılherkesin yaşama anlayışı farklı. ben öyle bir hayata yaşadım demem
+1 yılÇok güzel olmuş en iyisi boşa para gitmez jsjs
02 Yorumla
Soran+1 yılyok boşa para değil ya mevzu bence insanı yıpratıyor bu süreç ben yıprandım yani
- +1 yıl
Olabilir
Merak etmeyin 3 5 seneye ayrılırlar
09 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıl sevgililerdi neden ayrılacağını düşündünüz
Soran+1 yılben iyi örneklerinin olduğunu da düşünüyorum evlilik sürecinde biri olarak.
Soran+1 yılevlenmek için evlenmek mantıksız
Soran+1 yılanne babası anlaşamayan biri olarak ve en sonunda annesi aldatıldığını öğrenip intihar eden bir aile çocuğu olarak diyebilirim ki şartlar aile ortamından çok daha iyi olacaksa bitmeli. ama neden emin olmadığın evlilikten çocuk yaparsın ki ciddi bir karar.
Soran+1 yıltabii ki öyle bence devam ettirir zaten
+1 yılDeğişik ve güzel olmuş.
10 Yorumlaiyi güzel mutlu olsunlar tanımıyom ama. d
10 YorumlaÇok tatlı ve hoş olmuş.
10 Yorumla- Magazin konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılBunlar kim tanımıyorum
00 Yorumla Gayet hoş bence. Mühim olan gönüllerin bir olması.
00 Yorumla
+1 yılolabilir, tercihleri oymuş.
00 YorumlaOf tam hayal ettiğim. Ne kadar özgürce
00 YorumlaBöyle kız bulsam başıma taç ederim
00 YorumlaTanımıyorum mutluluklar
00 Yorumla
+1 yılNasıl fenomense ben tanımıyorum, herkes fenomen.
00 Yorumla
+1 yılNeyse ki medeniyete adım adım yaklaşıyoruz
00 Yorumlakim olduklarını bilmiyorum ama hayırlısı olsun..
00 Yorumla
+1 yılçok güzel...
30 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler