Serenay eşlik etmeli.
Büşra eşlik etmeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben seçim yapmadım, çünkü benim gözümde bütün oyuncularımız değerli ve bütün oyuncularımız, sergileyebildikleri en iyi performansı sergiliyor. Özetle benim gözümde bütün oyuncularımız başarılı.
ve ayrıca
Bence; buna yönetmen karar vermeli, yani iki oyuncuyu da değerlendirmeye alıp, ikisinin de rol becerisini ölçüp, analiz edip ona göre seçmeli.
Sonuçta her yönetmenin belli bir kriteri var ve bence bu durum baş rol oyuncusuyla da paylaşılmalı, baş rol oyuncusu eğer onaylarsa dizi çekimlerine başlanmalı, tabi baş rol oyuncusunun diğer seçilmeyen oyuncunun neden seçilmediğini de izlemesi gerekiyor.
Belki baş rol oyuncusu diğer oyuncunun daha iyi performans sergilediğini ya da sergilemediğini görüp ona göre ya rol partnerini değiştirir ya da yönetmenin onayladığı partneri onaylar.
Sonuçta yönetmenler ve oyuncular tanrı değil dimi? Yani bakış açıları ve özellikle de baş rol oyuncularının kriterleri, yönetmenin kriterlerinden bir tık daha önemli olmalı, ancak yönetmenin de kriterleri önemli sonuçta en iyi oyuncuları seçen yine yönetmen.
Eğer yönetmen karar veremiyorsa, o zaman sosyal medyada analiz şirketlerinin hazırladığı özel gizli anketlerle ölçüm yapılmalı böylece halkın en çok oy verdiği kişi dizide baş rol oyuncusunun partneri olmuş olur.
Cevap
7Cevap
İsme Bak Kral Kaybederse Şimdi Ki Diziler Çok saçmaladı gerçekten Senaryolar zaten saçmaydı isimleri de saçma oldu Eskiler çok daha güzeldi Şimdiler Cinsellik sevişmek Geneli öyle Rezil ötesi
Kitabı iyiydi.
Dizisi veya filmi olur bunun demiştim.
Yanılmamışım 🤣
Kral kaybederseyi okudum ama kıvanç role uygun mu bilmiyorum
İkisi de etmesin mümkünse.
Oynadıkları dizileri izleyemiyorum.
Büşra eşlik etsin bence.
İkisi birden eşlik etsin. Kıvanç sever öyle.
serenay etsin Büşra güzel değil
Serenay eşlik etsin
Serenay
Serenay
Serenay
Serenay
Serenay Sarıkaya
Büşra bence
serenay bence..
büşta
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?