#AsDor çifti olarak bildiğimiz #Kardeşlerim dizisinin başrolleri Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Dizi çifti ödülünü aldılar. Çifti beğeniyor musunuz?

#AsDor çifti olarak bildiğimiz #Kardeşlerim dizisinin başrolleri Su Burcu Yazgı Coşkun & Onur Seyit Yaran, Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En İyi Dizi çifti ödülünü aldılar. Çifti beğeniyor musunuz?

Hiç izlemediğim bir dizi hiç takip etmediğim bir ödül töreni.
Kim seçiyor kim veriyor bu ödülleri bu insanlara bilemiyorum.
Ne kadar saçma bunlardan başka hiç yakışan yokmuymuş yani?
Gereksiz dizilere gereksiz ödüller, hiç tasvip etmediğim şeyler.
Umarım gelecek seneye benim fikrimide alırlarda onay vermem. 😄
Cevap
18Cevap
Yeni tanımış oldum haklarında fikrim yoktu başarılarının devamını dilerim
Tanımıyorum. ve türk dizisi izlemiyorum. ama hak etmişlerdir ödülü
Valla keşke dolarda böyle düşse şu ödülün düştüğü ellere bak
Pr ile yükselen bı çift ve fandomlarina kalsa her şey bunların hakkı geri kalan kimse nefes dahi almasın
Dizi final olunca birkaç zaman sonra unutulacak bı çift kız neyse de oglanda sadece tip var oyunculuk 0
Dizi de çift olarak çok beğenildiklerini duymuştum ama gerçek hayatta bayağı bir yaş farkı var aralarında. Adam 30'a yakın diye biliyorum kız daha 18 bile olmamış.
Biri adam diğeri çocuk sonra genç kızlarda neden olgun erkek sevdası vs. Resmen aşılıyorlar millete. 15 yaşındaki çocukta bile 30 yaş adam sevdası oluyor
yazgı 17 yaşında onur 27 ve yazgı 5 ay sonra 18 olacak çocuk çocuk demeyi bırakın artık genç bir kadın o ne zaman yazgı'nın yaşını küçültüp onur'un yaşını büyütmeyi bırakacaksınız acaba?
evet avukatım hanımefendi :) en azından sizin gibi nefret ettiğim için sallamıyorum aynı konulardan, yok olgun erkek sevdasıymış yok aşılıyorlarmış bomboş sırf yorum yazmak için yazdığınız şeyler objektif olun en azından
@Birsosyologkız kız kolejli rolünde oynuyor dizidede basbaya çocuk rolünde knk kadın demek ne alaka abartın abartın
@HoşafAğızlı 18 yaşında diye kadın olmuyor mu yani sizin zihniyet şaka mı ya kolejli rolü oynamasıyla ne alakası var ayrıca
@Birsosyologkız Kanka kızla 25 yaşında biri konuşmaya kalksa selam verse pedofili diye ağlarsınız tek taraflı bakıyorsun olaya liselileri konu alıyor dizi karşısındaki adam 27 ve bunlarla yaşıt tutuluyor azcık şu leş sosyal medyaya göz atarsan herkes adamın yaşını bilmeden kızla bunları birbirine yakıştırıp sevgili triplerine giriyor sence bu etik bir durum mu?
@HoşafAğızlı ya pedo ile ne alakası var oyuncu bunlar oyuncu pedo dediğin cinsel bir taciz ve hastalık bunlar ise sadece dizide bir çifti canlandırıyorlar hasta mısın sen gerçekte de iyi anlaşıyorlar ve güzel bir partnerlikleri var bak altını çiziyorum İKİSİ DE OYUNCU DİZİDE BİR ÇİFTİ CANLANDIRIYORLAR VE ÇOK SEVİLDİKLERİ İÇİN ÖDÜL ALDILAR
@Birsosyologkız
Sonuçta çocuk üstelik oyuncuları yakistiranlar var ve onlar daha başından yakistiranlar
21. yüzyılın en büyük geriz*kalılığı dizideki çiftlerin baş harflerini birleştirmek galiba.
Kardeşlerim dizisini hiç izlemedim izledim desem yalan olur...
Kız güzel erkek yakışıklı ama yakışmıyorlar.
Aksine sinir oluyorum ikisine de ama dizide oynarken çaba sarf ettikleri için emeğinin karşılığını aldılar
Kim olduklarını bilseydim belki beğenme ihtimalim olurdu. Kardeşlerim dizisini sadece Müge Anlı izlerken araya giren fragmanlarından biliyorum.
Tanımıyorum. Umarım en yakın zamanda ayrılır da sizin gibi magazin severler salya sümük ağlarsınız.
dizi çifti bu abicim gerçek çift değil bu nasıl cümle allah akıl fikir versin ya
Kız baya hayran çocuğa, konuşma sırasında bunu destekleyecek çok hareket yaptı.
Türk dizilerini takip etmiyorum ama hakkettilerse tebrik ediyorum
Tanımıyorum. Türk dizilerinin izlemeyi yıllar yıllar önce bıraktım.
Bildiğim tek şey adamın 27 yaşında olup kolejli rolünde oynadığı 🤣 abi diyomudur acaba
İlk başlarda beğeniyordum ama artık beğenmiyorum.
İzlemiyorum ama kız 18 yaşında büyük gözüküyor ya
İkisi de itici. Şu onuru yakışıklı bulan insanları anlamıyorum. Yeteneksiz yetenekler #UsAtHana
Hyr koz cok komik ve cocuk su belli bence olgun biri olması lazım basrol ve cocuk agır ona gire abisi sanki
Hayır benim için anca bu kadar kalitesiz olabilirdi Pantene bazı kategoriler hariç
Ben beğeniyorum ama gerçekte aralarında 10 yaş olmasa daha iyi olurdu
ÇOK VICIK VICIKLAR YAHU
hak etmiyorlarrr çok kötü sevmiyorum
Abi ve kardeş gibi duruyorlar xjh
Biri şu kıza az yemek versin
Yeni nesil ilgi alanım da değil normal diyim
Altin Kelebek'teki ünlü (!) leri tanimiyorum
pek ilgi alakam değil
Yakışıyorlar diye biliriz
İzlemiyorum türk dizisi
Gerçek hayatta da çıkıyordur bunlar
Bilmiyorum bu diziyi hiç izlemedim.
Hayır, filmin varlığından bile haberim yok.
tanımam etmem bunlar km
Çok sempatikler
Evet beğeniyorum
Hayır beğenmiyorum..
Kim bunlar
Güzel değiller abi ya çok yapmacık
Beğenmiyorum
Hayır
Kim la bunlar
İlk defa duydum
Hayır
bence haketmiodu