Diziler & Filmler #Kardeşlerim dizisindeki favori çiftiniz #SüsÖm mü yoksa #AsDor mu? NewJean Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor SüsÖm AsDor Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç #Kardeşlerim dizisindeki favori çiftiniz #SüsÖm mü yoksa #AsDor mu? Cevapla Dizi Soruları Çift Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı. asdor olur 4 0 Yorumla
DELİKANLIPRENSSSS Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Süs daha iyidir Asdor çok miç miç elim ayağim titriyor sinirden asiye güzel de değil dorukta pic tipi var süs iyi 8 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hiç sevmiyorum bu diziyi. Çakma kırgın çiçekler gibi dbhdhd 2 0 Yorumla
PelinFırtına Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl SüsÖm açık ara daha çok yakışıyor şimdi kesin veletler doluşur bu diziyi izlemiyorum ama nett SüsÖm esmer kumral diye birsey var ya göz var izan var 13 1 Yorumla RabiaaSura +1 yıl Kesinlikle hem de Asdor'u oynayan oyuncular arasında çok yaş farkı olduğu belli oluyor bence. Çift bana geçmiyor ama SüsÖm ✨🤌🏻 Yorumla
Stapesx Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl 23 yaşına gelmişsin hala ergen gibi çift kapıştırıyosun ya kafaya bak 3 1 Yorumla Bilnmez_yy +1 yıl Sanane Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
asdor olur
Süs daha iyidir
Asdor çok miç miç elim ayağim titriyor sinirden asiye güzel de değil dorukta pic tipi var süs iyi
Hiç sevmiyorum bu diziyi. Çakma kırgın çiçekler gibi dbhdhd
SüsÖm açık ara daha çok yakışıyor şimdi kesin veletler doluşur bu diziyi izlemiyorum ama nett SüsÖm esmer kumral diye birsey var ya göz var izan var
Kesinlikle hem de Asdor'u oynayan oyuncular arasında çok yaş farkı olduğu belli oluyor bence. Çift bana geçmiyor ama SüsÖm ✨🤌🏻
23 yaşına gelmişsin hala ergen gibi çift kapıştırıyosun ya kafaya bak
Sanane
Asiye
Doruk tabikide
Bu aksiyonlu heyecanı fazla
Aslında Nebahatle Akif favorimdi 😅😄
Benim gibi çapkın olan Akif ve kadınları
Çünkü süsöm en iyi fincandir
SüsÖm tabiki de
Hiçbiri
AsDor
Ayoz