Malum Türk dizileri aşırı saçma ve hepsinin senaryoları aynı.. Senaryolarının aynı olması mesele değil de aşırı saçma olan diziler var nasıl izliyorlar anlamıyorum.

Malum Türk dizileri aşırı saçma ve hepsinin senaryoları aynı.. Senaryolarının aynı olması mesele değil de aşırı saçma olan diziler var nasıl izliyorlar anlamıyorum.

Evet garipsiyorum açıkçası. Dediğin gibi çoğunun senaryosu birbirine benziyor ve nerdeyse hiçbir yerli dizi ortaya yeni bir şeyler koyamıyor. Hep daha önce yapılmış başarılı denilebilecek olayların farklı versiyonları çekiliyor. Halbuki biraz yaratıcılık denense belki de izlenme oranlarında çok daha iyi sonuçlar alacak..
Cevap
4Cevap
Hayır ama ben izlemem
Herkesin tarzı farklı oluyor. Çok garipsemem şahsen
Son zamanlarda Kore dizileri izliyorum. Fantastik olanları aşırı güzel. Türk dizisi izlemiyorum.
Kadınlara hitap ediyor türk dizileri sadece. erkek beyni algılamıyor ya da sadece benim beynim. eskiden çok garip geliyodu artık normal karşılıyorum.
Çoğunluk onlardan oluştuğu için alıştığım bir durum. Fakat öyle bir yerdeyiz ki utanmasalar onlar bizi garipseyecekler😃
Eski Türk dizileri izliyorsa garipsemem ben de izliyorum çünkü.
hayır garipsemem
Hayır bende izliyorum
Garipsemem sadece tercihim degildir
hayır garipsemem, herkesin kendi tercihi
Evet
zevkler tartışılmaz
Herkesin kendi zevki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?