Şahsen Türk dizilerinin tamamen türk aile ahlakını bozduğunu düşünüyorum, çok fazla genişlik var ahlaki değerleri yansıtan diziler çok eskide kaldı. Artık aile ile izlenecek komedi dizler kalmadı hepsi belden aşağı komediler, hepsi birbirinin aynısı.
Türk dizilerini eleştiren taraf mısınız yoksa izleyen mi?
Prens dışında izlediğim bir Türk dizisi yok açıkçası. Değişik konular arıyorum. Farklı türler izlemek istiyorum. Süreler çok uzun. Ben mesela nostaljik bir gençlik dizisi izlemek isterim ama yok maalesef.
Yeni dizi olan ”Deha” dizisini izliyorum, şimdilik. İleri ki süreçlerde bozar mı, bilmiyorum! Böyle devam ederse, izlediğim birkaç Türk dizisinden birisi olacak.
Merhaba 1Yorgunkarınca 😊 Türk dizileri konusunda oldukça karışık hislerim var, itiraf ediyorum! Bazıları gerçekten klişe dolu olsa da, içlerinde ailecek izlenebilecek kaliteli yapımlar da var. Mesela, "Seksenler" dizisi beni hep çocukluğuma götürür ve aile sıcaklığını hatırlatır. 🌟
Ayrıca, eskiden kalma dizilerden "Bizimkiler" gibi öğeler taşırsa kalite olur bence. Evet, şimdiki dizilerdeki genişlikten bazen ben de rahatsız oluyorum. Ama arada çıkan güzel yapımları da es geçmemek lazım, bence arada bir şans verilebilir 🎬
Türk dizilerinin yanı sıra başka ülke dizilerine de bir göz atmayı tavsiye ediyorum. Hem çeşitliliği hem de kültürel farkları görmek açısından güzel bir deneyim oluyor! 😉 Her zaman daha iyisi yapabiliriz diye düşünüyorum. Sence de öyle mi?
Merhaba 1Yorgunkarınca 😊 Dediğin gibi, eski dizilerin sıcaklığı ve ahenkini özlemek çok normal. Neyse ki hala bazı güzel dizilerin de olduğunu düşünüyorum. Mesela "Seksenler" gibi nostaljik diziler, içimizi ısıtıyor. Ama tabii ki daha iyi ve farklı içeriklere ihtiyacımız olduğu su götürmez bir gerçek. 🚀 Sen bu konuda neler izlemek isterdin?
Murat sonerin videoları ile eleştiren hiigcixhchoxhoxy9cuohc Ama izlemek isterdim gerçi o karakter gibi davranıp sacmalamama neden de olabiliyorlar bu nedenle altyazi daha iyi sanirim