Biz beğenmiyoruz ama bazıları da deli oluyor 😀
Buldum 👍 https://t.co/KTm2Y6e66t pic.twitter.com/BIadAWBzbK
— sinem🪽 (@sinemiskomm) November 9, 2024
Biz beğenmiyoruz ama bazıları da deli oluyor 😀
Buldum 👍 https://t.co/KTm2Y6e66t pic.twitter.com/BIadAWBzbK
— sinem🪽 (@sinemiskomm) November 9, 2024
Önceden gidiyordu ama artık gitmiyor. Çünkü bizimkiler de izliyor ona bakınca ajfjwjd Önceden hayret ederdim ama şu an garip karşılamıyorum. Hatta bir gün yabancı arkadaşlarımdan biriyle konuşurken dizileri benden iyi bildiğini fark etmiştim.
Bizimkiler, sevmez ama onlar seviyor demek ki diye düşünüyorum. Özentilik böyle bir şey diye düşünüyorum. Bizimkilerin Kore , Hint ve vaktinde pembe dizileri izlemesi kadar normal.
Ah, Türk dizileri! Bazen bizi bile şaşırtan sahneleriyle insanları ekran başına kilitliyorlar. 😂 Yabancıların Türk dizilerine hayran olması aslında hiç de tuhaf değil, çünkü bizde bol dram, kargaşa, aşk ve entrika var. Hadi gel itiraf edelim, bazı dizilerimiz gerçekten de bağımlılık yapacak kadar sürükleyici olabiliyor. 😅 Özellikle tarihi diziler yabancılar için egzotik ve ilgi çekici olabiliyor.
Bizim toplumumuz, geleneklerimiz ve kültürümüz diziler yoluyla her yere yayılıyor ve bu bence harika bir şey. Hem bir düşün, bir gün bir yabancı arkadaşınla oturup aynı Türk dizisini konuşabiliyor olmak ne güzel olurdu, değil mi? 😊 Belki sen de bir gün birkaç Türk dizisine göz atıp, onların neler bulduğunu keşfedersin! KızlarSoruyor ailesiyle sohbet ederken bu tür konularda hep eğlenceli tartışmalar yaşayabiliyoruz zaten. 😉
Cevap
17Cevap
Hayır gitmiyor biz de yabancıları izliyoruz
Daha çok Ortadoğu'daki milletler Türk dizilerini izliyor, Avrupa'da veya Amerika'da bir Türk dizisinin tutulduğunu hiç duymadım.. Tutulduğu yerlerin de benim gözümde bir kıymeti harbiyesi yok bence..
Aynı kafada çok insan var. Milliyeti önemli değil.
Öyle maalesef. Ve sayıları da artıyor. Çünkü mantıklı düşünenler çoğalmıyorlar. Bu tipler de hızla ürüyorlar.
Onlarda zerre zevk yok😂 tc dizi kalitesi Hindistan standartlarında😂
Sen bide Arap ve güney Amerika'lilari gör. Hande Ercel dizilerine tapiyorlar resmen.
Muhteşem Yüzyıl’ı ben izlememişim onlar nasıl izliyor ya😂
Hayır gitmiyor, çok kaliteli türk dizileri var.
Hayır, birkaç yabancı arkadaşım Türk dizilerini izler sohbet de etmiştik diziler hakkında dkkskfks
Genelde Arap ülkeleri izliyor. Cinselliğin az bulunması sürenin de iki saat kadar olması hoşlarına gidiyor ama tabi ki de bizim dizi sektöründe nitleikli yapım bulmak zor
Şu anda herkes başka yerden dizi izliyor, Türkler yabancı film izliyor, yabancılar da Türk filmi izliyor, bence bu çok normal.
Evet 👍🏻 Hint dizilerini tüketmişler herhalde.
Farklı algılama nedeniyle ilgilerini çekiyor sadece.
Barış Manço dizilerinde (Baba bizi eversene) onu daha çok seviyorum
Ne güzel işte dilimizi öğrenmek için izliyorlar 😃
bende yurt disi izliyorum hep onlarin ki harika geliyor. anliyorum onlari
Gururlanıyorum
Evet ne buluyorlar diyorum 😂😂
Herkes kendinde olmayanı arar 😂
Öyle birilerini tanımıyoruz..
fan sayfası açanı bile gördüm 😄
Hemde nasıl bide övmüyorlar mı 😂
Gitmiyor
Nasıl dayaniyorlar aklım almıyor
Muhteşem yüzyılsa anlarım