Sevgilim film izleyelim dedi. Açalım bi recep izleriz böhöhöh dedim. Engelledi. :/

Sevgilim film izleyelim dedi. Açalım bi recep izleriz böhöhöh dedim. Engelledi. :/
Keyifle izledim ve izlerim de. Harika olur. Tamamına gittim. Kahkahalarım salonu inletmişti🙂 Hatta şöyle ki, Beyefendiden film sonrası evlenme teklifi almıştım🤣🤣🤣 Sonrasında ne mi oldu? Karşımda yıllarca Recep İvedik taklidi yapan bir adam 😃🤣🤣🤣🤣
Yo bence değil ya ben böyle şeyleri çok saçma buluyorum ne var izlenir her şey
Sevgilimle Recep İvedik izlemeyeceksek artık kendisi sevgilim olmaz
Jsjssjsj böhöhö
Eğer iki tarafın da seyir zevkine uyuyorsa saçma bir tarafı kalmaz. Bana göre ise saçma gelir, izlenilebilecek o kadar filmlerden ilk tercihim Recep İvedik olmaz, olamaz, kesinlikle olamaz. 😀
Cevap
8Cevap
En güzel aktivite. Arada sırada sevgiliye bakıp böhöhöhöyt demek güzel
Bence saçma değil ya zevk meselesi.. Yani ortak karar ile izlenecekse sakıncası yok.. Zevkler ve renkler durumu.. Keyifli akşamlar..
Aynen öyle smell
Sevgiliyle bir şey izlenebiliyorsa, saçma :D filmden çok sevgiliyle ilgilenilir çünküsü
Niye yav sevgili olunca film izlenilmez mi
İzlenmez kendi filminizi çekersiniz 😃
😏😏😏
😅✌️
İlişkinin süresine bağlı. Daha yeni sevgili olanlar bence daha romantik şeyler izlesinler. İyice birbirine alıştıktan sonra bu tarz iğrenç komik şeyler izleyebilirler bence dkksks
Hayır niye saçma olsun hepimiz farklı bir sebepten dolayı gülüyoruz hiç kimse zaten izliyorum demiyor madem bu kadar izlemiyorum millet bu filmin her serisi nasıl bu kadar gişe rekoru kırıyor
İlk etapta Recep ivedik izlemek doğru tercih olmaz ama sevgiliyle bence gayet recep ivedik izlenir oldukça komik ve eğlenceli bence :D özellikle 4. bölümü çok güzel yani :D
Yo diil sevgilim bunu bana teklif ederse artık kocam olur
Bir kere bile izlemedim , sevmediğim tiplemelerden biridir Recep İvedik
Saçma. Tek başına bile izlemeyeceğim bir şeyi sevgilimle izlemek zaten saçmalık olur.
Seviyorsaniz neden sacma olsun? Isteyen izleyebilir. 🙂
sevgilim bu tarz filmleri izlemeyi seviyorsa bu tarz filmler beraber izlenebilir
sevilmiyorsa elbette saçma ve sıkıcı olur
Bir yanım evet diyor öteki yanım hayır.. 😄
Anlık ruh halime bağlı..
Tercih meselesi diyelim.😅 Ben sevmem.
Ama romantik değil mi? :/
Değil.🙂
Haklısın doktor hanım jsjs
Bana göre saçma sevmiyorum bu tarz film
Tek başıma bile izlemem bunu
Vizyon olay yerini terk etti.
Değil bence bazı sahneleri güldürüyor insanı
İlk üç filmi olursa neden olmasın