• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Diziler & Filmler

Sizce hayran hayran Recep Ivedik izleyen erkekten olur mu?

birsuskuncicek
birsuskuncicek Takip Et
Mentor Yaş: 29
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
49
Yapay Zekaya Sor
Mağara adamlarının izlediği tek film buymuş diyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Film
Film Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _GeceMuhafızı_
    _GeceMuhafızı_ Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

Yani insanların kişilikleri belki izledikleri seçimlerini ya da karakterlerini gösterebilir ama hangimizin içinde böyle Doğal olmak veya içimizdeki hayvansa içgüdüğü dışarı çıkarmak yok ki hani her zaman için de böyle salon beyefendisi gibi davranamazsınız bence olur seviyorsa şiddet uygulamıyorsa değer veriyorsa dürüst oluyorsa böyle şeyler hafif kalır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Bodach
    Bodach Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

İzlediğin filmler ve dinlediğin müzikler, vizyon ve kültür seviyeni belirleyen faktörlerden bir kaç tanesidir. Ve bu serinin 5'ci filminin çıkması, ülkemizde yaşanmış olan beyin ölümü vakalarının düşündüğümüzden daha yüksek olduğunu gösterir.

0
    28 Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Doğduğunuz andan itibaren maruz kaldığınız ana dilimiz Türkçeye göre "bir kaç" kelimesi birleşik yazılır, kültürlü beyefendi :)
      Aynı zamanda " 5'ci " değil " 5'inci " olmalı.
      Sevgiler , selamlar

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Öyle mi? Maruz kaldığımız dil Türkçe olduğu için Recep İvedik mi izlemek zorundayız? Belli standartlarımız olduğu için özür dilerim.

Kalitesiz ürünleri sadece Türk ürünü olduğu için fanatikçe korumaya çalışmanıza bayılıyorum. Hadi diyelim mizah sübjektifdir. Bu ülkede zekice donanımlandırılmış hiç bir komedi filmi yok sanırım? O kadar tüketebileceğimiz sanat ve film içeriği arasından Recep İvedik gibi beyni çürüten bir atığa arka çıkmak aşırı komik.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Sizin de fark edebileceğiniz gibi ben hangi filmi neden izleyip izlememeniz gerektiği hakkında bir eleştiride bulunmadım. Açıkçası bu çok da önemli bir konu değil.
      Benim değinmek istediğim nokta kültür düzeyi üzerine eleştiriler yaptığınız bir yorumda ana dilinizi kullanamamanız.
      Bu yorumu yazmama neden olan şey kültürlü olduğunu sanan sıradan bir birey olmanız da değil. Böyle bir durumda yorum yapmam da haddime olmazdı zaten.

Yani anlayacağınız üzere beni rahatsız eden şey kültürsüz olduğunuz halde kültürsüz insanları eleştirmeniz.

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar İçerik kültür üzerineyse, argüman da kültür üzerinedir. Ne demek kültürle alakası yoktur? Yapılan 2 kelime hatasının kültürle ne alakası var o zaman? Konunun dışına çıkıp, objektifteki olayı değerlendirmekten kaçınman, ne kadar alakasız olduğunu göstermeye yetiyor. Aklınca bana bir etiket koymaya çalışmışsın ama bu bile tutarlı değil.

Ve kültürlü olmadığımın aksini söyleyen biri olarak, bunu destekleyecek tek şeyin 2 kelime hatası olduğunu düşünmek epey trajik. Tipik argüman çürütme denemesi.. Mümkün olduğu kadar içerikten uzaklaş ve bahsedilen durumla alakası olmayan şeyler ortaya atmaya başla.

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar ''bu yaşıma kadar sadece bir kere tokat yedim. onda da hak etmiştim. d
      7 yaşındaydım sanırım. ailecek kahvaltı yapıyorduk. babam tam oturacakkaen altındaki sandalyeyi çekmiştim. yere düşmüştü. kalkınca bir tane geçirdi. o gün bu gündür kimseye eşek şakası yapmıyorum''

Bu cümlenin ne kadar muazzam bir şekilde inşa edildiğine değinebilir miyiz biraz? Buram buram kültür akıyor yemin ediyorum. Söylediğin her şeyi çürüttüğüme göre, çeneni kapayabilirsin.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Öncelikle belirtmek isterim ki ben Recep İvedik sevmiyor ve izlemiyorum. Ama izleyene de saygım var. Bunu izlemekten mutlu olan insanlar var ve mutlu olacakları şeyleri yapmaları onlara saygı duymamı sağlıyor.

"Kültürle alakası yoktur" derken kastettiğim şey izlenilen tek bir iyi ya da kötü filme göre kültürlü ya da kültürsüz etiketi yapıştırılamayacağıdır. Yoksa tabii ki kişinin izlediği filmlerin listesine bakılarak az çok fikir edinilebilir. Ama benim kastettiğim kesinlikle bu değil.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

"oturacakkaen" kelimesinin ortasına fazladan bir a harfi koyulmuş. Yazı yazarken yanlışlıkla yandaki tuşa basmakla bir kelimenin doğru kullanışını bilmemeyi karşılaştırıyor olamazsınız. 5'ci kelimesini yazarken yazım imla kurallarına gayet dikkat ediyor olduğunuz anlaşılıyor. Ve doğru kullanımını bilmediğiniz de aynı şekilde

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Hadi abicim, yanlış olduğunu kabul etmek zor. Bunu biliyorum. Bu yutulması acı bir gerçek. Ama işini kolaylaştırmak için, sana su bile servis ettim.. Tüm argümanın yazım kuralları üzerineydi. Ve bunu bile yüzüne vurdum.

Ve sana bir tavsiye vereyim. Saygı doğrudan sunulmaz, hak edilmesi gerekir. Sırf senin gibi insanlar yüzünden bu endüstriyi vizyonsuz, zekice işlenmemiş ve altında en ufak olumlu bir değer olmayan ürünler ele geçiriyor. Ama buna saygı duymamız gerekiyor, öyle değil mi?

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Tatlım, beni tanımıyorsun. Hakkımda en ufak şey bilmiyorsun. Ama bana kalitesiz yapımlarla vakit geçiren biriymişim ithaında bulunuyorsun.
      Ben seni yazım hatalarından vurdum çünkü hakkında sahip olduğum tek bilgi bu.
      "Sadece IMDb ilk 200'ü izleyip kültürlüyüm diye geçinen bir tipsin" de diyebilirdim. Ama senin film kültürün hakkında herhangi bir bilgiye sahip değilim.
      Yani böyle bir durumda seni ana dilinden vurmak dışındaki yolları kulansaydım sadece seni yaftalamış olacaktım. Tıpkı senin en başından beri bana yaptığın gibi

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Sabır yav.. Ulan seni analiz mi etmem gerekiyor? Söylediğin her şeyi çürüttüm. Objektif odaklı çalışıyorum ben. Bu sefer de IMBd listesinden bahsetmeye başladı. Anlaşılan yazım kuralları argümanı suya düştü. İyi ki denizciyiz, ve batı rüzgarından bize kültür esiyor.

Ulan karşıt olmak için tüm enerjini kullanıyorsun. Keşke bu tutkuyu laflarını yutmaya versen.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Söylediğim neyi çürüttün acaba. Alıntıladığın yorumumda bir tane bie yazım yanlışı yok. Neyse bu konuyu uzatmayalım da ortam iyice tatsızlaşmasın.

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar ''bie''

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Seni kırdıysam özür dilerim

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Lütfen devam et. Sazan gibi atlayıp, alakasız konularla kendini argümana dahil edenlere bayılıyorum.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Tamam peki.
      Benim yaptığım yazım yanlışlarının yanlışlıkla yan tuşlara basılarak yapıldığını sen de biliyorsun.
      " 5'ci " ve " bir kaç " kelimelerini yanlışlıkla mı hatalı yazdığını, bu kelimeleri yanlış yazmış olsan bile doğru yazılışlarını bilip bilmediğini dürüstçe söyleyebilir misin?
      Cevapladıktan sonra filmlerden konuşuruz. Ama önce bunu bir çözelim.

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Ulan herife ay peynirden yapılmıştır diyoruz sanki. Bilmiyorum arkadaşım. Çünkü bu dünyada dikkat dağınıklığı diye bir şey yoktur. Varsa da, bu bir mit ya da şehir efsanesidir. Ve ne klavyeymiş arkadaş? Az daha patlak vermene neden oluyordu.

Ve lütfen, seninle filmler hakkında konuşmak istiyorum. Belki IMDb 200 listemi kenara atıp, azıcık senin sayende kültürlenmiş olurum..

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Bunu dikkat dağınıklığına bağlaman trajikomik bir durum. Sonuçta "yazılışını bilmediğin" kelimede kesme işareti kullanmayı unutmaycak kadar dikkatlisin xd
      Bu hikayede kültürlü olduğunu iddia eden ben değilim tatlım, sensin. Benim öyle bir iddiam yok ama senin kalburüstü olduğuna inanan ama vasat ya da vasat altı biri olduğunu iddia edebilirim.
      Mesela bir soru soralım
      en beğendiğin yönetmen kim?

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Kesinlikle bilmiyorum. şu an yazılışını öğrendiğim için bir gram daha kültür doldu beynim. (Ve şuana kadar cevap verdiğin sorulardan bir ton yazım hatası çıkarabileceği umarım fark edersin. Sonuçta yazım yanlışı yapamayacak kadar dikkatli davranıyoruz hepimiz. Ama hassiktir, klavye hatası da olabilir )

Jean-Luc Godard ve Cecil B. DeMille favori yönetmenlerim. Lütfen bahset bunlardan azıcık.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Hala benim yazım yanlışıma takıyorsun. Tatlım diyorum ki BENİM ÇOK KÜLTÜRLÜ OLMAKLA İLGİLİ BİR İDDİAM YOK. BU SENİN İDDİAN

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Boş yapma, yönetmenlerimden bahset. Poser biriyim çünkü.

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Kültürlü olduğunu iddia eden bir poser olduğumun farkındayım. Ama konuşmak istediğin başka alan var mı? Sevdiğim bir ressam ya da müzisyen? Yazar? Felsefeci?

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Jean-Luc Godard filmlerini izlemedim. Cecil B. DeMille' nin on emir filmiyle aynı konuyu işleyen dekalog serisini birkaç defa izlemiştim.
      Woody Allen, Krzysztof Kieslowski ve François Truffaul de benim sevdiğim yönetmenler

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Sonuç?

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Sevdiğin yönetmenler güzel. Poşet olmadığını kanıtladın

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Woody Allen'ı kaldır, devamı kalabilir.

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

Boş biri olduğunu düşünmüştüm ama yanılmışım. Sanattan anlayan, kültürlü ve zevkli biriymişsin.
      Tüm bu yaşadığımız tatsızlıklar için özür diliyorum.

Yorumla
    • Bodach
      Bodach
      +1 yıl

@tiredSavitar Önemli değil. Ben bu tür argümanları zararsız buluyorum. Bence birçok kişi bu tür münakaşalara girişmeli. Benim gibi dik kafalı biri olduğuna sevindim. Artık aramızda bir mütareke olduğuna göre, günümüze kaldığı yerden devam edebiliriz. Başka bir gün filmler, kitaplar ve tablolar hakkında konuşmak dileğiyle..

Yorumla
    • tiredSavitar
      tiredSavitar
      +1 yıl

İyi geceler

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

19

Cevap

49

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 29,2b cevap paylaştı.

olmaz.. tamam zevkler renkler tartışılmaz derim ama bir yere kadar.. kendine saygısı olan bunu izleyip de sevdim demez ya

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    Efsane Yaş: 36 , eic 31%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hayır hiç olmaz gadası

0
    0 Yorumla
  • tiredSavitar
    tiredSavitar Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Benim var böyle bir tanıdığım. Gayet de kafa çocuk. Çevremden gözlemlediğim kadarıyla başkalarının eylemlerini yargılayan insanlar kendi hayatlarından memnun olmayan, mutsuz bireyler oluyor. Bunu bütün bir tüm topluma atfetmek ne kadar doğru orası tartışılır ama ben bu şekilde düşünüyorum.

7/24 Tinto Brass filmleri izleyen adama da saygım sonsuz, Krzysztof Kieslowski izleyene de.

1
    0 Yorumla
  • вуηαяcσѕ
    вуηαяcσѕ Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 38
    +1 yıl

Olur neden olmasın. Olmaz diyenlerin hepsi sanki oturup sanat filmini izliyor

1
    0 Yorumla
  • bateristartist
    bateristartist Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

recep ivedik filmlerini izlerim ama hayranı değilimdir
    sadece 5. filmini seviyorum o da spor temalı olduğu için
    hem o filmde pek küfür sahnesi de yok

0
    0 Yorumla
  • BiricikMinicik
    BiricikMinicik Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Olur. Hayranı değilim ama Recep İvedik'i bende izliyorum. Benden de olmaz o zaman. Zira benim en başarılı bulduğum tek Türk komedyen de Recep İvediktir.

0
    1 Yorumla
    • BiricikMinicik
      BiricikMinicik
      +1 yıl

*Şahan Gökbakar
      Recep İvedik serisi öyle akıllara kazanmış ki, adamın adı Recep İvedik kaldı iyi mi...

Yorumla
  • sierravista
    sierravista Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Şu adamı izleyip ciddi ciddi gülen kişiler var mı ya? Sevgilim bunun hayranı olsa anında soğurum ayrılırım bu ne

1
    4 Yorumla
    • Ömer0661
      Ömer0661
      +1 yıl

Sonunda benim gibi düşünen birisi sadece bel altı espiri yaparak kendini komedyen sanan birisi

Yorumla
    • sierravista
      sierravista
      +1 yıl

Şey de bunun gibi konuşanlar adlı programı sunan adam da aynı böyle

Yorumla
    • Ömer0661
      Ömer0661
      +1 yıl

Aynen öyle aşkım

Yorumla
    • Ömer0661
      Ömer0661
      +1 yıl

Pardon aşkımla karıştırdım seni

Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Yani pek hayran olunacak film değil ama komik yanları var. Bi erkeği sadece izlediği filme göre değerlendirmem

1
    0 Yorumla
  • Carlosroberto
    Carlosroberto Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Kalitesiz bir film ama izleyen erkekten olur olmaz diyemem. Sonuçta altı üstü bir film. Bir film üzerinden insanları kötüleyemem.

0
    0 Yorumla
  • anamur10
    anamur10 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 45%
    +1 yıl

eskiden çocukken saçma olan aslında komik olmayan şeylere gülerdim ama şimdiki aklımla recep ivedik bana hiç sarmıyor

0
    0 Yorumla
  • Peynirciyim
    Peynirciyim Takip Et
    Yoda Yaş: 102 , eic 99%
    +1 yıl

Tek bir bölümünü bile baştan sona izlemedim. Bunu izleyen ve gülen kişi doktora görünsün.

0
    1 Yorumla
    • birsuskuncicek
      birsuskuncicek
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • yerçekimli_karanfil
    yerçekimli_karanfil Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Benim için asla olmaz. Tarkowsky, Bergman, Kurosawa izleyecek. )))

0
    0 Yorumla
  • Thmsshlby
    Thmsshlby Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 57%
    +1 yıl

İzler, güler geçersin, filme veya filmi izleyene anlam yüklemeye gerek yok

0
    0 Yorumla
  • Zorzabaka
    Zorzabaka Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 95%
    +1 yıl

Recep İvedik'i hayran hayran izleyen bir sürü dolu insan vardır.

0
    0 Yorumla
  • Kinyas22
    Kinyas22 Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 79%
    +1 yıl

Recep İvedik izleyenden olmaz. İlla hayran olunmasina gerek yok.

0
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

bence öyle kadından da olmaz. sence olursa bilemem...

0
    0 Yorumla
  • pesimistbiriydi
    pesimistbiriydi Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl

Özür dilerim izliyorum bazen😔 ama depresyon da olduğu 2. Film favorim

0
    0 Yorumla
  • Cerberus23
    Cerberus23 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl

gülüp geçilcek bi seri sadece hayran kalmazsın bence :D

0
    0 Yorumla
  • FiqHShott
    FiqHShott Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Olur neden olmasın bende Hızlı ve öfkeli 3 tokyo drfite hayranım 😂

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Belki ibret olsun diye izliyordur :) İyi düşünmek lazım bence.

0
    0 Yorumla
  • emranlar
    emranlar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    +1 yıl

Olur izlediği değilde daha çok yaşadığı ve yaşattığı önemli

0
    0 Yorumla
  • ByBburakk
    ByBburakk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Kim diyomuş Türkiye'de gişe rekoru kırmış tek film doğrudur asgahajaja

0
    0 Yorumla
  • ibrahimc
    ibrahimc Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Biz mağara adamıyız. Git barbie izleyenleri bul.

0
    0 Yorumla
  • muhendisbey010101
    muhendisbey010101 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

O ne la oyle yurumeyi biliyor mu bari 😀😀

0
    0 Yorumla
  • Seinjerlin
    Seinjerlin Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Sadece Recep ivedik 1 ise olur bence. 😁

0
    0 Yorumla
  • IvarTheBoneless7
    IvarTheBoneless7 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Olur neden olmasın, kim demiş olmaz

0
    0 Yorumla
  • sorusormayagrldimamk
    sorusormayagrldimamk Takip Et
    Bilge Yaş: 125 , eic 100%
    +1 yıl

Olur bence ya bende izlerim onunla

0
    0 Yorumla
  • Nitro42
    Nitro42 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 99%
    +1 yıl

Bir halt olmaz içindeki öküzü görüyor orada

0
    0 Yorumla
  • ZurafaninBiri
    ZurafaninBiri Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ama komik ya sjshsh öyle demeyin. 😂

0
    0 Yorumla
  • brsdışgüç
    brsdışgüç Takip Et
    Master Yaş: 56 , eic 82%
    +1 yıl

mağara adamıymımış demekki🙄

0
    0 Yorumla
  • FigmudSreud
    FigmudSreud Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 341 cevap paylaştı.

Nikah basılır

0
    0 Yorumla
  • şahinn1
    şahinn1 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 35%
    +1 yıl

Recep İvedik izleyen den hiçbir şey olmaz 😄😄

0
    0 Yorumla
  • mutsuz_eşek
    mutsuz_eşek Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bence Recep İvedik komik.

0
    0 Yorumla
  • bunasııladam
    bunasııladam Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 34%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 334 cevap paylaştı.

Olmaz şunu izleyipte gülen var mı merak ediyorum

0
    0 Yorumla
  • kusurunabakarım
    kusurunabakarım Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Recep ivedik çakması olur ondan

0
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Olmaz yaa. Çok canım bir film.

0
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 483 cevap paylaştı.

Olmaz en azından benim yakınımda olmaz🍀🗝️❤️

0
    0 Yorumla
  • Aserehehadejetejebe
    Aserehehadejetejebe Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 349 cevap paylaştı.

Hala izlerken gülerim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tabii ki, kült bir film serisi

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Olur neden olmasın

0
    0 Yorumla
  • Sinan_ist
    Sinan_ist Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

İlk filmleri güzeldi sonradan bozdu

0
    0 Yorumla
  • Sonasık24
    Sonasık24 Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 359 cevap paylaştı.

İlk 3 filmini izledim diğerlerini izlemedim.

0
    0 Yorumla
  • batyurpq
    batyurpq Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Olur ben izliyorum ve hayranıyla

0
    0 Yorumla
  • relaxed77
    relaxed77 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

fsafsafsa komedi izlemesin mi adam

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Olmaz asla.

0
    0 Yorumla
  • Yıloooo
    Yıloooo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Ahahahahaha trolldür eğlenceli olur ajdhs

0
    0 Yorumla
  • Halil_Oz
    Halil_Oz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 67%
    +1 yıl

Hahaha olmaz

0
    0 Yorumla
  • cemo17
    cemo17 Takip Et
    Bilge Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • Aliasing26
    Aliasing26 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 98%
    +1 yıl

Olmaz bence 😄

0
    0 Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 97%
    +1 yıl
    Diziler & Filmler konusunda 1,4b cevap paylaştı.

neden olmasın ki

0
    0 Yorumla
  • İstanbullubeyyyy3452
    İstanbullubeyyyy3452 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl

İğrenç komedi 🤬

0
    0 Yorumla
  • Theseussz
    Theseussz Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 84%
    +1 yıl

Çok iyi olur

0
    0 Yorumla
  • NedenBen17
    NedenBen17 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 38
    +1 yıl

Arog da güzel olurdu

0
    2 Yorumla
    • 06Sincap06
      06Sincap06
      +1 yıl

Arog efsanedir 😂😂

Yorumla
    • NedenBen17
      NedenBen17
      +1 yıl

Evet 😂😂

Yorumla
  • TuranTrk
    TuranTrk Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 93%
    +1 yıl

Olmaz

0
    0 Yorumla
  • Whitecruz1
    Whitecruz1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 76%
    +1 yıl

Olmaz aslaa

0
    0 Yorumla
  • faşoağadiyin27
    faşoağadiyin27 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Olur hemde çok güzel olur

0
    0 Yorumla
  • ag1979
    ag1979 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 84%
    +1 yıl

Hayvan olur anca

0
    0 Yorumla
  • Marianaa009
    Marianaa009 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    +1 yıl

Olur hatta beraber izlersiniz süper

0
    0 Yorumla
  • ibrahim__barannn
    ibrahim__barannn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Olmaz 😅

0
    0 Yorumla
  • 000000007
    000000007 Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 97%
    +1 yıl

Olmaz.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diziler & Filmler > Sorular > Sizce hayran hayran Recep Ivedik izleyen erkekten olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Recep İvedik izleyen birisiyle sevgili olur musunuz? 74 cevap verildi
Recep İvedik'i seviyor musunuz? 9 cevap verildi
Recep İvedik filmlerini öven insandan sevgili olur mu? 64 cevap verildi
Recep İvedik sever misiniz? 9 cevap verildi
Recep İvedik sever misiniz? 52 cevap verildi
Recep İvedik Sever Misiniz? 9 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sırf iyi anlaşıyorsun diye sevgili olur muydun?
  • Dans etmek yaşlanmayı önler mi?
  • Hadise mi daha güzel yoksa Aleyna Tilki mi?
  • Size bir iyi bir kötü davranan o burç hangisi?
  • Külden doğan ateşe mi aittir?
  • Ben dengesiz biriyim galiba ama beni seven böyle sevsin tamam mı?
  • An'da kalmak istediğiniz bir zaman var mı?
  • Ne kadar sakarsınız?
  • Sonunda kimseden beklentinizin olmadığı o evreye gelebildiniz mi? ?
  • Poğaça sever misiniz, en çok hangi içli poğaçayı seversiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨