Diziler & Filmler Recep İvedik'i seviyor musunuz? Famfatalbasak Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor EVET SEVİYORUM HAYIR SEVMİYORUM Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Recep İvedik'i seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BoğaçToprak Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Türkiye sadece Recep'ten mi ibaret, yok mu başka bulacağı bir karakter? Her filmde aynı giyim, aynı replik ve millet nasıl gidip benzer-aynı şeyleri seyrediyor gerçekten anlamıyorum😏 0 0 Yorumla
Learnedman Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şahan iyi ama Recep ivedik karakteri hoş değil... umarım gençler örnek almaz... 0 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Tek bi huyunu seviyorum. Sinema da olsa belaltı küfürlere denk gelmedim 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Seviyorum, beni güldürüyor. Hatta serilerini açıp açıp izlemişliğim var. 0 1 Yorumla Famfatalbasak +1 yıl ben de aynı fikirdeyim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Türkiye sadece Recep'ten mi ibaret, yok mu başka bulacağı bir karakter? Her filmde aynı giyim, aynı replik ve millet nasıl gidip benzer-aynı şeyleri seyrediyor gerçekten anlamıyorum😏
Şahan iyi ama Recep ivedik karakteri hoş değil... umarım gençler örnek almaz...
Tek bi huyunu seviyorum. Sinema da olsa belaltı küfürlere denk gelmedim
Seviyorum, beni güldürüyor. Hatta serilerini açıp açıp izlemişliğim var.
ben de aynı fikirdeyim
Bu ülkenin IQ'su na göre film yapıyor 😆
siyasete karıştığı için sevmiyorum
2 ve 3 güzeldi bi parça
Hayır gegirip osuran adam güldürmez
Evet