Gündem Ekrem İmamoğlu'nu seviyor musunuz? charliesgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sevmiyorum ama aşırı sakin ses tonu ve konuşma şekli hoşuma gidiyor khfgjjgggg Ekrem İmamoğlu'nu seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Gündem konusunda 26,5b cevap paylaştı. Diğerlerine göre iyi 0 1 Yorumla charliesgirl +1 yıl Diğerleri?
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Sevmiyorum. Tarzı konuşması sinirlenmesini çokça benzettiğin cb ile aynı üslüba hakın olduğunu düşünüyorum 0 2 Yorumla charliesgirl +1 yıl Benzettiğimi nereden çıkardın? Kimse reise benzemez Yorumla Godlike_Ruler_ +1 yıl Senin için demedim…kendi fikrimi yazdım. Yorumla
faydali_bilgin_16_08 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Çok sinsi sevmiyorum ama secildiyse saygı duymak zorundayım 1 4 Yorumla charliesgirl +1 yıl Keşke başka seçilenlere de saygı duyulsa, özellikle de her seçimde seçilenlere Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Ben Erdoğanciyim Yorumla charliesgirl +1 yıl İşte bu!💪 Yorumla faydali_bilgin_16_08 +1 yıl Eyvallah Yorumla
bilgeliksevgisi Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Cehapelilerin hiçbirini sevmem 3 2 Yorumla bilgeliksevgisi +1 yıl Ama senin hatırına soruyu beğendim Yorumla charliesgirl +1 yıl 😘 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Diğerlerine göre iyi
Diğerleri?
Sevmiyorum. Tarzı konuşması sinirlenmesini çokça benzettiğin cb ile aynı üslüba hakın olduğunu düşünüyorum
Benzettiğimi nereden çıkardın? Kimse reise benzemez
Senin için demedim…kendi fikrimi yazdım.
Çok sinsi sevmiyorum ama secildiyse saygı duymak zorundayım
Keşke başka seçilenlere de saygı duyulsa, özellikle de her seçimde seçilenlere
Ben Erdoğanciyim
İşte bu!💪
Eyvallah
Cehapelilerin hiçbirini sevmem
Ama senin hatırına soruyu beğendim
😘
seviyorum
Hayir
Sevmiyorum