İzlese bile benimsemiş, hayatına yansıtmış olmasın. Sinema hatırına izlemekle karaktere gönül verip izlemek farklı şeyler. Aynı görüşte olalım, sorun olmaz. İzliyor ama sevmiyor olsun, benim birtanem😂😂
Ben sadece bazı sahnelerini izledim, mesela yoga sahnesi bence komikti. Herkesin mizah ve komedi anlayışı aynı olmaz. Ayrıca izlemesi, bu tarz davranışları sosyal veya kişisel hayatına yansıttığını da göstermez. Yansıtmasa iyi olur tabi ki.😅
Yani Recep İvedik izleyince ne olur ki? İnsanlar ne kaybediyor? Ya da izlemedi diye ne kazanıyor. Ya şu ben şunu izlemiyorum deyip cool takılanlara ayrı tav oluyorum. Bırakın artık insanları izlediklerine göre ya da okuduklarına göre ayırmayı. Yani sen olmazsın ama ben olurum. Ben böyle ayrım yapmam.
Ben bazı insanların kendini diğerlerinden üstün görüp kültürlü gibi gözükme tavrına bayılıyorum. Hayatımda okuduğum kitabın sayısını bilmiyorum keza okuduğum bölüm vs de iyi ve aynı benim gibi olan arkadaşlarımlada izlediğim serilerden birisidir Recep İvedik.
Nedense ülkemizde sık sık bu seri eleştiriliyor. Recep İvedik filmini eleştirenlerin genel eleştirisi neymiş küfür ediyormuş bak sen şu işe sanki ülkemizde insanlar hiç küfür etmiyorlar herkes Polyana. Ben Cem Yılmaz filmlerini ve stand-up larını da izleyen, seven kişilerden birisiyim örneğin o da çok fazla bel altı espriler yapıyor.
İnsanların espri anlayışı birbirinden farklı olabilir ve kimse espri anlayışından dolayı hor görülemez. Şahan Gökbakar'a gülen insan da Cem Yılmaz'a veya Tolga Çevik'e gülen insan da benim kabulümdür sırf bu kişilerin yarattığı bazı karakterlers gülüyor diye ayrım yapmam, küçük görmem.
Ben de izliyorum ve bunda bir sakınca görmüyorum. orada mizahi bir sanat var, emek verilerek yazılıp üzerine düşünülmüş bir eserler dizisi var. Kalite diye bağırıp ta ortaya bir icraat koyamayan nice kesim vakti zamanında Recep İvedik serilerini çok avam buldu. Bu yetmez gibi onları izleyen kesimi ‘cahil halk sanattan ne anlar ki’ ‘bunların gülebileceği, zekâsının yettiği tek yapıtlar bunlardır’ dendi. Şöyle durup bakıyorum da bunları söyleyenlerin hiç birinin de ortaya koymuş bir başarısı ya da kendilerini iyi gösteren hiç bir kimlikleri yok. Demek ki neymiş boş yapmamak gerekmiş.
@YavrummmBabanNereli iltifat etmedim ki. olanı yazdım ben hurafelere efsanelere inanmam. bilgilerim yorumlarım akla bilime uygun olur. bu nedenle beğenenler de doğal olarak akıllı insanlardır. bilme aykırı olan şeyleri beğenenlerin durumu da malum ne deyim.
Bir filme kitaba diziye göre karar verilecek bir durum değil sevgi saygı kişilik karakter bunlar ne kadar izlediklerini sekillendirsede tamamen evlenmem diyeceğim düzeyde asla değil.
Bence saçma bi değerlendirme hatta ne alaka Şöyle düşünelim adam veya kadın 4/4 luk her yönden muhabbet arası sordun sen hic ivedik izledin mi? Evet He o zaman hoşcakal 😂😂😂😂
İsterse Pepe izlesin sorun ne izlediğinde değil izlediklerinden nasıl etkilendiğinde, gidip Recep İvedik gibi saçma sapan hareketler yapmıyorsa bir sorun yok bence
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Herkesin sevdiği bir tipleme olabilir, önemli olan karaktere yansıtmamak..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Niye Recep İvedik i izledin begenmedin başkasının izleyip beğenmesi mi battı