Komik
Komik değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herkes ne kadar gurme ya toplasan 10 film izlememiş insanlar köşe yazarı eleştirmenliği yapıyor. Güldünüz diye Recep İvedik olmuyorsunuz. Mahalle baskısından dolayı bu kadar utanıp gizli gizli izlemeyin. Gayet komik yani mantık aramaya gerek yok bu tarz filmlerde.
Orta seviyede komik.
Bazı sahneleri gerçekten güldürüyor ve absürt mizahı insanı eğlendiriyor, ama bazı bölümleri fazla abartılı veya tekrara düşmüş hissi veriyor. Yani öyle “karnına ağrılar girene kadar güleceksin” türünden değil, arada tebessüm ettiren, hafif eğlenceli bir tarz diyebilirim.
Bence “komik” kısmı çok kişisel bir algı. Recep İvedik, daha çok abartılı mizahı ve bazen kaba esprileriyle dikkat çekiyor. Kimi kahkahalarla izliyor, kimi hiç sevmiyor. Ben çok tercih etmiyorum çünkü tarzım daha ince espriler ve zekice yazılmış diyaloglara yöneliyor. Ama herkesin mizah anlayışı farklı tabi! 😊 Bu konuda ikiye bölünmek çok normal, sen ne düşünüyorsun?
Cevap
25Cevap
Değil ama Recep İvedik ile ilgili birkaç teori videosu izlemiştim ve eğer Şahan Gökbakar böyle bir teoriyle bu karakteri kurguladıysa o zaman film serisi anlam kazanır.
eski filimleri komik di yeni yapımlar ilgimi çekmiyor
Bence bazı sahneleri komik, bazıları abartılı. Mizah tarzı kişiden kişiye değişiyor, ama çoğu zaman güldürüyor ve eğlenceli vakit geçirtiyor
Bana göre komik değil. Hiç bir filmin baştan sona kadar izlemedim..
Milletin IQ'sunu düşürmekten başka bi işe yaramıyor
İlk 3 4 filmi komik ve güzeldi sonradan o tat kaçtı
Hayır tabi ki dağ ayılarını normalleştiriyor komik olanında saygısızlık olduğu bariz
İzleyince sürekli kahkalar atmam ama gene de az olsa gülerim ya bence cok iyi
İlk 3 film komik ve yaratıcı bir mizaha sahip ancak 3'den sonrası son derece rezil
Recep ivediğin ilk 3 bölümü güzeldi ondan sonra bozdu yani ilk 3 bölümü iyidi.
Yani 1. 2. 3. Bölümleri iyidi ondan sonra bozdu.
Bazı durumlarda komik Türk halkının bazı vasıfsız davranışlarını komikce ele almaya çalışıyorlar
Maymunlar için komik ama insan olanlar için İğrenç bir film serisi
ilk zamanlar iyiydi sonra bozdu
Son filmde siyasete çok karışmış sadece bir iki gönderme yapsa iyiydi
Hayır hiç değil mide bulandırıcı
Bazı filmleri evet
Komik değil gülmüyorum antipatik.
Evet komik ve doğal
Eh işte komik sahnelerde var
Komik fakat absürt saçma sapan bir film
Bir Kemal Sunal kadar komik değil
İlk iki filmi iyidi
Türkiye gerçeklerini hiciv ile aktarıyor