Hande Erçel günümüzün en popüler kadın oyuncusu bence. Sizce en dizileri hangileri?

Hande Erçel günümüzün en popüler kadın oyuncusu bence. Sizce en dizileri hangileri?
Merhaba,
Günümüzde en çok takipçi sayısına da sahip ünlü oyunculardan olan Hande Erçel 2013 yılında başladığı dizi kariyerine kısacık zamanda 10 dizi sığdırmıştır. Sırayla listemize bir göz atalım.

2020-2021 yılları arasında Fox Tv'de yayınlanan bu dizide Hande Erçelle Kerem Bürsin başrolü paylaşıyor. Hande Erçel burada Eda Yıldız Bolat rolünde karmışıza çıkıyor.

2019 yılında TRT 1 ekranlarında meydana gelen polisiye tadında güzel ve farklı bir dizi olan Halka yayın hayatına sadece 1 yıl devam etti. Hande Erçel burada başrol olarak Müjde Akay karakterini canlandırdı.

2016-2017 sezonunda Show Tv'de yayınlanan bu dizide Hande Erçel'in başrol arkadaşı yakışıklı oyuncu Burak Deniz olmuştur. Dizi ikili arasındaki aşkı romantik komedi tadında anlatmıştır.

Hande Erçel'in ilk başrolü oynadığı dizi olan Güneşin Kızları Kanal D ekranlarında 2015 - 2016 yılları arasında yayınlanmıştır. Canlandırdığı karakterin ismi de Selin Yılmaz Mertoğlu'dur.

2017-2018 yılları arasında yayınlanan ve 20. bölümde ekranlara veda eden bu dizi Star Tv'de yayınlanmıştır. Dizide baş rol arkadaşı Tolgahan Sayışman'dır. Hande Erçel' in canlandırdığı Hazal karakterinin psikolojik anlamda yaşadığı zorluklar ve yeni aşkı arasındaki durumu konu alır.

Hande Erçel'in 2019 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizisi sadece 1 sezon 6 bölüm sürmüştür. Azize Günay karakterine canlandıran Erçel'e bu dizide ünlü oyuncu Buğra Gülsoy eşlik etmektedir.

2014 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan bu dizide Hande Erçel küçük bir rol almıştır. İçi içine sığmayan bir karakteri canlandıran Hande Erçel'in oynadığı karakterin adı da Selen Karahanlı'dır.

2014 yılında Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayan bu dizi, üniversiteyi kazanamayan bir grup gencin oluşturduğu hayali üniversite ortamındaki gençlik maceralarını konu edinmektedir. Hande Erçel burada Meryem rolüyle karşımıza çıkıyor.

Berrak Dikkaya karakteriyle karşımıza çıkan Erçel'in oynadığı bilinen ilk dizidir. 2013 yılında ATV ekranlarında oynayan bu dizide Berrak karakterinin hüzünlü hikayesinde yan rolde görülmüştür.

2013 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizide Erçel Zahide isimli karakteri canlandırıyor. Bir öğretmen ve onun maceraperest öğrencisinin hikayesini işleyen bu dizinin edebiyatımızda da çok önemli bir yere sahip olan kitabı bulunmaktadır.
24 Kasım 1993 yılında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde dünyaya gelen Hande ERÇEL Mimar Sinan Üniversitesi Geleneksel Türk Sanatları bölümünde eğitim almıştır. 2012 yılında Azerbaycan'da düzenlenen güzellik yarışmasında 2. seçilmiştir. Ancak kariyerine oyuncu olarak devam etmiştir.
Hande ERÇEL sosyal medyada en çok takipçili hesaba sahip ünlülerden biridir ve reklam firmalarının da aranan isimlerinden birisidir.
Cevap
8Cevap
Aşk laftan anlamaz
Oyunculuk zor bir daldır. Analiz etmen gerek, role inanman, kendini kaptırman, nasıl göründüğün konusunda kaygıya girmemen gerek. Bu tür kalıpları aştığın zaman iyi bir oyuncu olursun.
Hazal kaya, Hande Erçel vs bence kameralara oynayan kişiler. İnanmadığın bir şeyden hem sıkılırsın, hem de karşı tarafa inandıramazsın.
O yüzden büyük oyunculara saygım sonsuz. Gerçekten oynayan kişinin psikolojisini analiz ediyorsun, ezber yapıyorsun. Ben tiyatro kursuna gittim. Hoca bana "ezberi düşündüğün için oyuna kendini veremiyorsun" demişti. O yüzden az çok deneyimlemiş biri olarak bütün bunları harmanlamak gerçekten zor.
Model olan kişileri mutlaka oyuncu yapmaya çalışıyorlar. Olmuyorsa olmuyordur. Herkes her işte başarılı olacak diye bir kural yok ki.
İzlemedim ama çevremdekiler Halkayı çok beğeniyordu diğerleri zaten yaz dizisi tadında ve hep aynı saçma şeyler bana göre
Hande Erçel çok güzel birisi ancak oynadığı diziler hep boş şeyler oluyor
bu kızın 50 mıdye yedıgını duydugum gun dizi izlemeyi bıraktım 50 mıdye nedır abıxd xd
hiç bi dizisini izlemedim çok şükür sadece sahnelerini görmüştüm aşırı yapmacıktı
Zengin erkek fakir kız dizilerinin vazgeçilmezi hiçbir dizisini izlemedim 😒
Oyunculuğu iyi değil. Nasıl bu kadar ünlü yaptılar hiç anlamadım. Özür dileeim ama bana göre gerçekten oynayamıyor.
Oyunculuğunu pek beğenmiyorum.
Oyunculuğu zayıf ama fiziği mükemmel
Halka ve güneşin kızları
Güneşin Kızlarında iyiydi sanki.
Bu kızdan nefret ediyorum
Aşk laftan anlamaz 💖
Hande Erçel’i beğeniyorum fakat dizi izlemiyorum
Sen çal kapımı
güneşin kızları bence
İyi bir dizisini görmedim henüz
Aşk laftan anlamaz
hepsi boşş