Son dönemin popüler oyuncuları Hande Erçel ve Demet Özdemir oyunculuklarıyla karşılaştırıldı. Demet Özdemir yeni projesinde Hande Erçel'in eski partneri Kerem Bursin ile başrolü paylaşacak.
Hande Erçel ve Demet Özdemir oyunculuklarıyla karşılaştırıldı! Favoriniz hangi yıldız?
sıradan dizi oyuncuları olan güzel kadınlar. bu kadar. güzellikleriyle buradalar. masumlar apartmanında ezgi mola ve bir kız daha var. onlar oyuncu mesela bence.. karakter oyunculuğu yapabiliyorlar. bu iki kızı bu seviyede görmüyorum. ki zaten rol aldıkları yapımlar da belli..
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İlk Önce Şunu Söyleyim Hande Erçel Or Kasardan Pek Bi Farkı yok Giydikleri Hareketleri Bence o İşe girsin çok para Kazanır Sadece Yatacaksin sözüm sadece handeye değil Orasını burasını açan gösteren Kızlara Sesleniyorum Tamam Madem böyle rahat ediyorsunuz Sizin için ahlak önemli değil tamam işte yatmak da normal gelir Paralar kazanırsınız fena mı Çünkü utanma yok ya Hani Ben Açık giyinmeye bir şey Demiyorum Aslında Benim kızdığım Nokta Mahrem yerlerini Açanlara atıyorum Göğsünü gösteriyor aşırı fazla kısa etek giyiyor bacak arası görünüyor buna kızıyorum Böyle özgürlük olmaz özgürlük edep dışına çıkılmadigi sürece Serbesttir
Oyunculukları of of değil ama sadece ikisi karşılaştırılacaksa Demet daha iyi elbette... ikisinin de boş bakışları ve devamlı fakir saf masum kız rolünü oynamaları beni çok irite ediyor