Sosyal medyada an itibarı ile gündem konusu Hande Erçel👀 Bir kesim Handenin çok güzel olduğunu savunurken, bir diğer kesim ise Türkiyede çok daha güzel oyuncular olduğunu savunuyor.
Sizce Hande Erçel güzel mi?
Ben çok beğeniyorum. Oyuncu çoğu isim; Serenay Sarıkaya, Beren saat, Tuğba Büyüküstün çok güzel olabilirler ama Hande bana bambaşka geliyor ya. Kıyafet ve makyajla şekil alıyor resmen🤭
Selamlar hanımefendi, ben Hande Erçel'i hiç beğenmiyorum yani ünlü ama gerçekten yolda gorsem gidip resim çektirip dönüp bakmam bile. Oyunculuğunda basarli değil zaten başladığı hicbi dızi tutmadı.
Tabi ki yaz geliyor. Zengin bir boyfriend bulup anama beni evermesini dilicem. Aslında tanıştığımız bu hoşaf ağızlı çocuktan nefret ediyorum. Ama kameralara sahte gülücükler saçıp pussylerimizi sallayarak simli aşk sözcükleri kullanacağız. Reytingler biraz artınca yazlığa gidip paralarla Victoria Secret mayoları alıp denizde yüzüp kameramanlara " haberim yokmuş gibi çek pussy! " diyeceğiz. Çünkü bu bir Türk dizisi lanet olası.
Aşırı itici biri. Oyunculuğu da rezalet. Güneşin kızların da severdim sonradan soğudum. Oyunculuğu iyi olmayıp sırf dış görünüşü için ünlü olan kişileri sevmiyorum.
kisiligini asla bilemem ama ne oyunculugu ne gorunusu iyi degil bence ozellikle oyunculugu cok kotu bence gorunusu de iyi degil dediysem sadece ozel degil , yani normal kiz iste abartmaya gerek yk
hande çok tatlı biri hande ile ortak arkadaşımız var kendi doğum gününde arkadaşımı da beni de çağırmıştı doğum gününe deli oluyor misafirlere asla itici değil