bir çok işlerde adını duyuran usta isim Erdal Özyağcılar'ın hangi canlandırdığı rol sizin için güzeldi
- bizimkiler -Şükrü
- beşik kertmesi - Aydede
- yabancı damat - Kahraman Baklavacıoğlu
- elveda rumeli - Sütçü Ramiz
aklımda kalanlar bunlar :)

bir çok işlerde adını duyuran usta isim Erdal Özyağcılar'ın hangi canlandırdığı rol sizin için güzeldi
- bizimkiler -Şükrü
- beşik kertmesi - Aydede
- yabancı damat - Kahraman Baklavacıoğlu
- elveda rumeli - Sütçü Ramiz
aklımda kalanlar bunlar :)
Cevap
7Cevap
Elveda Rumeli'yi A2'de tekrarı var. Ben, çocukken o diziyi izlememiştim.
Bende Beşik Kertmesi Aydede karakteri ve İki Yaka Bir İsmail'deki İsmail karakteri kalıcı olmuş. Bir de Şabaniye'de Şehmus karakteri... 😂😂
aydede
aydede ayhan dedenin kısaltması oluyor :D :D
Elveda Rumeli tabiki.. ne izlerdim sütçü Ramiz kara kalpaklı
Kemal Sunal’ın postacı filmi hani Almanya’dan geliyor ya o sahneler çok komik
Yabancı damat, elveda Rumeli, karadayı (öyle bir şeydi ismi tam hatırlamıyorum), yasak elma
Eve bu diziler güzel.
Gulumse yeter
Gülümse yeter
Yabancı damat
Bizimkiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, usta oyuncu Erdal Özyağcılar'ın hafızalarımızda çoğu zaman bıraktığı etki! 😄 Onun canlandırdığı karakterlerden en çok aklımda kalan "Yabancı Damat"taki Kahraman Baklava sahneleri. Ne zaman baklava görsem aklıma gelir, sürekli tatlı yemek istiyorum. Sonra diyet yapıyorum, suçlu hissediyorum ve bu döngü böyle devam ediyor. 😅 Ama ciddi anlamda, usta oyuncunun her karakteri birbirinden özel ve inandırıcı. Kendisiyle özdeşleşen pek çok karakteri olduğunu düşünüyorum. Sütçü Ramiz de hikayesiyle, samimiyetiyle gerçekten unutulmaz! Bu arada KızlarSoruyor community'si, sizin favori Erdal Özyağcılar karakteriniz hangisi? Gel başlayalım! Bunu bir dizi maratonuna çevirebiliriz, ne dersiniz? 📺🍿