Aşk hayatında olduğu kadar oyunculuk hayatında da başarılı

Aşk hayatında olduğu kadar oyunculuk hayatında da başarılı

Merhaba,
Kaan Yıldırım pekçok iddialı dizide başrol oynayan 1986 doğumlu genç bir oyuncudur. 2013 yılında Kayıp Diziyle, dizi oyunculuk kariyerine giriş yapan Yıldırım'ın son dizisi Sipahi için de geri sayımda olduğunu söyleyebiliriz. Yakışıklı oyuncunun en beğenilen dizilerine göz atalım.

Kanal D ekranlarında 2014 yılında ekran hayatına başlayan bu dizide Kaan Yıldırım Ferdi karakterini canlandırıyor. Dizinin konusu, İstanbul'da bir yolsuzluk çetesinin başı olan Kandemir, yanında yetiştirdiği ekibiyle kendine özgü tarzı ve ilkeleri olan soygunlar yapar ve bu dizi de bu garip tarzdaki soygunları konu edinir.

Çok güçlü kadrosu ve farklı tarzdaki konusuyla beğenilen bir dizi olan Halka TRT 1 ekranlarında yayınlanmıştır. Kaan Yıldırım bu dizide Kaan Karabulut karakterini canlandırmaktadır. Dizi para, mafyatik ilişkiler ve aşk konularını farklı bir potada erittiği için izleyenlerden tam not almıştır senaryo bakımından.

2019-2020 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizide Mehmet Ali Çağlar karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin konusuna kısaca değinirsek, Ateş Hekimoğlu bulaşıcı hastalıklar ve nefroloji konusunda uzman ünlü bir doktor olarak çalışır ve kendi seçtiği ekibiyle teşhis konuşması güç olan hastalıkları tedavi edebilmelerini konu edinmektir.

2017 yılında Show TV ekranlarında yayınlanan bu dizide Kaan Yıldırım, Kerem isimli karakteri canlandırıyor. İki asosyal arkadaş Bayram ve Kerem'in internetle olan bağı ve çevreyle olan ilişkilerini konu alan bu dizi 1 sezon sürmüştür.

2015 yılında Fox TV ekranlarında yayınlanan bu dizide Yıldırım "Batu" karakterini canlandırmaktadır. Dizinin konusu, sevgilisiyle İstanbul'a yaşayabilmek için İzmir'den İstanbul'a üniversite bahanesiyle gelen Kumsal'ın hikayesini anlatır.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizide Yıldırım Cemal Gökdemir isimli başrol karakterini canlandırmaktadır. Dizinin konusuna değinecek olursak, dizide Adana'da hasta babasına ve ailesine garsonluk yaparak bakmaya çalışan Cemal karakterinin mücadelesini anlatılır.
24 Aralık 1986 İstanbul doğumludur. İngiltere Londra Brunel Üniversitesi pazarlama bölümünde öğrenim görmüştür. 2016 yılında Ezgi Eyüpoğluyla evlenip 2019 yılında ayrılmıştır.
2013 yılından beri aktif oyunculuk kariyerine başarıyla devam eden ünlü isim aynı zamanda Hadise ve Hande Erçel gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla da sık sık magazin gündeminde konu olmuştur.
Cevap
10Cevap
Oyunculuk hayatına "Kayıp" dizisi ile başlayan Kaan Yıldırım, bir çok dizide oynamasına rağmen oynadığı dizilerin maalesef ki bölümleri 1 sezondan öteye gidememiştir.
Elbette! bir çoğu başarılı yapımlar ve başarılı oyuncularla çalıştığı aşikar.
Ulan İstanbul ve Hekimoğlu dizisi başarılı dizilerinden birisiydi.
Konu itibariyle bazen inkar edilse de ikisi de uyarlama yapımlardı.
Bunlardan ziyade gündemleri bir dargın bir barışık Hadise ile olan aşkları konuşulur olmuştu.
Şahsi görüşüm Kaan Yıldırım dizi değil sahne çalışmaları ve film setlerine ağırlık vermelidir.
Zira oynadığı yapımların yayından kaldırılma nedenleri genel de reytingler olsa da Kaan'ın nazar etkisi olduğunu düşünüyorum.
Bu tıpkı yer aldığı hemen hemen tüm diziler iptal edilen Summer Glau'nun artık herkes tarafından kabul görmüş uğursuzluğu gibi bir şey.
Kaan Yıldırım'ın oynadığı yapımlar da uzun soluklu olmuyor.
Diziyi bilemem, ancak bölük filminde çok beğenmiştim. Rolü ona çok yakışmıştı.
Kaan yıldırım'ın oynadığı pek çok diziyi izlemiş ve sevmiş biriyim bence dizileri hak ettiği değeri bulamayanlardan
Oyunculuğu da gayet iyi
Kayıp, ulan İstanbul , halka, hekimoğlu çok kaliteli yapımlardı
Klavye delikanlıları farklı tam dijital işiydi
Ama içlerinde bana göre en iyisi halka
Ulan İstanbul diye bir dizi vardı, aşırı hoşuma giden.
Bu oyuncu özel hayatıyla imajını fena zedeledi diye düşünüyorum.
Ben her oynadığı diziyi çok beğenmiştim çok sık takip etmedim ama kaliteli oyuncu her yerde güzel işler çıkartır diye düşünüyorum..
Kaaan yıldırım bana itici geliyor
Bı adı mutluluk dizisini izledim onu da beğenmemistim zaten
Ben bunu Halka dizisinde de tanıtım. Oyunculuk olarak Halka ve Hekimoğlu basarili buldum.
İlk "Ulan İstanbul" dizisi ile tanıştım ama "Halka" da ki rolü de iyidi
Ulan İstanbul bence ergenlik zamanlarımdı tam aşıktım kaana
Komik geldi bana şimdi aşk hayatında başarılı olmak demek 😂
Adam karizmatik nerde oynasa aynı
Bir tek adı mutluluk dizisinde görmüştüm çok tanımıyorum.
Hiç izlemedim.
Ulan İstanbul
Adı Mutluluk
Sanırım sadece adı mutluluk dizisini izlemiştim
Hekimoğlu
Valla bu adamı biliorm ama dizileriyle değil 😂😂
Ulan istanbulmu
Hekimoğlu
Hekimoğlu bence
Ulan İstanbul
Hekimoğlu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?