Çukur dizisinde izlemiştim en son, bence çok iyi işinde. En sevdiğin dizileri hangileri?

Çukur dizisinde izlemiştim en son, bence çok iyi işinde. En sevdiğin dizileri hangileri?
Merhaba,
Hazal Subaşı hem sanal platformlarda hem de TV'lerde sıklıkla görmeye başladığımız başarılı kadın oyuncular arasında yer almaktadır. Bu yazımızda oynadığı dizilerden bahsedeceğiz.

TRT 1 ve Star TV ekranlarında 2016-2018 yılları arasında yayınlanan bu dizi formalite bir evlilik yapan holding varisi Ömer ve Zehra'nın başından geçenleri konu alıyor.
Hazal bu dizide Zehra Kaya karakteriyle karşımıza çıkıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan bu dizi 2018 yılında ekranlara geldi. Hazal Subaşı burada Elif Özkan karakteriyle karşımıza çıkıyor.
Film, 3 başrol oyuncusu olan Yılmaz, Derya ve Elif'in dram dolu hikayesini anlatıyor.

Habde Subaşı, TRT 1 ekranlarında ilginç konusuyla dikkat çeken bir yapım olan Halka adlı filmde Bahar Berkes rolünü canlandırdı. Dizi, iki genç ve ayrı dünyadan olan adamın, mafya, entrika ve parayla birleşmiş yaşantısını konu ediniyor.

TRT 1 de yer alan ve hakem devam etmekte olan bu dizide Subaşı Dr Leyla Erpek karakteriyle karşımıza çıkıyor. Film kısaca özetleyecek olursak babasının vefatından sonra Dr olmaya karar veren Ömer ve ünlü bir cerrah olan Ali'nin şehre uzak bir yerde yaşadıklarını konu alıyor.

İstanbul'a meydana gelen bir saldırıda yaşamını yitiren Sinem karakteri ve Sinem karakterini kaybettikten sonra gerçek ve hayal arasında bocalamaya başlayan Sinan karakterinin hikayesini konu almaktadır.
Bu dizi Gain isimli bir platformda yayınlanmaktadır ve 2022 yapımıdır.
Hazal Subaşı 2 Mayıs 1995 yılında İzmir'e dünyaya gelmiştir. 2015 yılında Miss Turkey isimli yarışmaya katılıp 3. olmuştur.
Saha sonra karakterine oyuncu olarak devam etmeye karar veren Subaşı İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde eğitim görmüştür.
Cevap
6Cevap
Kasaba Doktoru dizisinde gördüm, böyle itici bir oyuncu görmedim dedim.
Belki de rolünden dolayı sevemedim. Ondan da itici gelmiş olabilir.
Bence kesinlikle çukur. Ben sadece o dizi de gördüm onu ama eminim diğer dizilerde de çok iyidir diye düşünüyorum.
Pek izlemedim kendisini o yüzden bir fikrim yok.
Günlük dizide oynamıştı ilk arkadaşımın rol arkadaşıydı 🤪
sanirim kasaba doktoru diye bi dizide oynuyo hâlâ cikmadiysa bi bolum izlemistim ve guzeldi
Hiçbir dizisini izlemedim maalesef.
Çukurda gördüm sadece
bu kadın çok itici ya
Oynadığı dizileri pek bilmiyorum
Çukurr🤩
Hic biri bence
Çukur
Kasaba Doktoru 💕
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?