Burcu Biricik'e bayılmayan tek bi insan evladı yoktur bence. En beğendiğiniz dizileri hangileri?

Burcu Biricik'e bayılmayan tek bi insan evladı yoktur bence. En beğendiğiniz dizileri hangileri?

Merhaba,
Güzelliği ve oynadığı dizi/filmlerle ekranların en çok beğenilen yeni nesil oyuncularından olan Burcu Biricik oyunculuğuyla pek çok kez aday gösterilmiş ve birçok da ödülün sahibi olmuştur. Kendisinin en beğenilen dizilerine kısaca göz atalım.

2016 yılında Kanal D ekranlarında yayın hayatına başlayan bu dizide Burcu Biricik Hülya Çamoğlu Cevher karakterini canlandırmıştır. Dizinin konusu kısaca, bayram ve Salih aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle çocukları Melek Ve Kerem'i nişanlarlar, ancak Hülya karakterinin planı karşısında entrikalarla uğraşırlar.

Şu sıralar Gülseren Buğdayıcıoğlu'nun dizi haline gelen kitapları çok popüler bunlardan biri de 2020 yılında yayın hayatına start veren Kırmızı Oda diziydi. Burcu Biricik burada Boncuk karakterini canlandırdı. Birkaç bölüm Boncuk ve Ali'nşn hikayesiyle akıllarda kalıcı bir oyunculuk sergiledi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve Korse sahneleriyle de oldukça ses getiren bu dizide Biricik Nalan İpekoğlu karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Yine bir Gülseren Budayıcıoğlu kitaplarından uyarlama olan bu dizi hem ailesi tarafından hem de evlendiği zengin kocasından aynı sevgiyi göremeyen Nalan karakterinin dramını anlatır.

2014 yılında yayınlanmaya başlayan TRT 1 ekranlarının en şirin konulu dizilerinden olan Beni Böyle Sev, üniversite yıllarında birbiriyle evlenen Ömer ve Ayşem karakterlerinin başından geçenleri konu alıyor. Dizi 89 bölüm ve 3 sezon yayında kalarak uzun soluklu bir yapım olmuştur.

Kanal D ekranlarında 2014 yılında yayın hayatına başlayan bu dizide Biricik Kübra Güngör karakterini canlandırıyor. Dizini konusu babalarını kaybedince büyümek zorunda kalan iki kardeşin hayat yollarının İstanbul'a gelince yaşadıkları korkunç olaylarla birbirinden koptuğu olaylar zinciri oluşturuyor.

2019 yılında yayınlanan ve Burcu Biricik'e oyunculuk dalında da ödül getiren Kuzgun dizisi Star TV'de yayınlanmıştır. Dizinin konusu Yusuf'un cezaevine girmesiyle birlikte karısı Meryem ve üç çocuğu hayatlarının zor sınavlarıyla karşı karşıya kalması ve yaşanılanların en büyük bedelini Kuzgun karakterinin çekmesi, bu nedenle 20 yol boyunca ortadan kayboluşu ve Dila'nın bundan etkilenmesini konu edinir.

Netflix'de yayınlanmış olan bu dizi de diziye adını veren Fatma karaterini Burcu Biricik oynamaktadır. 1 sezon 6 bölüm olarak tasarlanan bu dizide Fatma karakteri, kocası Zafer'in ortadan kaybolmasından sonra garip bir kaosun içine çekilir ve temizlikçi rolünde olduğu için kimse ondan şüphe etmez.
Burcu Biricik 4 Mayıs 1989 yılında Antalya'nın Elmalı ilçesinde dünyaya gelmiştir. Daha sonra Ege Üniversitesi'nde Arkeoloji bölümünü kazanır ve burada Bornova Belediyesi Tiyatrosu'nda oyunculuk yapar.
Onu TV'lerde ilk kez 2006 Ümit Milli isimli gençlik komedi dizisinde görüyoruz. Ardından Muhteşem Yüzyıl, Dila Hanım gibi pekçok önemli projede konuk oyuncu olarak da yer alan Burcu Biricik günümüzde en çok beğenilen başrol oyuncularından biri haline gelmiştir.
Burcu Biricik 2016 yılından beri Emre Yetkin'le evlidir.
Cevap
9Cevap
Burcu biricik kimdir?
Burcu biricik 4 Mayıs 1989 yılında Antalya'da doğmuştur. Yörük kökenlidir.
2006 yılında Antalya'da düzenlenen Miss Mediterraean güzellik yarışmasında Akdeniz kraliçesi seçilmiştir.
Lise yıllarında katıldığı tiyatro festivalinde ödül aldıktan sonra profesyonel anlamda oyuncu olmaya karar veren Biricik, Ege üniversitesi Arkeoloji bölümünde lisans eğitimini tamamlarken , aynı zamanda da Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldı. Biricik, oyunculuk kariyerine Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nda stajyer kadroda yer alarak başlamıştır.
Burada İkinin Biri, Yaşlı Hanımın Ziyareti , Gözlerimi Kaparım, Vazifemi Yaparım ve Yedi Kocalı Hürmüz gibi çeşitli oyunlarda rol almıştır.
2007 yılında Show TV 'de yayımlanan Maçolar dizisindeki yan rolüyle televizyon da ilk kez yer almıştır. Daha sonra Toprağın Günlüğü adlı kısa film çeken Biricik, Kanal D' de 2011 yılında yayımlanan Artiz Mektebi adlı oyunculuk yarışmasına katıldı ve burada birinciliği Alican Aytekin ile paylaştı.
Daha sonra 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl ve 2012 yılında Ustura Kemal dizilerinde küçük roller aldı. Yine 2012' de Show TV' de yayınlanan Düşman Kardeşler dizisindeki Derya adlı Trakyalı bir kızı canlandırmıştır.
Oyuncu , 2013 'te TRT 1 'de yayımlanan Beni Böyle Sev dizisinde seda karakterini canlandırmış ve aynı zamanda çeşitli reklam filmlerinde oynamıştır. Biricik, 2014 yılının Kasım ayında KanalD'de yayımlanmaya başlayan ve 2015 yılında sona eren Şeref Meselesi dizisinde Kübra karakterini canlandırmıştır.
2016-2017 yılları arasında KanalD'de yayımlanan Hayat Şarkısı dizisinde hülya karakterini canlandırmıştır.
2016 yılında Emre Yetkinle evlendi. 2019 yılında yayımlanan Çiçero isimli sinema filminde Erdal Beşikçioğlu ile başrolü paylaştı. Aynı yıl Star TV' de yayımlanan Kuzgun dizisinde başrol olarak yer aldı.
2020 yılında Kırmızı oda dizisinde boncuk karakteriyle konuk oyuncu olarak rol aldı.
2021 yılında ise Netflix 'te yayımlanan Fatma dizisinde yer aldı.
Günümüzde ise KanalD'de yayımlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan İpekoglu karakterini canlandırmaktadır.
Bana soracak olursanız çok başarılı bir oyuncu kendini seneden seneye geliştirmiş dizilerini izledim en çok beğendiğim kırmızi o da boncuğun hikayesiydi...
Bır daha yarışmaya katılmayı düşünmüyorum o kadar uğraştım ya 🥺bu kız geçen Kaan Yıldırım sorusunda da kazandı bu kadar da olmaz ki canım elveda fırsat elveda 🙂
Hayat şarkısı diyebiliriz. Annem izlerken görmüştüm genelde Türk dizi veya filmlerini izleyen biri değilim ama bir kaç bölüm gördüm ki iyi cidden iyi oynuyordu.
bence adını duyurduğu dizi camdaki kız
nedenine gelince şoförüyle yasak aşk yaşayan kadın rolü
bizim toplumumuzda sorsan kimse yapmaz ama dizi film haberlere konu olunca gözünü kırpmadan izler
Hayat şarkısında ki Hülya karakterini sevmiştim çok
Hayat şarkısı iyiydi.
Bir tek camdaki kızda izledim
Oyunculuğu güzelde kendisini beğenmiyorum
Hayat şarkısı
Ben şeref meselesi dizisini sevmiştim
Camdaki kız
tanımıyorım, izlemiyorum ve bayılmıyorum
kendi dizidir
dizilerinide yazsan şyi olrdu
Bu kim ya -.-
Kuzgun