Dün akşam telefonda konuşuyorduk o genelde benden önce uyur ben gececiyimdir otururum netflix e girip film/ dizi falan izlerim kaldı ki hep böyle yaptığımı söylüyorum tanıştığımızdan beri. Neyse işte dün de dedim ki ben de dizimi izlerim ama bu sefer ki dizi biraz daha farklıymış artı on sekiz gibisinden dedim ama yani bilen bilir netflix gibi bir yerde neredeyse hepsi öyle ( kendisi izlemiyor , üyeliği falan yok ) izlediğim dizinin adı da " bir jiglonun günlüğü " ama ana konu bambaşka aslında, tabii içinde bolca açık sahne barındırıyor , bana " ne izliyorsun ne ne " dedi bende durumu izah ettim. Sonra sana uyuz oldum şu an dedi. Bende dedim ki çocuk değilim istersem açık saçık bir filme de bakabilirim ama sana bunun hesabını vercek değilim dedim ama kaldı ki özellikle bu diziyi seçmedim karşıma çıktı izliyorum dedim.
Niye uyuz oldun dedim öylesine bir nedeni yok demeye başladı. Gece gece sinirimi bozdu diziyi de izlemedim bıraktım sonunu..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Boş yapmış 18inden büyüksen yetişkin içeriklere de erişebilirsin
Senin cinsellik konusunda deneyimsiz bilgisiz olman karşındaki insanın kendini iyi hissetmesini sağlıyorsa tepki gösterir
23 yaşındayım birçok yetişkin içerikli film izlemişimdir yani ama özellikle de oturup seçen biri değilim. İlişki bakımından bakarsak deneyimsizim evet ama bu bilgisiz olduğum anlamına gelmiyor bu tarz konular hakkında bilgim var ve artık bilgiye ulaşmak çok kolay 14- 15 yaşındaki gençler bile cinsellik diyince senden benden bilgililer. Bence de boş yaptı bayağı. Ben onun instagram keşfetinde çok afedersin ama orasını burasını sallayıp oynayan kadınlar da gördüm kendisi bakmasa keşfetinde yer almazdı zaten bunu dil getirdiğimde bana gelip ben bakmıyorum demeyi biliyor (erkeklerin geneli böyle zaten de ) bana gelince laf yapıyor. Dediklerinizde çok haklısınız ama olayı uzatmak istemedim ben kapattım
İnsanın fikri neyse zikri de o
Kendinden pay biçmek gibi birçok kalıp sözlerimiz var boşa söylenmemiş
Rahatsız oluyorsa kendi izlemez ya da izlemeyen birini bulur
Kendisi konuya olaylar zincirine değil de 3 5dakikalık sahnelere odaklanıyorsa sorun sende mi
Muhtemelen kafa yapılarınız da uymuyordur hayattan beklentileriniz amaçlarınız da uymuyordur kolaylıklar dilerim sana
Bence tepkisi yersiz olmuş
Bende öyle düşündüm bu kadar kişi aynı şeyi diyorsa doğrudur bence.
aşırı boğucu bir ilişki ben olsam ayrılırdım
Sen olsan ayrılmazdın. Öyle buradan yorum yapmak kadar basit değil hiçbir şey.
Bende sevgilim olmadığı zamanlar bu sitede çok vakit geçirirdim insanların ilişkilerini okuduğumda ben olsam ayrılırdım yazardım ama hayatına biri girince bu tarz sebeplerle ayrılmıyorsun sadece böyle gıcık oluyorsun geçiyor.
doğru, haklısın. ama çok boğucu cidden.
Evet boğucu bu konuda haklısın
Uf ona ne
Aynen öyle bende şey bekliyorum dizi hakkında yorum yapar ee neler içeriyor ne var falan var diye sorar diyorum ama nerede...
Toksik bir iliski
Şu kadarcık kısımdan ilişkiyi özetledin yani. Abi bana göre sevgililik kavramı toksik bir şey. Hayatımda uzun zamandır kimse yoktu ailemin ısrarı üzerinee tanıştık biz zaten.
Öyle başladı ve yalnızlığa o kadar çok alışmışım ki bence hayatında birine yer vermek bile toksik.
Bende de tam tersi. 4 yillik sevgilimden ayrildim 3 ay once hala kendime gelemiyorum.