Diziler & Filmler Aşabildiniz mi o sahneyi? Amortentiaa Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Behzat Ç.İçimde Behzat Ç. 78. bölüm hüznü var. Bilen var mı bu hissi? Aşabildiniz mi o sahneyi? Cevapla Bölüm Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Evet aşmıştım 0 0 Yorumla
WebCanımdır Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Aştım. Ankara sokaklarında dolaşırken "Behzat amirim bu sokaktan geçmiş midir?" diye düşünürken iç çekiyorum. 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 823 cevap paylaştı. Bu sahneyi hatorlamıyorum bile 0 6 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Akbaba nın nazlı yı anlattığı bölüm. Görselde de menemen yaptıkları yer var. Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Tekrar izleyeyim bari😊 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Bi bölüm sadece akbaba nın evinde geçiyor. 78. bölüm deyince herkesin bilmesi lazım ya :( Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Ben yaşlı ve unutkan bir adamım 😊 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Bölüme olan hassasiyetimden sitemim 🙄 Yorumla SwordOfDemocles +1 yıl Ankara’lıyom ama bölğmleri tek tek hatırlamam. İzleyince hatırlarım Yorumla
Saddov Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evet her sene izleyince insan aşıyor :D 0 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 321 cevap paylaştı. Hiç seyretmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet aşmıştım
Aştım. Ankara sokaklarında dolaşırken "Behzat amirim bu sokaktan geçmiş midir?" diye düşünürken iç çekiyorum.
Bu sahneyi hatorlamıyorum bile
Akbaba nın nazlı yı anlattığı bölüm. Görselde de menemen yaptıkları yer var.
Tekrar izleyeyim bari
😊
Bi bölüm sadece akbaba nın evinde geçiyor. 78. bölüm deyince herkesin bilmesi lazım ya :(
Ben yaşlı ve unutkan bir adamım 😊
Bölüme olan hassasiyetimden sitemim 🙄
Ankara’lıyom ama bölğmleri tek tek hatırlamam. İzleyince hatırlarım
Evet her sene izleyince insan aşıyor :D
Senle beraber yıkıldım şu an 😅
Beni etkileyen bi dizi film vs yok
unuttum izleyeli cok oldu
Hiç seyretmedim
Aşaamdık
Bilmem mi yaa